Kendi suratınızı yerleştirebilceğiniz onlarca PSD_Matrix,hitman,j.sparrow,astronot vs

rardan cıkarken hata verdı sıfre yanlıs dıyor?

ablacım ellerine sağlık ama hem rapidden upload edip hem de tek link vermemek ne kadar iyi ...eziyeti seviyorsun galiba,millet upload ederken çektiğini anlasın diye mi yaptın böyle :)

ablacım ellerine sağlık ama hem rapidden upload edip hem de tek link vermemek ne kadar iyi ...eziyeti seviyorsun galiba,millet upload ederken çektiğini anlasın diye mi yaptın böyle :)

şimdi canımcım ;

O psd lerin tek olarak boyutları en az 4 MB ve geneli 10 MB lık psd ler....15 tane pdf var ve toplam boyutu 70 MB civarı birşeydi ....Bende kotalıları düşünerek bu şekilde yaptım...Birde şu açıdan bak; belki baktın ve sadece 1 tane pdf yi beğendin ama tek bir tane şey için 70 MB indirmek zorunda kalmadan onun yerine beğendiğinizi indirme seçeneğiz vardır...Açıklama yeterlidir sanırım...

hitmande sorun var
indirdim açtığımda bembeyaz boş bir ekran çıkıyor

ben neden tek tek upload ettiğinle değil bunun yanında neden tek link de vermediğini söylemek istemiştim ama... neyse.. önemi yok sen faydalı bir şey yapmışsın . tekrar teşekkürler ablası

bunlar süper millet bizi kahraman sanar artık

Geri