Ben kucaktaki kemalistler gibi içki içmiyorum ki kafayı bulayım.
Kemalizm nerden gelir bilirmisin??
Senin avatarındaki o adamın tek tek gezip elini öptüğü adamlara ayağını öptüren adamın ideolojisidir KEMALİZM...
Yaptığımız herşeyin farkındayız arkadaşım merak etme:goz:
Medeni kanunun gerekçesi:
-Batılı ülkelerde yaşanan güzel hayatın kendi insanlarımıza layık görülmesi (size fazla gelmiş o ayrı)
-Kadınlarımızın da insan olduğu ve erkeklerle aynı haklara sahip olmaları gerektiginin bilinci...
-Her insanın hukuki çerçevede yargılanmaya hakkı olması...
Ve bunun gibi birçok neden...
Son olarak söylemek istedigim şey şudur ki:
Senin o kahır ekseriyeti müslim olan diye bahsettigin diger ülkeler, bayragı haç olan ülkelerin kucagında oturuyor...
Ne kadar şanslısın ki seni o kucaktan kurtaran bir lider geldi başına...
Şükretmen gerekirken sızlanman yersiz... Tabi onların acısını içimde hissediyorum diyorsan orasını bilemem :goz:
evet batılı hayat çok güzel nüfusun %90 ı ateist olduğu için ülkelerde intihar kuleleri bolca var 500 dolar nakit basıyon parayı atlıyon aşa cenazesini 400 dolara halledip gömüyolar.Zaten orda uyuşturucuda serbest her türlü pislik de serbest ahlakda yok.Hani siz kemalistler diyosunuz ya T.C i laiktir diye bende diyorumki TC müslüman bir ülkedir vede hertürlü pisliğin ve ateizmin yaygın olduğu bi ülkeden yasa alamaz(dı)
İş devrimlerden geldi kucağa bindi.M.Kemal güreş yaparmıydı? Karakucak falan.Bu kucak sevdası ordan mı geliyor nedir yani
sen ne kadar sevdalısın bu kucak meselesine
bu konuda geçmişte M.kemal aldıydı sizlerin topunu kucağa
oradan alışkanlık oldu sanırım
sanma o öldü açıkta kalacağım
bizler bir ölür 1000 geliriz dünyaya
istersen eski günlerini yaşatayım sana
Kucakta oturmaya meraklı olanlar,kemalistlerdir.Çok beğenmedikleri Osmanlıyı "ebediyyen munkarız" addedip Batının kucağına oturmayı ilericilik sayanlar.
Gerekçeyi senin hayal dünyandan değil,resmi olarak istemiştim.Yani Resmi gazete yayını veya bir bakan yahud milletvekili sözü(mesela Mahmud Esad Bozkurt)
Sen şu karın ağrını söyle belki ilacı bendedir.
CHP'lilerle o kadar uğraştınız ki ipiniz bol gelmiş olsa gerek TÜRKÇÜLERE SATAŞMAYA BAŞLADINIZ ŞİMDİDE... Ama bildirmek isterim TÜRKÇÜ'LER İNÖNÜCÜLÜK yapmaz... ATATÜRK'ün her sözünü bilir onu hedef sayar.
ve
TÜRKÜ YİNE AYNI TÜRKÜ.. SAZIN TELİ DEĞİŞİR...
YUMRUK YİNE AYNI YUMRUK... VURANIN ELİ DEĞİŞİR...
Mengü KUT
TENGRİ TEK...
İsviçreden kanunları birebir kopyalamak mı marifet?
Sana şu kadar söyliyeyim
M.Kemal,hiç Vahdeddin'in kendisini Anadolu ya gönderdiğine dair bir fermandan bahsediyor mu?
MK'nin katır yüküyle nutku var.Bu kadar mühim vesika söylenmez mi?Taa Mahmud Şeveket Efendiye gitmiş bir vesikadan MK nasıl bahsetmez?Ama bahsetseydi Vahdeddin hain(!) olmaz,Mk davasını çürütürdü.
Bir de şunu bil ki Vahdeddin kalsaydı,iç savaş çıkardı.Kadı Raif Efendi'nin,M.Kemal ;Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk Cemiyetini partiye çevirince "Erzurumu Ankara'dan ayıracağız.Bu adam(M.Kemal),sahiplerine sormadan onu parti yaptı.Bunlar yakında cumhuriyet ilan edecekler''dediğini buna karşılık mahud şahsın "Türkiye de asla cumhuriyet olmayacak.Başında HALİFE İ MÜSLİMİN olacak" dediğini kaç kişi biliyor?
Ali Şükrü vakasını ve onu doğuran amilleri söylesem ne dersin?
Burada teferruat çok uzun.Yalnız şunu diyelim ki;gelecek İslam'ındır ve İslam gelecektir.
Bu nurcular iyice dağıttı. Karşılarındaki herkesi CHP'li Baykalcı görme eğilimine girdiler.
Hatta Türk ırkından olmayan her müslümanı Türk sayar, müslüman olmayan ya da farklı mezhepte olan Türkleri de gavur sayar oldular.
Bunlar için sünni kürt, sünni arap kardeştir de hıristiyan Türk alevi Türk kalleştir.
Herhalde her mesaj ile kafalarına vura vura Türkiye'nin gerçek milliyetçilerinin türk-islam sentezcileri değil sade Türkçüler olduğunu belletmemiz gerekiyor.
Çünkü çocuklarına arap ismi koyup kendini Türk sanan bazı saftiriklerin biraz beyin sarsıntısı geçirmesi lazım. Malum 1500 yıldır kafasını kullanamayan şuursuz Türk nesillerinin bilinçlendirilmesi vakit alacak.
Ne güzel insanlar varmış burda...bu kadar ileri!!! düşünceli olabilecekleri aklıma dahi gelmezdi...Ve sizler Atatürk ve devrimlerinin yılmaz bekçileri bu adamlara cevap yazarak adam yerine koyuyorsunuz ya helal olsun sizede...Dertleri şeriat..ama burda olmaz be çocuk...boşuna debelenme....daha önce de debelendiler be çocuk...Tarih tekerrürden ibaret...yine deniyorsunuz ...yine aynı son bekliyor sizi...
Ne Mutlu Türküm Diyene............