Kendİ Pc'mde Msn Ye Gİrenlerİn Şİfresİnİ Nasil Ala Bİlİrİm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krema66

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Bana Yardim Baslikda Belirtigim Gİbİ Benim Pc'm De Kİm Msn Ye Gİrİyorsa Onalrin Msn Şİfresİnİ Almak İstİyorum Arastirdim Ama Bulamadim Boyle Bİr Program Varsa Pc Ye Zarar Vermeyen Gondere Bilirmİ Acaba Tskler

progent kullanarak ama ıstedıgın bılgılere ulastıktan sonra server temızle tusuyla aldıgın vırusu sılmen gerekır

başka yolu yok mu bunun virüssüz zararsız program

hocam keyloger kur sende kendi bil. bi zarar vermior. dosya'yı sakla sonra bilgisayarın'da kim msn girerse şifresi senin olsun....

golden keylogger en basiti ve guseli ;)

ehem ehem :)

K@fKef' Alıntı:
golden keylogger en basiti ve guseli ;)

arkadaşım pc açıldığında golden keyloger die büük bi resim çıkıo arkadaşımız hazırlıklı olsun uyarayım daa!!! demo versiyonlarda oluyor sanırsam pc açılınca serial soruyor. bulabilrsen crak bana da haber ver ;):victory :biggrin

evet bende golden keyloger yükledim harika proğram fakat crak arıyom bulan bana haber versin

Ben bu konularda sana Golden Keyloggeri Önereceğim..Etkili,Güzel ve hangi gün ne olduğunu bütün girdiğin yerleri söylüyor..:D

Saolun İlgİnİz İÇİn Golden Keyloger Nerden İndİre Bİlİrİm

golden keylogger serialleri

1.30 versiyonu

name:arong
email:[email protected]
code:C98A2A7IIVCM2JRSEH5HVL2JK

1.02 versiyonu

P1111-G114K-U5121-QP91R-BTZDV

1.26 versiyonu

name; freeserials.com
mail; [email protected]
sn; GGD023TEVS4F2TU0BC4GVJ72I

1.32 versiyonu

name; freeserials.com
mail; [email protected]
sn; 923B2FITAKJB2LNU9Q66VA1NP

artık teşşekkür edersiniz

"Benim sana önerim ..::007_casus_hack::.. ama yinede sen bilirsin ben kullanıyorum çok memnunum!"

biraz araştır ...

Ardamax olabilir.Sabit konulara bakmaya dene !

War Ben Biliyorum Başlat-Çalıştır-Keyloger.dll yaz olur

Kendi pc ne keylogger kurman lazım kardesim bölece sen kendine keylogger göndericeksin ve onu kabul ediceksin yahoo dan sana gelen msjlarda msn ye girenlerin sifreleri hatta klawyede ne bastıysa hangi siteye girdiyse sana msj gelir...!
Kolay gele ...
SelametLe..

senın pc ınden gırıosa samımısınızdır ıstesen dırek sıfresını wermez mı?
weya senın bu yolla sıfreyı edınmen etık mı? yanlıs bu ısler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri