Kene kasığına yapıştı, utandı, söylemedi, öldü

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Tokat'ta, keneden geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle tedavi gören 70 yaşındaki Mahmut Büyüközkara hayatını kaybetti.

Tokat'ta yaklaşık 3 gün önce meydana gelen KKKA hastalığından ölüm yaşanan Zile'nin Evrenköy beldesinde ikinci ölüm vakası yaşandı. Evrenköy'de oturan 5 çocuk babası 70 yaşındaki Mahmut Büyüközkara ve eşi Hayriye Büyüközkara'yı kene ısırdı. İddiaya göre, eşini Zile Devlet Hastanesi'ne götüren Büyüközkara, kasık bölgesine yapışan keneyi utandığı için söylemedi.

Hayriye Büyüközkara Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınırken, aniden fenalaşan Mahmut Büyüközkara, Tokat'tan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyüközkara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, Zile'ye bağlı Evrenköy beldesinde 4 gün önce de 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Döndü Soydan hayatını kaybetmişti.

İHA

yazık olmuş
bence insanın bilmem biryerlerinede yapışsa sölemesi lazım
sonuçta hayat meselesi
allah rahmet eylesin

saol kuzay,milletimiz neden böle şeyler düşünüyo ya.....

valla 3 gündür tokattayım olabildiğince uzak durdum böle park yeşillik yerlerden.ya birde hep yaşlılar hayatını kaybediyor.benim çocukluk arkadaşım var astsubay oda geçen gün hastaneye gitmiş kene yüzünden ona bişe olmadı.ya böle köy hayatı olan yerlerde oluyor bu.hayvan ve tarla olayı olan yerlerde çok.

kene koruyucu spreyler var arkadaşlar arzide çalışanlar pikniğe gidenler alıp sıksın 1 hafta etkili fiyatları 8-10 ytl bişey eczanelerden temin edebilirsiniz

kene koruyucu spreyler var arkadaşlar arzide çalışanlar pikniğe gidenler alıp sıksın 1 hafta etkili fiyatları 8-10 ytl bişey eczanelerden temin edebilirsiniz

valla ilk kez duydum.almak lazım.

ya birde balkonda bile kene yapışan tanıdığım var.heryerde var ya kene öfff.hele geçen sene küçük bir çocuğa yapıştı ya.hastanede gördüm çocuk sinir krizleri geçiriyordu ölücem ben die.daha 5 yaşında falandı çocuk.sanırım duymuş çevreden ölenleri.çocuklara anlatmamak lazım.tokatta kene kaynıyo valla.öğretmenim var komşumuz bahçesinde görmüş kadın hemen ilaçlattı.

Keneler başımıza bela oldu.

kenede baska yer bulamamıs heralde.. Allah rahmet eylesin

Geri