Kemalist Kongre Merkezi...

_KeMaLiST_

New member
Reaction score
0
Meraba arkadaşlar...

Bu konuyu kendini Atatürk'ün mirasçısı olarak gören insanların birbirleriyle kaynaşması icin actım...

Kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim...
-Adınız
-yaşınız
-Yaşadıgınız şehir
-meslek vs.

Mustafa Kemal ATATÜRK köşesinde sadece onun fotograflarını, videolarını ve anılarını paylaşmak bana yeterli gelmiyor...

Biz onun düşüncelerini geliştirmek ve hayatta tutmak için neler yapmalıyız...

Düşünmemiz gereken bu...

Dışarıda toplanıp bir tanışma günü düzenlemeyi düşünüyorum...

İlk adımı buradan atalım...

NOT: Konu isminin neden Kemalist Kongre Merkezi olduguna gelince... Kemalist Devrimin ilk adımı olan Erzurum kongresinden esinlenilmiştir...
Bildiginiz gibi onun yanında yer alacak bütün temsilciler o gün Erzurumda toplanıp tanışmışlardı...

Şimdiden hepinize teşekkürler...

]Adım Mahir Burak Kaya..KocaeLi Gebze'de ikâmet etmekteyim.21 ya$ımdayım.KocaeLi Üniversitesi Jeofizik mühendisLiği 2.sınıf öğrencisiyim.MesLeğimi seviyorum ve bu daL üzerinde merakımı gideren çaLı$maLar yapıyorum.BeLLi bir hedefim var bu hedefe uLa$mak için çok çaLı$ıyorum ve bu araLar dersLerimin yoğunLuğundan nete biLe giremiyorum.Atatürkçü çizgimden bu güne kadar taviz vermedim ve bundan sonra da o yoLda Atatürk iLke ve devrimLerine bağLı oLarak iLerLeyeceğim.Hayatımın her aLanında bu dü$ünce ı$ığıyLa hareket ediyorum ve de en önemLisi yobaz takımına kar$ı mücadeLem her zaman sürecektir.$uan ki hedefim üniversiteyi bitirmek ve daLımda en iyisi oLmaya çaLı$mak.Üniversiteyi bitirdikten sonra ara$tırmaLarım ı$ığında doktora yapmayı dü$ünüyorum ve bende bu üLkede söz sahibi oLmak istiyorum.
Gerçekten güzeL bir oLu$um.GüzeL dü$ünüLmü$ tebrikLer..

İbrahim AVCI. 22 yaşında olmakla beraber bir ülkenin kurtuluğunun resmi kanıtı olan Aydınlık İZMİR'de ikamet ediyorum. Dans hocalığı yapıyorum. Ve en önemlisi Kemalist düşünüyorum. Vatanperverlikten ödün vermeden, karanlığın peşinden koşanlara çelmeyi takıyorum.. Buda bana yetiyor.

Safımız belli olsun .
Aslında Her Telden'de buna benzer bir konu vardı ama bu Başlık altında olmasıda iyi olmuş .

Yolumuz ATaTürk'ün gösterdiği - Çağdaş ve İlericilik yoludur .
:goz:

Safımız belli olsun .
Aslında Her Telden'de buna benzer bir konu vardı ama bu Başlık altında olmasıda iyi olmuş .

Yolumuz ATaTürk'ün gösterdiği - Çağdaş ve İlericilik yoludur .
:goz:

Buna benzer bi konuyu dengesiz insanların çabalarıyla chamur tarafından kapattırdılar..

17 yaşında olmama rağmen yaşıtlarım bu düşüncelere kafa yormazken ben asıl bu yaşda fikirler edinmemiz gerektiğini ve önümüzde yakın tarih ve aynı millettten olarak Mustafa Kemal'i görüyorum..

Ama Mustafa Kemalin İlkelerinden Bazılarını Vatandaşlarımız abartarak yaşıyolar(milliyetçilik gibi).. Mustafa Kemal Türklerin Bi çatı altında yaşamasını istemiştir ama aynı zamanda Her Türkün Bir Dünya Vatandaşı olduğunu da konuşmalrında dile getirmiştir..

Gericilik Ve Şeriat Mustafa Kemalin Kitabında Yazmaz

kendim hakkında yazarken düşüncelerimden de bahsetmek istedim..

herkese ii forumlar

Buna benzer bi konuyu dengesiz insanların çabalarıyla chamur tarafından kapattırdılar..

Bu konunun kapatılacagını sanmıyorum cunku aynısı islam ve insan bolumunde de var...

Kapatılırsa da zaten kendimize başka forumlar aramamız gerektigini anlamış oluruz...

bizim saffımız belli ama bi kere daha vurgulayalım...!!!

Onur Şentürk 19 yaşındayım bursada oturuyorum... ve uludağ üniversitesinde okuyorum....

tek amacımız devrim olsun tek gerçiğimiz kemalist devrim olsun.... SAYGILARIMLA..!!!!

UMUT OSMANLI
İstanbulda yaşıyorum ve şuan lise 3. sınıf okuyorum
Hayatımdan kendımı bıldım bılelı okumayı ogrendıgım sınıflarda en ustte duran kurucumu mınnettar oldugum kısı yı tanımaktı artık oldu ama ATAMIN dedıgı gıbı ılerlemek ıstedıkten sonra yol bıtmıyor ve bıtmedı sımdı ıse o herkesın unutmaya calıstıgı ATAMI ovguyle anlatıorum cunku o bnım atam benım kurucum

SENI SAYGIYLA ANIYORUZ..... ATAM IZINDEYIZ

Birgün mutlaka bu ülkenin Atatürkçü Gençlik tarafından yeniden kurtarılacağını biliyorum ve öyle yaşıyorum.
Hedeflerimiz ve amaçlarımız bellidir. Bunun için gerekli olan tüm kalpten bağları sağlayacağız.
Ülke de kişi menfaatleri ön plana çıkarılmış, halk arka plana itilmiştir.
İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifemiz Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır.

Atatürk düşünceleri etrafında birleşen gençlik her zaman zaferle ödüllendirilecektir.

Geri