Kendi Çapında Özerk Bölüm Istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yehovan

Banned
Reaction score
0
Malum 30 günlük haksız cezamız sona erdi. Foruma hızlı bir giriş yapayım dedim. Bu 30 gün içerisinde forumu takip ettim. Hatta çok dokunan noktalarda almando clon nickini alıp yazdımda (almando nicki ile ne kendime ne de başkasına teşekkür kasmadım inceleyebilirsiniz.)... Her neyse gelelim konumuza

1-
Bölüm İslam ve İnsan bölümü hakkında. Bölüm belirli bir kitlenin elinde şuan. Istedikleri konuları açık tutup istediklerini kilitleyip yada taşıyorlar. Yada çeşitli olarak post kasılıyor. Biliyorsunuz ki orada Birbirimizi biraz tanıyalım =))) Konusu var. Şuan 1650 post atılmış. Her Telden deki 7/24 Sohbet hattını yakalamaya aday. Oraya yoğunlukla yazan kişilere bakın sürekli gereksiz mesajlar ve teşekkür kasmalar çoğunlukla.
Anlamadığım nokta Herteldende 7/24 sohbet hattı Yeni üyeleri tanıyalım bölümü vfar iken ve hiç bir bölümdede birbirimizi tanıyalım bölümü yok iken bu bölüm burda post teşekkür kasma aracına dönüştürülmüş ? Bir kaç sayfasını inceleyin Olay birbirimizi tanıyalımdan biraz kahve muhabbetine geyiğe dönüşmüş. Bu tarz teşekkür ve post kasma konusu her bölüme açılsın özellikle serbest kürsüye ben ordayım bende post kasayım. Yok olmaz deniyorsa da bu KONUNUN ARTIK KAPATILMASINI ISTIYORUM !

2-
İslam ve Islam bölümünde 2 ay önce Islam Dınınde Tarikatların yeri adında bir konu açmıştım fakat bölümün modu Hadisi Şerif yada Kaynak içermediği için ve tartışmaya neden olabileceği için konuyu kapatmış idi.

Şimdi orda Said nursi ve cematini öven hayatını anlatan otobiyografisi yer alıyor. Gerilim hat safhada. Ne bir Sağlam Kaynağı var nede başka birşey.. Tartışma gırla ve konuya kilit vurulmamış. Ben bunu orda şikayet bölümünde dile getirdim fakat ίииuεи∂σ modumuz Nursi yasaklı değil olabilir demişti. Ardından Bende Türkeş İn İslama bakışı adında bir konu açtım 1 hafta konu durdu Sonra Majeste adlı diğer bir üye kardeşimiz bunu şikayet etti Serbest Kürsüye yollanmış konu ? Peki Türkeş Yasaklı mı bu Ülkede Onun görüşleri Yasaklı mı ? DEğil elbetteki Mesele Siyasi Lider Olduğu için mi ? Siyaset adamlarının görüşleri bu bölümde yer alması yasak ise Bir Tarikat şehinin Ve Osmanlı T.C devletinin yargılayıp suçlu bulduğu bir insanın Tarikat Reklamı yapmak propagandası yapmak yasakken bu konular neden açık kalıyor ?

Bunun tek nedeni Dınımız Islam olduğu için Forum yetkilileri burdaki görevleri tamamen Modlara bırakmış Modlarda kendi görüşleri çerçevesinde kendi atlarını koşturmaktalar. Istediklerini konuşturup ıstediklerini susturmaktalar. Resmen Tarikat Reklamlarınıa Propagandalarına izin vermekte. Konuları tek yönde açtırıp tek yönde alkış tutmaktalar. Adaletin en yoğun yaşanması gereken yerde adaletsizlik hat safhada.

Islam ve Insan Bölümünde Kişisel Otobiyografilere yer veriliyorsa açacağım bir çok konu var ama bunlarıda kapatacaklarınddan eminim.

Sınırları anlatabilirseniz sevinirim. Ben bu konuyu buraya hayatta aksettirmezdim sevmem buraya pek yazmayı ama Daywalkerr la ve diğer mod arkadaşa geçmiş zamanlarda şikayetimi ilettim fakat yine herşey yine tekrarlandı...

Ben bahsettiğim konuları buraya yazıyorum Yetkililer bir değerlendir sin durumu

Üstad BedİÜzzaman Saİd Nursİ'nİn Hayati

Bediüzzaman dan mektup Kaynak You tube :)

Taşınan konu

Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve Islama Bakışı

Meşhur post kastırma konumuz
Birbirimizi biraz tanıyalım =)))

Kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana...

