Kendİ Pc'mde Msn Ye Gİrenlerİn Şİfresİnİ Nasil Ala Bİlİrİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://katz.cd istemediğiniz kadar keylogger ( crackli ) var

sen bu sitede keylogger olduğuna eminmisin:saskin

ya arkadaşlar başka bi yolu var..bi arkadaşımız program vermişti.msn şifrelerini kaydediyodu..o programı açtığımız zaman hem kullanıcı adı hem parolayı görebiliyoduk.bende vardı format atınca gitti..keyloggere gerek yok.araştırıyorum ama daha bulamadım.bulan arkadaşımız olursa bizede haber versin.

Ya Site Sahıbı Bana Msn Adrsını Verebılırmısın Sana Sorcak Seylerım Var Valla Burdan ıc Bısı Anlamıyom Belkı Sen Anlatabılırısınn :)

Kanka Önceden Burada Bir Arap yapımı keylogger yayınlanmıştı gerilerde kaldı herhalde onu bulunca halledebilirsin

sana bir program göneriyom google ye dj kır yaz indir

bence golden eye kur bunun mantığı pc de ne yazılırsa msn dahil hepsini kayıt yapıp ayrıca her dakika resminide çekip kaydediyor olması. internette bile nereye girdiğini yazıyor
umarım işine yarar

ben sana bi keyloger ismi söyleyeyim 007 çok işe yarıyor istediğin aralıklarlada ekrandan resimde alıyor gzl bi şey

aradığınız proğram bende var
kendi pc inde oturum açanların isimlerini ve şifrelerini c de bi dosyanın içine kopyalıyor tek yapmanız gereken pro pc kurmak gerisi gelsiiiiiin şifreleeeerrrr

msn: [email protected] ekleyin göndereyim

konu saçmalamış her kez birbirine lamirlik yapmaya çalışıyo arkadaşım sende eğer pc deki insan beni kaydet diyosa MessenPass işini görür ama log olması lazım yoksa bulamassın keyloger lerle fazla uğraşma senin şifrelerinin de bir çok 3.şahısa gitmeyolu var ava giderken avlanmak deriz .

Ayni seyin senin basina gelmesini istemezsin sanirim.. insanlarin ozellerine pek fazla karisma kardesim.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri