Kemalizm ve ulus devletin sonu mu?

tebrikler sonunda başardınız birbirimizden nefret etmemizi sağladınız
çok ciddiyim artık sizden ölesiye nefret ediyorum
yolda gördüğüm o sizin tarzınıdaki kadınlardan ve o badem bıyıklı yobazlardan nefret ediyorum
ama ilk siz sizden olmayanlardan nefret ettiniz ve en aşağılık yalanlarla saldırdınız
o peygamber gibi gördüğünüz abd uşağı sümüklünün amacıda buydu zaten
insanları bölmek vatanı karıştırmaktı ve bunuda baya iyi başarıyor
cahil beyinlerinizin sayesinde
birileri size devlette kul olunmaz dedikçe siz kul olacağız ümmet olacağız diye yırtındınız
birileri size dinle devlet yönetilmez dedikçe siz şeriyat şeriyat diye yalvardınız
birileri size doğruları gösterdikçe siz o yalan ve iftiralarınıza daha çok bağlandınız
iran gençliği bile artık değişmek istiyor özgür olmak istiyor
peki siz Türk gençlerini nasıl kandırıcaksınız
yoksa orta çağ hristiyanlığındaki gibi cennetimi pazarlıcaksınız
belki siz onuda yaparsınız
çünkü siz müslümanlığı bile doğru yaşayamıyorsunuz
imanın sadece namaz ve alkol içmemek olduğunu zannediyorsunuz
ama kalbinizde fitne fesat nefret dolu binbir çeşit aşağılık duygularla dolu
türbanlı kızlara özgürlük diyorsunuz ama herkezi türbanlaştırmak istiyorsunuz
beyninizdeki sapık düşünceleri ancak bu şekilde örte biliyorsunuz
ama kusura bakmayın siz bu amacınıza ulaşamazsınız
çünkü sizi gerçekten korkutan Büyük Türk Gençliği var
binlerce silivri inşa etseniz de bu gençliği içine sığdıramazsınız
ve Atatürk ün Adını ne bu vatandan nede insanların aklından silemezsiniz
yaptınız diyelim dünya tarihinden nasıl sileceksiniz...

sayın mod volkan bu yazımı hiçbi üyeye karşı yazmadım...
ama üstüne alınmak isteyen özgürdür...

kahrolsun tayyipizim :D yaşasın kemalizim NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yıllardır yıkamadıkları Güçlü Temelleri Kemalizme vurarak ve Atatürk'e söverek gerçekleştirmeye çalışanlara sadece gülüyorum .

Siz böyle yaparak sadece Düşman olduğunuz AtaTürkçü düşünceye güç katarsınız .
sizin gibi AtaTürk düşmanları olduğunu gördükçe Dahada Çok AtaTürkçü oluyorum .

Ulus Devlet parçalandığı zaman zaten bu ülke kalmaz bunun bile farkında olmayan Dilipak yine Saçmalamış .

AtaTürkçü Gençlik olduğu zaman Gerici Şeriat düzeni isteyen tüm kişilikler bu Ütopyayı gerçekleştiremeyeceklerini bildikleri için , Sürekli AtaTürk ve onun Değerlerine saldırıyorlar .

Burda bu kadar yazmak istemezdim ama aynı kişiler aynı şeyleri yazınca tepki olarak bunları söylemek istedim .

O Türk ve ATaTürk düşmanları gitsinler uyusunlar rüyalarında belki görürler Federe Devlet yapısını ve Şeriat düzenini .
:goz:

ReiHiNo

Seviyenize ve kullandığınız kelimelere lütfen dikkat edin yeni bir üye olmanızdan dolayı sizi uyarıyorum !

Ne Mutlu Türküm Diyene

Böylesine büyük bir sitede Atatürkü kücük düşürmeye çalışan bir konuya nasıl izin verilir ??

Bu konuyu açan unutmasın ki

Atatürk olmasaydı belki de şuan Yunan soyuydu!! yada diğer devlerin..

Tayyipçi olmasını bile belki de Atatürk e borçlu bu adamlar!

Böylelerine yatakçılık yapmaktır bu tarz konulara görüşlere izin verenler..

Lider yaptığınız Tayyip Atatürk gibi hangi cephede savaşmış ?? Belediye başkanlığı yapıp yalakalıkla mı lider olunuyor lan ??

Apoya Sayın Öcalan dyerek mi lider olunuyor ?

Hepiniz vatan haini olmuşsunuz..

Beyninizle değil yobaz dilinizle konusuyorsunuz..

Ezberlenmiş kelimelerle...

bu konuyla alakası yok

ama ben şu şiiri çok seviyorum

DÜRZÜ

ne ararsin tanri ile aramda!
sen kimsin ki orucumu sorarsin?
hakikaten gozun yoksa haramda,
basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip Ataturk 'e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
Ataturk 'e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin serefsiz...

Neyzen TEVFİK

max kaç kere uyarı alabilioruz?:G

http://www.hackhell.com/serbest-kur...lutfen-kurallari-okumadan-konu-acmayiniz.html

Maxımun uyarı limiti diye bir durum söz konusu değil işlediğiniz kural ihlalinin ağırlığına göre değerlendiririz ama ilk bir iki seferde uyardıysak ve bugün yaptığım gibi sadece mesajını düzelttiysek üçüncüde banlanabilirsiniz hiç belli olmaz yani bu yüzden yukarıdaki linkte vermiş olduğum bölüm kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum iyi forumlar dilerim.

http://www.hackhell.com/serbest-kur...lutfen-kurallari-okumadan-konu-acmayiniz.html

Maxımun uyarı limiti diye bir durum söz konusu değil işlediğiniz kural ihlalinin ağırlığına göre değerlendiririz ama ilk bir iki seferde uyardıysak ve bugün yaptığım gibi sadece mesajını düzelttiysek üçüncüde banlanabilirsiniz hiç belli olmaz yani bu yüzden yukarıdaki linkte vermiş olduğum bölüm kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum iyi forumlar dilerim.

8. Tahrik edici,yerici,uzlasma zemini arama kaygısından uzak,yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır.
Tahrik etmişler demek ki kendimi tutamayıp yazmışım.Tahrik olmamaya dikkat ederim bundan sonra:dilKiz:

yorumlarınıza dikkat edin sizleri son kez uyarıyorum nerde oldugunuz farkında olun artık....

kemalizmden kastınız atatürkçülükse ;

beynini kapitalistlere satmış deve kuşları ve yobazlar kemalizmin ve ulus devletin sonunu anca rüyalarında görürler :durdurun

bu ülkedeki türkcü atatürkcü insanlar ergenekon denen dalavere ile içeriye alınanlardan ibaret değil .ulus devleti ve kemalizmi yıkmak isteyenler dışardakileri unutmasınlar .dışardakiler zamanı gelince hatırlatmasını iyi bilirler

Ben devlet ideolojisinin bireylerden üstündür anlayışına karşıyım.

Yani insanlar kemalizm için değildir,kemalizm insan içindir.

İnsan,zamanın şartlarına göre değişiklik gösterdiğine göre ideolojiler de gösterebilir

Ben devlet ideolojisinin bireylerden üstündür anlayışına karşıyım.

Yani insanlar kemalizm için değildir,kemalizm insan içindir.

İnsan,zamanın şartlarına göre değişiklik gösterdiğine göre ideolojiler de gösterebilir

şuan ülkemizde değişiklik göstermesi gereken şeyler nelerdir söylermisin ?

BİZ'ler,,,,sitemizde Dinci Takiyyeci Deyyuslardan ikrah geldik, hernekadar herseferinde, tekmil
mundar ciğerlerini söküp,tekmil sakatatla birlikte bu haysiyetsizlere yediriyor isek de,,,artık burada, mezkûr şerefsizlerle karşılaşmayacağız ümidi ile üye olmuştuk.

Daha ilk 5-10 dakikada birde ne göreyim, Takiyyeci Dinci Deyyusların prototipleri de burada.
Yahu bizim hayatımız, bu şerefsizleri "İyi Etmekle mi Geçecek !!!"

kemalizmi siz değil 7 sülaleniz gelse engelleyemessiniz biz ne dine karşıyız nede peygambere sadece sahte peygamberlere karşıyız kemalizmi dışlamak kendi soyunu ve kurtuluşunu dışlamaktır saltanatı bu ülkeye getiremeyeceksiniz atatürkün kemikleri sızlıyordur şimdi sizin değil cumhuriyetimizi bugüne kadar düzgünce koruyamamış olan bizim yüzümüzden ama ne laiklikten nede cumhuriyetimizden vazgeçeceğiz

Geri