kendi gözlerimle gördüm yok böle bişe

kardeş sen onu rüyanda görmüşsündür karabasan diyolarya işte o olay

aslında böle konular açın yaa milleti neşelendiriyonuz bunlar espiri iyetine herhalde:)

o anda cocugun annesini cagırmayı nasıl dusundun ya
benim aklıma gleecek en son seydir yani o

dalga geçmeyim nen.. sizinde yanınızda kara çarşaf uçuşursa görürsünüz..::D:D sağlam cigara sarmış kim sarmışsa kitlenme tribine girmişsiniz..:)

Dark_Knight YakaLım Seni ;)

Arada Muzik böLümünede Uqra Lem. Göremios Seni :)

Hady Bakim özLetme Kendini :)

Eee sende siyah bezin üstüne binip uçmadın mı ???

lan insan gölgesinden demi korkak yaffff

güsel kardeşim kendi gözlerimle gördüm diosun ama bence sen kendi gözlerinle değil de başka bişiyinle görmüşün gibi gelio bana

arkadaşlar gülme krizine soktunuz beni.benim kafamdada bi şeyler ucuşmaya başladı galiba .ne güzel yorumlar yazmışsınız.Allah razı olsun güldürdünüz beni

Bence sen senaryo yazz...İyi yazarsın komedi felan iyi tutulursun... =)

evt siz her nekadar inanmasanizda bole seyler oluyor arkadaslar yalan solucek haliyok bence

olm o harunun annesi var ya 1 numaralı pasaklı ben sana sölim o pislikten kararmış bir örtü , kim bilir ev ne pis ki evi yarasa basmış kara pis örtünün altına girip uçmaya calısınca sizde ictiiniz seylerin etkisinden onu öcü sandınız :D üstüne 2 duble soğuk rakı cak bak , örtü de görürsün nevresimde :D

hehhehe aynısı benım basıma geldı ama senınkı gıbı degıldı yanlız benım arkadasın yanından tıren gecıyodu

Geri