Ayrıca Benı 30 gün kim banladı onuda öğrenebilirmiyim. Tartışmada bulunduğum diğer kişiler 3 gün banlanmış g.haneli başka bir sebepden heralde hala banlı

Birde Forum tarihinde IKILI TARTISMA SEBEBI ile 30 gün ceza alan başka biri varmı ? YOKSA BIR ILKMIYIM ?

goruslerıne katıldıgım nokta var katılmadıgım nokta var o ayrı ama bu yazında haklı oldugun noktalar var...

yehovan.. yazıdğın yazıda bende bazı yerlerde seni haklı buldum... derdini gayet güzel dile getirmişsin..

gayet seviyeli bi şekilde derdini söylemişsin muhattabın bölüm modu ve adminler sanırım...

cevabı merakla bekliyecem.....

30 gun ben banlattım seni..İkili tartısmalar oncesi bi cok kez uyarın bulundugu icin..

Bi daha ki ikili tartısmalar ve ortamı bozmaya yonelik tartısma olursa 60 gune cıkıcak.. Kat kat uygulanıyor herkese..G.haneli yi sormussun klone uyelik kendi postlarına tesekkur etmek, kendi yorumlarını baska klone uyelerıyle desteklemek nedeniyle sınırsız aldı..

Diger uyelerin pek vukuatı olmadıgı icin 3-5-10 gun arası degisen ban cezaları aldılar..

İlgili konuya gelince Turkes konusunu incelemistim dun..O bolumun icerigi hakkında pek bi bilgim yok ama herhangi bir kisinin dini yorumları yer alıyorsa orda kaladabilir, siyasi bi kisi oldugu icin dine siyaset karısmaması istenmis olaraktan bizim oraya tasındı sanırım..
Ama aynı sekilde siyasetede din karısmamalı =) Neyse oyle uygun gorulmus pek bı sorun yok..

Said Nursi konusuna gelince bu tip Turkiye tarihinde cezaya carptırılmıs ve Turkiye Cumhuriyeti ilkelerine karsı cıktıgı icin Cumhuriyet ilk zamanlarındada bolucu ve yıkıcı orgutler icinde olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Ataturk'e dil uzatmıs kisilerin forum icinde yer almasını pek istemem..

R€B€L

Cezayı hak etmiştim ama gün fazla gelmişti. Daha dikkatli olucam. İnşallah böyle uzun süre ceza almam. Uzak kalmak zor ya... Dikkatli olucam..

Sorun yok ama Nursinin konularınada aynı ciddiyet ve özveri ile yaklaşılır ise...

Neyse iyi forumlar. Saygılar Sevgiler.

Kendi düşünceLerimi diLe getireyim derken
aLakası oLmayan insanLarın günahLarını aLmışsın..
Said Nursi konusuna değinmeden direkt geçmek istiyorum

İsLam ve İnsan böLümü beLirLi bir kesmin eLinde değiL
Her geçen gün yeni insanLarın katıLım gösterdiği böLümLerden birisidir
Ben hackheLL e iLk üye oLduğum günden bu yana en az katıLım gören böLümLerin başındaydı
Ordaki herkesin amacı da bu böLümü biraz daha hareketLendirmek idi..

Chechen kardeşin açtığı birbirimizi biraz tanıyaLım başLığı da tamamen bu amaca hizmet eder
O başLık hiç bir zaman geyiğe dönen bir mevzuya tanık oLmadı
O başLık hiç bir zaman kahvehaneye dönüşen muhabbet görmedi..
Zaman oLdu yemek resimLeri kondu nargiLe resimLeri kondu çay resimLeri kondu
Bunu geyik yapmak veya kahvehaneye çevirmek oLarak aLgıLamak ne kadar mantıkLıdır biLemem
Orda post kasmak amacı güden ve teşekkür kazanmak için yazan kimse yoktur
Her mesajın karşıLığı veriLmiştir her düşünceye saygı duyuLup teşekkür ediLmiştir
Bunun bir rant oLduğunu düşünmekte ziyadesiyLe üzüntü verici
BaşLık yetkiLiLer tarafından inceLensin bakaLım
Bin küsür mesaj içerisinde bir kere tartışma probLem küfür gibi mevzuatLar buLunduruyor mu?

