Kendimce Ps Dersleri[Güncellenecek]

ben tesekkürümü ettim etmesineede bu resimler gözükmüyor arkadaslar.. imagenin kurbagası cıkıyor..

hackhell.net olarakda baksam com olarakda baksam onlar cıkıyor.. bı goremedım su dersleri.. :S

cook tesekkurlerr süper bı calısmaaaaaaa

Bu dersler hayalce.net sitesinden alınmış...

magneta' Alıntı:
Eline sağlık p3simist güzel derleme olmuş ama bu resimleri kopyalayıp imageshack a yuklesen daha iyi olur yarın oburgun resimler kaldırılınca burada da gozukmez ;)
sarı kurbağalar...:D

www.imagehell.com

bu adrese resimlerinizi yükleyebilirsiniz...

not: bu bir reklamdır:D:D

dezzy' Alıntı:
sarı kurbağalar...:D

www.imagehell.com

bu adrese resimlerinizi yükleyebilirsiniz...

not: bu bir reklamdır:D:D

o mesajı yazalı aylar oldu dezzy

arbenek' Alıntı:
Bu dersler hayalce.net sitesinden alınmış...

kendim hazırladım hepsini demedi zaten alıntı yapmış arkadaş

ilk mesajda bu ne dikkat!!!

hepsi tamam güzel şeyler ama bi şey sorcam. extract filtresi ile nasıl dekupe yapabiliriz bi bilgininiz varmı??

hocam çok net açıklıyorsun takipteyim çok sağol

anot' Alıntı:
yaw beyler ... bn şei yapmak istiom... kendi resmimi açcam titretcem kızın resmne geçmesini istiom ...ama yapamıom... olmuo

Avatar yapacaksan bu pek kullanıslı olmaz boyut acısından ama boyut sorun değil diyosan resmi titretmek için radial blur kullanıyoruz biliyosun resmini duplicate edip 5 layer yap daha sonra radial blur uygula sıra sıra layer yukarıya doğru çıktıkca radial blur siddetini de arttır.

Daha sonra kızın resmini aç ve imageready ye gec kızın resmini 5 kere duplicate et ve her layerin opacity sini layerin üstte olma sırasına göre arttır.(senin resim için bunun tersi olcak)

Örneğin Layer6 nın opacitysi 15 Layer 7 ninki 30 gibi (bu dediklerim kız resmi için )
daha sonra Layer1 le yani senin resminin biraz titreme efecti verilmiş haliyle kız resminin en düşük opacity li olanını birlikte görünür hale getir.

Ve en son şu hali alcak senin resminin en düşük opacity lisi kız resminin normal hali görünür olması lazım bu şekilde yaparsan dediğin resim ortaya çıkar sanırım.
Bir yöntem daha var ama onu anlatmasıda bir bu kadar sürer.:D

Muhtemelen biryerde takılırsın biraz uğras (kendin çözersen sorunu unutmassın ) sorunu çözemessen bana pm den ulaşabilirsin.

abi ben bıktım bu kurbağlardan onlar benden bıkmadı nedir bu yaaa warya hepsini şişe dizicem kızartcam ateşte
yinede emeğe saygı güzel bir paylaşım yapmıssın eline sağlık

Imageshack olan resimleri düzenLeme sansın varmı ?

Geri