KeweLL gidecek mi, kaLacak mı?

Cαη

New member
Reaction score
0
2qjyjd5.jpg

Galatasaray'ın galibiyet golünü atan Harry Kewell, sezon sonu sona erecek olan sözleşmesi hakkında konuştu..

"Herkes benim forvet oynayamayacağımı sanıyor. Benim patlama yaptığım Leeds'te ve sonra Liverpool'da forvet oynadım. Böyle tuhaf karşılanmasını anlamıyorum. Ben top oynamayı seviyorum her şeyden önce sol da oynamayı, sağda oynamayı, ortada ve forvette oynamayı. Bu zamanda bir futbolcu verilen yerde oynamalı. 2-2 giden bir maçta golü atanın ne önemi varki önemli olan o golü atmak. Benim atmış olmam bir şey değiştirmez, Önemli olan galibiyet golünü atıp takımın kazanmasını sağlamak. Daha altı ayımız var ne desek boş fakat bu altı ay sonunda önemli olan bu kararın benim değil yönetimin vereceği karar önemli. Yönetim ve teknik heyetimizin kararı sonrası belli olur her şey"

KeweLL çoLuk çocuğa karıştı artık mutLu bir aiLesi var ve eşi de çocukLarının istikbaLi için İngiLtere'de yaşamak istiyor hakLı da..
Umarım 1-2 yıL daha takımda görürüz KeweLL'ı.. Gerçekten futboLcu gibi futboLcu..

Adam parçası...gitsende kalsanda bizde çok ayrı bir yerin var Harry abi we love you :)

Türkiye ' ye Gelmiş En iyi Profosyonel En az 2 Yıl Sözleşme uzatmamız lzm

Geri