kendi çekimlerim...

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
33dibg1.jpg

2vtnxmt.jpg

15dutj4.jpg

k3r43s.jpg

e15fmx.jpg

rcu3v9.jpg

f0yngh.jpg

faq835.jpg

ddu9c.jpg

1zqxddt.jpg

umarım beğenmişsinizdir..herşey hackhell ailesi için:)

Cok güzel :) ilk resim neresi yazsaydin keske :melek
tesekkürler güzel fotograflarmis

Tebrikler, bakış açın güzelmiş. Nereler buralar, yakınlardaysa motora atladığım gibi giderim, söz...

umarım yakındır sana..alttaki iki tanesi çalıştığım yer olan van-erciş koçköprü barajı...diğerleri erzurum- tortum şelalesi

gerçekten senin çekimlerinse helal sen bu işi biliyosun yolun acık :clap

eline emegine saglik

Tebrikler, bakış açın güzelmiş. Nereler buralar, yakınlardaysa motora atladığım gibi giderim, söz...

umarım yakındır sana..alttaki iki tanesi çalıştığım yer olan van-erciş koçköprü barajı...diğerleri erzurum- tortum şelalesi

Erzurum : 800 km
Van : 900 km

Ama belli mi olur? Bu aileden ya da diğer eş dost tayfadan en az 3 kişi olabilirsek, bu yaz motorla uzun yol yapmayı düşünüyordum zaten (10-15 gün). İnşallah oralara da yol üstü uğramak isterim.

Erzurum : 800 km
Van : 900 km

Ama belli mi olur? Bu aileden ya da diğer eş dost tayfadan en az 3 kişi olabilirsek, bu yaz motorla uzun yol yapmayı düşünüyordum zaten (10-15 gün). İnşallah oralara da yol üstü uğramak isterim.

inşallah.. yolunuz düşerse beklerim..başımın üstünde yeriniz var..bu konuya yazdığım son mesaj olacak arkadaşlar..konunun ana sayfada kalmasını istiyormuşum gibi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum...ilginize tşk ediyorum..ama en büyük teşekkürü '' SONSUZLUĞA '' adlı arkadaşa ediyorum..resimli konu nasıl açılır onun sayesinde öğrendim..inş. daha güzel çekimlerle yine buluşuruz

çok güzel resimler ellerine sağlık
bir arkadaş gitmeyi düşünmüş uzak sanırım, belki yaza ben giderim ağrı-erciş yakın sayılır ama yine de nasip nasipten ötesi yalan

tebrik ederim hoş resimler..makine olarak ne kullanmaktasın?

Geri