KeweLL : "KaLamam"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray’ın başarılı orta saha oyuncusu Harry Kewell, sezon sonunda İstanbul’dan ayrılmak istediğini ifade etti.

63115_news.jpg

Galatasaray yönetiminin sözleşmesini uzatmak istediği Harry Kewell, sezon sonuda ayrılmaktan vazgeçmeyeceğini ifade etti.

Milan Baros’un sakatlığı nedeniyle takımın yeni golcüsü olarak görev yapan Avustralyalı oyuncu, İngiltere’ye dönem konusunda ısrarlı.

Habertürk’ün haberine göre, yönetimin görüşme tekliflerini geri çeviren Kewell, sezon sonunda takımdan ayrılma konusunda kararlı olduğunu açıkladı.

Başarılı oyuncunun ailesinin İstanbul’a gelmek istememesinin, ayrılık kararının en büyük nedeni olduğu söyleniyor.

İngiltere’den ciddi teklifler aldığı ifade edilen Kewell, kariyerinin son dönemini Ada’da geçirmek istiyor.

logo_hp.png

Salıverin Gitsin :)

harryyy baba her zaman sana i love you :D

Kalsaydı İkinci Hagi Olurdu,
Ne Diyelim Hayırlısı Olsun.

Yalan Haber Bence. Antalyaspor Karşılaşması Sonrasında Konuyla İlgili Sorulan Soruya Olumlu Yanıt Vermişti. Bence Kalıcak. Ama Tabikide Yinede Belli Olmaz.

üzülmedim desem yalan olur.

O Unutulmayabilir Ama Gelenden Gidenden Hagi deyip Medet Ummayın :)
Atalarımız Ne Demiş Her Gördüğün Sakallıyı Deden Sanma :lol:

şu an için haberin gerçekLiği tartışıLır ama gitmek istemesine birşey diyemeyiz sonuçta çocukLarı ve eşi İngiLtere'de yaşamak istiyorLar.. KeweLL'ın yeri her zaman ayrı..

Bence Doğru Bi Haber Değil....

Geçen Antalyaspor Maçından Sonraki Sözlerini Dinleseydiniz.. Ondan Sonra Doğru Olup Olmadığını Görürdünüz..=))

Evet katılıyorum,kendisine yöneltilen "sözleşme yenilemeyi düşünüyormusunuz?" sorusuna; buna yalnızca ben karar vermem yönetiminde düşünmesi gerekir tarzında bi cevap vermişti.Bu medya zorla yollayacak adamı.

Sen zaten En iyi Şekilde Görevini Yerine Getirdin :)
Fazlasını Yapsaydın , Kalsaydın Daha da iyi Olcaktı Ama Kişisel Tercih.
İyi Bak Kendine Oz Büyücü :)

Geri