Keremcem Karizmayı Çok Pis Çizdi / İzleyin

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
fft20_mf216290.Jpeg

KEREMCEM TEPE TAKLAK OLDU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Bakırköy Çocuk Büro Amirliği tarafından düzenlenen "Çocuk polisi kanka" bahar Şenliğinde sahneye çıkan ünlü pop sanatçısı Keremcem, kaymak isteyince yere düştü.

Türk Polis Teşkilatının 164'ncü kuruluş yıldönümü nedeniyle İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ve Bakırköy Çocuk Büro Amirliği tarafından, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kanka 1. Bahar Şenliğine katılan öğrencilere, çocuk polisi hakkında bilgi verildi.

Sunuculuğunu Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli bir kadın başkomiserin yaptığı etkinlikte öğrencilere, çocuk polisinin bir mesaj kadar yakın olduğu vurgulandı. Etkinlikte en fazla ilgiyi ise Alo kanka gördü. Konuşmaların ve polislerin yaptıkları gösterilerin ardından sahneye çocukların çok sevdiği şarkıcı Keremcan çıktı.

Sahneye koşarak çıkan ve kaymak isteyen Keremcem, dengesini kaybedince yere düştü. Kısa sürede toparlanarak kalkan Keremcem, konserine devam etti.

kaynak: Milliyet

KEREMCEMİN YERLE BİR OLDUĞU ANI İZLEMEK İÇİN TIKLA

iyi olmuş,ya bu keremcemde kızlar ne bulur anlamam,o baby face ise bende kızlara hitap ediyorum:D

Kaymak senin neyine mal :hhmanD
Akşam akşam iyi güldüm :E

Bu öküzden tiksiniyorum resmen yaa, daha evvel de bunun sitesini hacklemişlerdi, sitedeki resmine makyaj yapıp karı suratı çizmişlerdi, onu da ben vermiştim :)

Bu öküzden tiksiniyorum resmen yaa, daha evvel de bunun sitesini hacklemişlerdi, sitedeki resmine makyaj yapıp karı suratı çizmişlerdi, onu da ben vermiştim :)

Konunun linki yada ekran görüntüsü var mı:durdurun

ahaaha koptum yaaa akşam akşam süper,tam mal bu herif :D

Konunun linki yada ekran görüntüsü var mı:durdurun

Sen istersin de olmaz mı yaaaaaaa :D

keremcem.jpg

Ünlülere Hacker Tuzağı 06 Şubat 2007 16:00

İsmini duyurmak isteyen hacker'ların listelerinde ünlülerin web siteleri bulunuyor. En ufak bir açığı affetmiyorlar. Son kurban: Keremcem.

Keremcem'in resmi web sitesine saldıran korsanlar, bir açıktan faydalanarak siteye ait dosyaları değiştirmeyi başardılar. İşi bir adım öteye götürerek, sanatçının resimleri üzerinde oynamalara yaparak, kendi web sitesinde yayınlamayı da ihmal etmediler. Öyle ki, bazı sayfaların arka planı, yakışıklı sanatçının karizmasını yerle bir eden türden. Bu saldırılar da gösteriyor ki; web sitesi sahiplerinin en büyük sorunlarından biri de güvenlik açıkları.

Puahahahahaha:D

Sen istersin de olmaz mı yaaaaaaa :D

keremcem.jpg

Ünlülere Hacker Tuzağı 06 Şubat 2007 16:00

İsmini duyurmak isteyen hacker'ların listelerinde ünlülerin web siteleri bulunuyor. En ufak bir açığı affetmiyorlar. Son kurban: Keremcem.

Keremcem'in resmi web sitesine saldıran korsanlar, bir açıktan faydalanarak siteye ait dosyaları değiştirmeyi başardılar. İşi bir adım öteye götürerek, sanatçının resimleri üzerinde oynamalara yaparak, kendi web sitesinde yayınlamayı da ihmal etmediler. Öyle ki, bazı sayfaların arka planı, yakışıklı sanatçının karizmasını yerle bir eden türden. Bu saldırılar da gösteriyor ki; web sitesi sahiplerinin en büyük sorunlarından biri de güvenlik açıkları.

Puahahahahaha:D

görüntüler on numara :durdurun yapanların elleri dert görmesin

ya ben bu herifin yüzünden kırıkkalede kerem die birini aradım ama sonunda öğrendimki benim kız keremceme hayranmış

ne rezil olmuştum ya
çok saftım o zamanlar
3-5 sene önce

bu keremcemde kimmis ya? hic duymadim

dötü başi fazla oynayanın sonu budur

Ya bu herife çok gıcığım

Bilmem duydunuz mu bunun bi röportajını izledim.
Adama soruyolar işte Yunanistan-Türkiye (4-1lik maç) Kaç kaç biter
bu salak da bilmiyorum ama maç benim dizime denk gelmiyo ondan memnunum.

Ogün ana avrat saydım dıştan bu şerefsize.
Para hırsı vatanının önüne geçmiş bu şerefsizlerin.

Geri