Bu şekiLde düşünmen bu şekiLde ithamLarda buLunman
Orda birşeyLer payLaşmaya çaLışan insanLar için yeterince üzücü
Keşke bunLarı yazmadan önce O muhabbete girmeyi deneyip
Ordaki insanLarı anLamaya çaLışsaydın
Bence kendin için daha faydaLı bir iş yapmış oLurdun
Eleştiri ve ithamLarın için teşekkürLer..!

أĸяα;2539198' Alıntı:
Kendi düşünceLerimi diLe getireyim derken
aLakası oLmayan insanLarın günahLarını aLmışsın..
Said Nursi konusuna değinmeden direkt geçmek istiyorum

İsLam ve İnsan böLümü beLirLi bir kesmin eLinde değiL
Her geçen gün yeni insanLarın katıLım gösterdiği böLümLerden birisidir
Ben hackheLL e iLk üye oLduğum günden bu yana en az katıLım gören böLümLerin başındaydı
Ordaki herkesin amacı da bu böLümü biraz daha hareketLendirmek idi..

Chechen kardeşin açtığı birbirimizi biraz tanıyaLım başLığı da tamamen bu amaca hizmet eder
O başLık hiç bir zaman geyiğe dönen bir mevzuya tanık oLmadı
O başLık hiç bir zaman kahvehaneye dönüşen muhabbet görmedi..
Zaman oLdu yemek resimLeri kondu nargiLe resimLeri kondu çay resimLeri kondu
Bunu geyik yapmak veya kahvehaneye çevirmek oLarak aLgıLamak ne kadar mantıkLıdır biLemem
Orda post kasmak amacı güden ve teşekkür kazanmak için yazan kimse yoktur
Her mesajın karşıLığı veriLmiştir her düşünceye saygı duyuLup teşekkür ediLmiştir
Bunun bir rant oLduğunu düşünmekte ziyadesiyLe üzüntü verici
BaşLık yetkiLiLer tarafından inceLensin bakaLım
Bin küsür mesaj içerisinde bir kere tartışma probLem küfür gibi mevzuatLar buLunduruyor mu?

Bu şekiLde düşünmen bu şekiLde ithamLarda buLunman
Orda birşeyLer payLaşmaya çaLışan insanLar için yeterince üzücü
Keşke bunLarı yazmadan önce O muhabbete girmeyi deneyip
Ordaki insanLarı anLamaya çaLışsaydın
Bence kendin için daha faydaLı bir iş yapmış oLurdun
Eleştiri ve ithamLarın için teşekkürLer..!

Sevgili arkadaşım, hiç kimse Birbirimizi Tanıyalım Köşesi için aslında kötü bir laf etmiyor. Alınganlık yapmışsın. Fakat yinede düşünmenizi isterim. Öyle bir başlığın olması bence sizler için 'bizden olanlar' mantığından başka bir şey değildir.

Her görüşe sahip insanların o şekilde başlık açması sizlerce uygunmudur?

Bu bağlamda yehovan arkadaşımızın teklifi bence çok yerindedir.

Sevgili arkadaşım, hiç kimse Birbirimizi Tanıyalım Köşesi için kimse aslında kötü bir laf etmiyor. Alınganlık yapmışsın. Fakat yinede düşünmenizi isterim. Öyle bir başlığın olması bence sizler için 'bizden olanlar' mantığından başka bir şey değildir.

Her görüşe sahip insanların o şekilde başlık açması sizlerce uygunmudur?

Kötü bir Laf ediLmiyor mu? :saskin
Bizim ettiğimiz hasbihaLe sohbete post kasmak
Herkese duyduğumuz saygıyı bir nebze de oLsa göstermek için ettiğimiz teşekkürLere rant deniyorsa kusura bakma ama kötü şeyLer söyLeniyor kardeşim..
O başLıkta bizden oLanLar ibaresi kesinLikLe yoktur
Maksat tanışmaktır birbirimizi tanımaktır
KapıLar sonuna kadar herkese açıktır..
O başLık bir çok dostLuğun Msn sohbetinin
birebir görüşmeLerin böLüm moderatörümüzün evLiLiğine kadar
Bir çok ortak üzüntü ve ortak sevincin payLaşıLdığı
Bir çok güzeL dostLuğunda temeLinin atıLdığı amacına gayet temiz bir şekiLde
uLaşan kirLiLiğe sataşmaya ve kavgaya tanık oLmamış sayıLı başLıkLardan da biridir

Orda herkes tek bir ortak payda da MüsLümanLıkta buLuşmuştur
Ki o paydaya sahip oLmayanLara da kapıLar açık
Saygı da sonsuzdur sevgiLi arkadaşım..

