Kenan Evren Yaşam Savaşı Veriyor

Allah Nasip Ederde MutLu Sonu da Gösterir İnşaaLLah.

Uyarı.

Arkadaşlar lütfen karşılıklı seviyesiz ikili tartışmalara girmeden

konu ile ilgili yorumlar yapalım iyi forumlar.

allah cabuk kavussun ki kabir azabi bol olsun

Külli nefsin zaikatül mevt...
Hayır, neden yaşama savaşı verir ki insan? Başlıkta yanlışlık var. Sonu bilindik birşeye savaş açılmaz. Durumu ağır dersin, o ifade zaten herşeyi açıklar.

"YAŞAM SAVAŞI VERİYOR !!!"
İfadeye bak, sanki eline kılıç almış da birisi, Azrail' e canını vermemek için savaşıyor sanırsın...

yakında binecek işte imamın kayığına gerisi hakikatin bileceği iş artık ..

Benim mesajımı silen mod arkadaşa selamımı iletiyorum... Ne yani geçmiş olsun Allah acil şfalar

versinmi diyecem bu katil adama... Tez zamanda cehennemin dibine gitsin....

Daha 1 ay önce halk suçlusun derse intihar ederim diyordu.Kimsenin onu kahraman yapmasına gerek kalmayacak bu gidişle..

Üzüntü verici olan Kenan Evren ile şimdiki paşaları bir tutmasıdır TSK'yı bitirmek için sürekli bel altı vuran kesimin..

bize düşen müslüman olarak ,,sabretmek ve ölmek üzere olan ve ölülerin arkasından kötü konuşmamak...
sadece ki konuşmayı kendimize ibret alıcak şekilde yapmalıyız...müslümana ,,insanlığa yakışan budur...

hataları varsada MEVLAya kalmış...
bize sadece ibret almak düşer...

bize düşen müslüman olarak ,,sabretmek ve ölmek üzere olan ve ölülerin arkasından kötü konuşmamak...
sadece ki konuşmayı kendimize ibret alıcak şekilde yapmalıyız...müslümana ,,insanlığa yakışan budur...

imza: dr.mud

karbon fiber değiL eLbet
geLdik gidicez

iyilik yapan iyilik bulucak...
kötülük eden elbet karşılığını bulucak...

Hangi kamer28? :goz:

pkk yı pkk yapan Kenan Evren'dir der;
sayın Yalçın Küçük hocam

İZLEYİN

biqjw1.jpg

23qxopk.jpg

21lkjfn.jpg
bu yalçın küçük mü???

SON VEEE DERİN DARBEEE. neler geçiyor içimden neler ama yazamıyorum. İNŞALLAH YÜCE ALLAHIM ONU ÖBÜR TARAFTA BEKLEYENLERİNE KAVUŞTURUR.

ѕσηυη¢υ;4524212' Alıntı:
Hangi kamer28? :goz:

tek kamer28...
beni bilen bilir lafımı esirgemeden konuşurum...
lakin iki yorumda farklı yerlerde farklı kişilere yapılmış yorumdur...
geriye dönüp sayfalara bakarsan ...bazıları kenan evreni savunmuş bazıları aksini söylemiş...bende iyilik yaptı ise iyilik ,,kötülük yaptı ise kötülük bulucaktır ifadesini yaptım...

ikinci yorumum ise bazıları abartmış yorumları o yüzden ölüm derecesinde olan birinin veya ölmüş birisinin arkasından konuşmak hem insan olarak hem müslüman olarak bize yakışmaz dedim...

demek istediklerimi umarım anlatabilmişimdir..
birde sıralamayı yanlış yapmışsın..

Geri