Kendi fotoğraflarıma devam ediyorum (yorumlar gelirse dahada çekerim)

çek çek birader devamm.

SEKKKKKİZZZZ numara süpperrrrrr. İştahım açıldı. SAĞOL.

saolun arkadaşlar 10 üzerinden 10 olmasada idare eder sonuçta bende kendi bulunduğum mekanları size göndermeye çalışıyorum daha resimleri göndereceğim sonuçta amatörüm profesyonel olarak çalışmıyorum dandik bir fotoğraf makinesi anca bukadar oluyor.:D

çekimlerinde objelere biraz daha yaklaşırsan çok daha iyi sonuçlar elde edersin..objeyi yakından kadrajlaman hem arka plandaki gereksiz ayrıntıları fluleştirip objenin öne çıkmasına hemde objeyi daha net görüntülemene imkan verir..

bu dediğim olayı iyi bir makinayla çekim yaptığında sende farkedersin..keşke makinanın markasını, modelini de yazsaydın..

çekimlerin güzel..ellerine sağlık..yeni çekimlerini bekliyoruz.. =)
hayata dair güzel kareler yakalamanı umarım..paylaşımın için teşekkürler..

çekimlerinde objelere biraz daha yaklaşırsan çok daha iyi sonuçlar elde edersin..objeyi yakından kadrajlaman hem arka plandaki gereksiz ayrıntıları fluleştirip objenin öne çıkmasına hemde objeyi daha net görüntülemene imkan verir..

bu dediğim olayı iyi bir makinayla çekim yaptığında sende farkedersin..keşke makinanın markasını, modelini de yazsaydın..

çekimlerin güzel..ellerine sağlık..yeni çekimlerini bekliyoruz.. =)
hayata dair güzel kareler yakalamanı umarım..paylaşımın için teşekkürler..

makinam samsung es10 dandik birşey kaliteli birşey değil fazla bundan başka yaklaştırdığımda görüntüyü başka merkezlere odaklıyor o yüzden bundan başka odaklanamıyor

Geri