Keman mı Gitarmı?

Keman mı Gitar mı_?

• Keman

Kullanılan: 4 44.4%
  • Gitar

Kullanılan: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9

X_L

New member
Reaction score
0
Keman yada gitar kursuna gidicem ama karar veremedim siz hangisini isterdiniz ve sizi en çok hangisi etkilerdi?

kızlar arasında popüler olmak istiyosan tabiki gitar

yok bana göre sanat önemli bi sanatcı olmalıyım ve çaldıgım enstrüman bana bişeyler katsın belki yarın bunla ilgili bir iş yapabilirim diosan keman.

Benim hiç bir müzik aLetine karşı bi becerim yoktur ama sanki ben hariç herkes gitar çaLabiLiyor gibi.. =)
o yüzden Keman'ı tavsiye ederim.. ;)

Sonuna kadar gitar ::)

Gitarı ne amaç ile çalacağına bağlı bence. Gidipte ben gitar çalıp Akdeniz Akşamlarında boğulurum diyorsan hiiç eline dahi alma. Fikrin şuysa eğer ben müziğin içerisine bir adım ataayım ve bu işi biletek yapayım diyor isen bence hiç uğraşmadan Keman kursuna yazıl. Daha karizmatik. (tabiki ibrahim tatlıssesin orkestrası da değil) :D Ama ilerde bir gruba girerim. işte işi amatörlükten belki profesyonalliğe kaydırırım diyorsanda gitarda şansın daha çok.

Asıl önemli olan senin öğreneceğin enstrümanı ne amaçla kullanacağın. Ulaşmak istediğin noktaya en kolay varacağın enstrümanı çal...

profesyonel olarak çalmak istemioyrm sadece günümüzdeki pop şarkılarını falan çalmak istiyorum ama sadece çalıcam söylemek yok sesim berbat =)

Niyetin bu ise o zaman gitar senin daha çok işini görür.

ilk ögrenme safhasını da atlattıktan sonra en güzeli kemandır.
gitarın yanında güzel bir de insan sesi olması gerekir genelde,
ama keman için bu gerekli değildir o kadar fazla.

eğer kızlara hava atcam diyorsan gitar.ama ben kemanı tavsiye ederim sesi mükemmel daha estetik artık gitar herkesin elinde oldu önüne gelen gitar çalmaya çalışıyo keman daha farklı gösterir.ama kemanın gitara göre daha zor oldugunu bilmen gerekir.mesela gitarda olan perdeler kemanda yoktur bu açıdan zorlanabilirsin müzik kulagına da ihtiyacın var.

Geri