........kendine güvenen gelsin.......

silah kendi kendine ateş almış.. Şeytan doldurmuş :durdurun Başka bişey çıkmıyo ..

ıssız bi yerde bi arabanın içinde ölüş bir adam olayı cok kılasik bir olaydır arkadaşlar

tabi ortada bide arabın kapısı olayı var...
bu güne kadar arabanın kapısının en son ne zaman acıldığını gosteren bi teknoloji bulunamadı yada ben biraz geri kaldım..

muhtemelen katil ameliyat eldiveni kullanmış tabi ben olsam bende aynı şeyi yapardım hem ucuz hemde basit bi korunma yolu....

kurbanın parmak izinin olmamasına söle bi yorum yapabilirim... bu adam zaten ölecek. gözleri bağlıdır tabi gozleri baglı olunca dokunacak bi yeride goremeyeceği için oturduğu yerde oturmuştur.. tabi aklıma bide arabanın bagajı ihtimali geldi adamı bagajda da getirmiş olabilirler ve vurduktan sonra koltuga oturtup sikahıda vermişlerdir eline intiihar süsü vermek için..

bir dergide okugum araştıraya gore parmak izlerini elimizin nemli olmasından parmak izi ortaya cıkıyor.. eger teknoloji eski ise nem kurumuş ve izler kaybolmuş da olabilir..
bide aklıma söle bişe geldi eger yagmur yagdı ise arabanın dısındaki parmak izleri silinmiş olabilir..

tabi sadece varsayımlar birde soruyu soran arkadaştan alalım cevabı

Soruyu soran arkadaş cevap bekliyoruz. Lütfen yaaa

valla üstü açıktır kesinnnn :) yoksa kendini vurdu bu herif yazık ya:)

soruyu cevaplamak için herkes geldi bi sen gelemedin be arkadaşım

hmm... bi düşünelim...

bu olay türkiye'de geçmişse eğer; :saskin

yorucu bi iş gününün ardından adam gecenin bi vakti eve gitmek üzere arabasına atlıyo...

ve çantasıyla beraber silahını da yan koltuğa bırakıyo...

adam her zamanki gibi sokak lambalarının yanmadıı o malum yoldan geçerekene bi anda çukura rastlıyo ve araba da zıplayan silah ateşleniyo...:vur adam öldü :saskin :saskin :saskin

kurşuun adres sormazki,yaktın beni en derinden... :durdurun

burası türkiye olur böle vakalar türk polisi yakalar... :D

kapılar kapalıydı fkt camlar acıktı ve bu şekilde olduruldu

2,
kendi kendini tabancayla vurdu

Arkası açık olduqu için Arkadan wurmuslardır =)

valla cokk geyik bir soru oldugu için cvp yazmamıştım ama baktım ki baya merak edilmiş :S

araba cabrio :D:D:D:D:D:D

Sen cevabı bilionmu sorunun sahibi ? Yada gıcıkmısın bu kadar insanı bekletion

:çaliş:Sopa

Walla akla gelen her şey yazılmış.. Cevap bekliyoruz arrrrtttıııkk...

Geri