Kendiliğinden memleket...

64general1

New member
Reaction score
0
Bekir COŞKUN
[email protected]

Kendiliğinden memleket...

İKTİDAR bir şey yapmıyorsa, bence bekliyor ki ekonomi kendiliğinden düzelsin.

Kişi başına milli gelir bir gecede 1750 dolar nasıl arttı:

Kendiliğinden...

Nüfusumuz bir günde 2 milyon nasıl azaldı:

Kendiliğinden...

Nüfus azalınca kişi başına düşen gıda tüketimi miktarı kendiliğinden arttı mı?

Arttı...

Başbakan "En az üç çocuk doğurun" derken, bu ekonomik zorluklar içinde o çocukların nasıl büyüyeceğini de açıkladı mı size:

"Kendiliğinden..."

*

Kimse söylemeden Kuzey Irak’tan kendiliğimizden çekildik, artık biliyorsunuz.

Gururla açıklanmıştı; girişimiz de kendiliğindendi.

Muhalefet, iktidar dururken Genelkurmay Başkanı’nın kendiliğinden konuşmasından şikáyetçi.

Genelkurmay Başkanı ise o zehir-zemberek bildiriyi kendiliğinden yazdığını açıkladı.

Şimdi muhalefet bekliyor:

Genelkurmay Başkanı kendiliğinden sussun...

*

Tarihimize bakın; milletin haberi yoktu, cumhuriyet kendiliğinden gelmişti.

Şimdi de cumhuriyet kendiliğinden gidiyor.

Dinci rejim kendiliğinden geliyor diyorlar.

Kendiliğinden memlekettir burası.

Siz zahmet etmeyin.

Sesinizi yükseltmeniz, başınızı kaldırmanız, tepki göstermeniz, hatta ilgilenmeniz gerekmiyor.

Oturun...

Seyredin...

Öyle sinip, pısın...

Her şey kendiliğinden düzelirse düzelir.

Nasıl ki çalışmadan, alın teri dökmeden, didinmeden, kafa yormadan kendiliğinden zengin olmak istiyorsa bu millet... Ortaçağa dönmüş bir toplumun bireyleri olarak da kendiliğinden adam yerine konulmayı bekler durur...

Kendiliğinden memlekettir burası...

Bakın; böyle bir topluma rağmen, Türkiye hálá ayakta durabiliyor, kendiliğinden...

Of yazıyı okuyunca fena gaza geLdim
Bu gazLa okuLa gider
İki başörtüLüye defoLun gidin Lahn okuLumuzdan örümcek beyinLi yobazLar hadi İrana der
SakaLLı cübbeLi gördümü de arkaLarından bir küfür patLatırım oh
Ama arkaLarından ha yüzLerine edersem mazallah
Bu yobazLar menemende bir devrimciyi Şehid etti
Beni de keserLer meserLer

komiklik yapayım derken komik duruma düşmeye üstüne yok..ve maalesef ki olgunlugunu tamamlayamamıs bireyler ancak okuduklarını icraata döküp adam öldürürler,YaKaRLaR..düşünmeye açık olmayan insanlardır bunlar.bu topraklarda yaşamanın bilincinde olmayan.
@ikra hani herkese laf atıyorsun ya yazıyı oku yoksa seni dışarı alalım..ben senin gibi yapmayacagım.bu yazıyı iyice okursan yaptıgın komikliklerin kendin de farkına varacaksın..

Bakın; böyle bir topluma rağmen, Türkiye hálá ayakta durabiliyor, kendiliğinden...

BEKİR ÇOŞKUN, trilyonları bir gecede götürenleri,
milyonlarca insanı perişan edenleri,
bir gecede olanlar yüzünden intihar edenleri,
ülkenin parasını çuval çuval götürenleri niye yazmamış acaba buraya

HALBUKİ ONLARDA KENDİLİĞİNDEN OLMUŞTU!

kim yazmamış bir gecede trilyoner olanları..herkes biliyor ya bir gecede 7 sülalesini zengin edenleri.. bir gecede ''olanlar'' yüzünden intihar edenleri derken ordudan atılan askerlerden bahsediyorsan..onların ne mal oldugnu kendin de biliyorsun..bi düşün bakalım neden intihar ettiler?müslüman adam intihar eder mi?

komiklik yapayım derken komik duruma düşmeye üstüne yok..ve maalesef ki olgunlugunu tamamlayamamıs bireyler ancak okuduklarını icraata döküp adam öldürürler,YaKaRLaR..düşünmeye açık olmayan insanlardır bunlar.bu topraklarda yaşamanın bilincinde olmayan.
@ikra hani herkese laf atıyorsun ya yazıyı oku yoksa seni dışarı alalım..ben senin gibi yapmayacagım.bu yazıyı iyice okursan yaptıgın komikliklerin kendin de farkına varacaksın..

Ben yazıyı okudum yazıyı yorumLadım
Ne sana ne başkasına bir keLime göndermedim
KomikLik tabiatımda var mizahi bir adamımdır
oLgunLuğumu tamamLamam ve diğerLeri de senin sıkıntın değiL
Biz bu toprakLarda yaşamanın biLincindeyiz
Arkanda dön aynana bak asıL sen hangi toprakLarda
Neyin mücadeLesini verdiğinin farkındamısın?

benim neyin mücadelesini verdiğim nerde yaşadıgım ortada..ilk yazdıgın cevapla kimseye gonderme yapmadıgın ortada..mizahi bir adamsın yalnız mizah birinin hoşgörüye de ihtiyacı vardır..
ben senden bahsetmedim olgunluk için.Yakarlar derken senden bahsetmedim..bu dediğim zihniyet gibi düşünüyorsan cevap verirsin..yaran varsa onu bilemem..

türkiyenin rize toprakları kadar yeri satıldı haken oylar akpye diyorlar ne zihniyet anlamıyorum

İkra gariptir sana katılıyorum bu konuda :melek
Bu arkadaşlar nedense hep kızların başındaki örtüyle uğraşırlar nedense kimse bi erkeğe gidipte ya arkadaşım şu parmağındaki yüzük gümüşmü çıkar onu çıkar diyemez

Şöyle düşünüyorumda biri otobüste gelip parmağındaki yüzüğü çıkar dese.İşte burda düşünmeyi kesiyorum ister istemez
Hayal gücüm o kadar geniş değil malesef ..:melek

Şaka bi yanada İslami sembol arıyosanız Erkeklerin taktığı gümüş yüzüklerdir sembol.Bunlar gerçekten semboldür farz değildir Ama sembol olma özelliği vardır
Üç lafının ikisi ben sembol olmasına karşıyım diyenler
Hadi buyrun size en baba sembol varmı çıkar onu parmağından diyebilcek.

kim yazmamış bir gecede trilyoner olanları..herkes biliyor ya bir gecede 7 sülalesini zengin edenleri.. bir gecede ''olanlar'' yüzünden intihar edenleri derken ordudan atılan askerlerden bahsediyorsan..onların ne mal oldugnu kendin de biliyorsun..bi düşün bakalım neden intihar ettiler?müslüman adam intihar eder mi?

"olanlar" kelimesi gayet açık,

ordudan atılan askerleri kastetseydim açık açık yazardım.
Yazarkende aklımın ucuna gelmedi.

KİM İNTİHAR ETTİ söylüyeyim mi?

doların bir gecede fırlayışı sonucunda kepenk kapatan, borcu iki katına üç katına çıkan kişiler İNTİHAR ettiler. yazımdaki kastımda buydu.

İNŞALLAH BU YAZIMI DA ŞİMDİ DOĞRU ANLAMIŞSINDIR?

Geri