3889sss.jpg
[/URL][/IMG]

Nerden kısmına yazdığın yazı bazı şeylerde özellikle kişilerin kişisel tercihleri konusunda hala aynı Çirkin tavırları haddini aşar biçimde lanse etmeye devam ettiğinin göstergesi durumundadır
Kişisel problemlerini kişilerle halledemiycek kadar yüreksizsen her bireyin kendi tercihini sorgulama gibi haddini aşan olaylardan kaçınacaksın

Ben o yazıda kimi kastettiğini çok iyi anlıyorum ve birbirimizi tanıyalım konu başlığından kimler yüzünden rahatsız olduğunuda çok iyi biliyorum

Bazı şeyleri kavramana yardımcı olması açısından belirtmek isterimki Bir kişi adultta görev alıyorsa bu onu bağlar
Bunu insanların yüzüne bir ayıpmış gibi vurma hakkını sana kimse veremez
Şimdi efendi ol profil kısmına gir o yazıyı düzelt.

Bir diğer nokta islam bölümündeki muhabbet hoşuna gitmediyse muhabbete katılmazsın kimse sana zorla selam ver demiyor kimse edebiyle selam verenede küfretmiyor o başlık altından
Yinede bi şekilde küçük beyi rahatsız ettiyse insanların birbiriyle sohbet etmesi Sorunu orda sohbet eden insanlarda aramak yerine önce kendinde bi aramayı dene

Dediğim gibi rahatsızlıklarının farkındayız.
Bir diğer nokta Alparslan Türkeş konusunu islam bölümüne açmıştın klon üyelikle
amacın paylaşım yapmakmıydı Merhum üzerinden Said nursiye saldırmakmı
Yoksa sen o açtığın konuyu kendin baltalayıp aynı klon üylikle İslam alimlerine dil uzatmaya getirmedinmi Merhumun adını kendi emellerine alet etmedinmi..

30 gün banlanmak hoş bi şey değil ama dönüşünde başka insanlarla onların kişisel görüşleriyle alay etmek
Hiç hoş değil
hadi kal sağlıcakla tekrardan hoşgeldin..

Bazı şeyleri kavramana yardımcı olması açısından belirtmek isterimki Bir kişi adultta görev alıyorsa bu onu bağlar
Bunu insanların yüzüne bir ayıpmış gibi vurma hakkını sana kimse veremez
Şimdi efendi ol profil kısmına gir o yazıyı düzelt.
Bence sen biraz efendi olsan ?
Neyse ...
Yehovan ;
Kendini çok güzel ifade ediyosun gerçekten takdir ediyorum seni ;)

Mesela benim bölümümdede sohbet başlıgı vardı neden genel başlık varken oyle bi konu acılma ihtiyacı güdülmüş cunku bölüme girenlerin ortak fikirleri var aynı şeyi oynuyorlar savunuyolar.

İslam bölümüne ben bi satanistin atesitin girdiğini görmedim en azından iyi niyetle girdiğini bence dogal o konu

Aynı konu serbest kürsüde acılamaz cünkü serbest kürsü çok çok sesli bi bölüm orda bi muhabbet başlıgı garip kaçar.

Forumda teşekkür kasmanın ve post kasmanın birçok yolu var isteseler o şekildede kasarlar yani bunun altında bi artniyet aramak yanlış.

Karar üstlerin.

Arkadaşlar olayı tartışma boyutundan çıkarıp kendi görüşlerimizi belirtme boyutuna getirelim lütfen. Sen şunu demiştin, ben bunu demiştim durumuna düşmeyelim.. Unutmayalıım ki hiçbir tartışmanın galibi yoktur. Birbirimizi kırmaktan öteye geçemeyiz. Yargılamaktan sa "benim görüşüme göre" diye başlayan cümleler kurarsak kimseyi kırmamış oluruz.
Bu forumda bulduğum samimiyet ve dayanışmayı hiçbir forumda bulamadım.. Bunun bozulmamasını diliyorum. Bu konuda duyarlı olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...

konuyla ilgilenilicektir..

şimdi 10 günde ben verdim. sana yehovan.. senden beklemediğimiz şeyLeri yapıosun..
buRaya geLmiş güzeL güzeL şikayetini diLe getirmişsin.. NERDEN kısmına o yazıyı yazacak kadar
küçük düşünceli biri oldugunu sanmıyordum ama yapmışsın o nedenle 10 gün banLısın..

konuylada ilgili admin Ler onlar olmazsa smodlar yani biz ilgilenicez.. gerekene gereken yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri