Kemal Kılıçdaroğlu'na Hamas sorusu ?

siyaset böyle bir şey herşey hakkında bir cevabın olmalı ki böyle cuk diye kalmayasın.. hamas ve benzeri olaylar karşıısnda bir cevabın olmalı bunlar dış politikanın geregi...ama bugünbe kadar dış politika ile ilgili tatmin edici birşey demedi...

hamas dikenli teldir neresinden tutarsan tut batar
hamasa terörist değil dersin
israilin el fetihe karşı oluşturduğu filitine saldırmak için destek verdiği örgüt olduğuna dair yarın kanıtlar çıkar yalancı olursun
hamasa terörist dersin
bir bakarsın ak kaşık olduğunu kanıtlar

bizim dış politikamız filistinin iç işleri mi?

biz filistin ile insani boyutta ilgileniyoruz ki bu dünyanın görevi
dış politikada yapılan yardımlar ya da yardımlardaki fiyaskolar bizi ilgilendirir
neyse sizin kılıçdaroğluna laf söylemek istemeniz için konu ayrımı yok

hamas dikenli teldir neresinden tutarsan tut batar
hamasa terörist değil dersin
israilin el fetihe karşı oluşturduğu filitine saldırmak için destek verdiği örgüt olduğuna dair yarın kanıtlar çıkar yalancı olursun
hamasa terörist dersin
bir bakarsın ak kaşık olduğunu kanıtlar

bizim dış politikamız filistinin iç işleri mi?

biz filistin ile insani boyutta ilgileniyoruz ki bu dünyanın görevi
dış politikada yapılan yardımlar ya da yardımlardaki fiyaskolar bizi ilgilendirir
neyse sizin kılıçdaroğluna laf söylemek istemeniz için konu ayrımı yok

usta konu bu degil kısacık bir cevaptı hepsi bu neyse çok uzadı... senin dogru bildigin sana benimki bana kalsın...

Sevgili arkadaşlar aslında sizlerde biliyorsunuzki bu tür sorular tuzaktır.

Aklı başınca bir program hazırlayıcısı böyle bir soru sormaz. Aklı başında bir konuk böyle bir soruya net cevap vermez.

Amerika, İngiltere...tarih boyunca diğer dünya ülkelerine neler çektirdiler. En son olay Irak işgali idi. Uluslararası sularda yardım gemilerine saldırı düzenleyen İsrail terörist ülke. Bu doğrudur.

Bir milyonu aşkın müslümanı petrolünü sömürmek için ülkesini işgal edip öldüren Amerika için bir programda Recep Tayyip Erdoğana Amerika haklı mı, haksız mı gibisinden bir soru sorsalar ne der sizce.???

İnsan körü körüne taraf tutar ise yorumlarda seviye ve içerik olarak böyle olur.

Hamas, İsrailin El fetihe karşı besleyip büyüttüğü bir örgüttür. Sonrasını herkes biliyor.

Bir zamanlar Amerika Saddamı desteklemişti. Binlerce müslümanı kıydı. Görevi bitip birazda efelenecek olunca 2006 yılında KURBAN bayramında Amerika tarafından sallandırıldı.

Sonuç olarak bazı sorular tuzaktır. Eveleyen, geveleyen yoktur. Evet veya hayır demek tuzağa düşmektir. Soru kasıtlı soruldu. Akıllı davranarak savuşturuldu.

AKP başkanı HAMAS terör örgütü değildir diyor , CHP başkanı niye diyemiyor .......

AKP başkanı pkk yada terör örgütü diyemiyor. :biggrin:

AKP başkanı apoya sayın diyor .

Sen ne cok konusuyorsun öle
APOYU SIZIN HUKUMETINIZ GETIRDI
NIYE ASAMADINIZ???
EL PENÇE DIVAN DURDUNUZ KARŞISINDA NIYE BIRSEY YAPAMADINIZ
CVP BEKLIYORUM,BANA BUNUN CEVABINI DOGRU VERIRSEN
OYUMU AKPYE ATMAYACAGIM

NIYE ASAMADINIZ???
OYUMU AKPYE ATMAYACAGIM

usta cevap gelmemiş akpye oyunu atabilrisn :laugh::laugh::laugh:

hamas israilin kuklasıdır ve bu kukla KKTC yi tanımıyor. Daha geçenlerde rum tarafında elçilik açtılar Türkleri Kıbrısta işgalci olarak görüyorlar.

Elçilik açtığı haber verilen Hamas değil. El-Fetih'in başında olduğu Filistin hükümetidir (1)

El Fetih'in başındaki Ebu Mazen lakaplı aslen Bahai dinine mensup kişinin şu an aynı zamanda Filistin Devlet Başkanı olduğunu hatırlatırım. (2)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni sevgili kandaş (!) soydaş (!) Azerbaycan dahil hiç bir Türk ve İslam Ülkesi tanımamaktadır. (3)

Tanıma olayı üzerinde hiç bir Türk hükümeti (Ecevit'li Bahçeli'li Yılmaz'lı üçlü koalisyon dahil) ciddiyetle durmamıştır. (4)

Gerçekleri çarpıtmayalım lütfen...

Camdan okuduğu yazılarla bile bu kadar pot kıran bir başbakan. Kendi düşüncelerini söylese ne yapardık vesselam :)

Camdan okuduğu yazılarla bile bu kadar pot kıran bir başbakan. Kendi düşüncelerini söylese ne yapardık vesselam :)

çok komiksin kemal bey dürtülerle hareket etmiyor mu istanbuldayken gürsel tekin şimdi ise önder sav yanlış yapmasın diye dürtmüyorlar mı?

Düpedüz gevelemiş yaaavv.. Kamera karşısına çıkmadan evvel Önder SAv Abisi bişey hazırlayıp vermemişmi bu defa kılıçdaroğluna... işimiz var valla bu chp ile.. baykal ne olur gel kurtar bizi bundan... adamın konuşması kendine işkence , millete dalga ... söz bir daha senle ilgili tek konu açmayacam BAYKAL .. söz veriyorum..:))))))

Alın size büyük lider =)
Evet hayır diyecek kadar bile cesareti yok bu adamın...

Bizim dışımızda Türkiye dışındaki bir meseleyi cevaplandırırken bile 10 dakka ''ıııı hıııı'' diyorsa
Başa gelip dış politikamızla ilgilenince ne olacak düşünemiyorum ?
(Bknz:Bülent Ecevit)Beyhude yere takmadı onun meşhur şapkasını =)

AKP başkanı pkk yada terör örgütü diyemiyor. :biggrin:

AKP başkanı apoya sayın diyor .

NIYE ASAMADINIZ???
OYUMU AKPYE ATMAYACAGIM

usta cevap gelmemiş akpye oyunu atabilrisn :laugh::laugh::laugh:

emekcii koptum gülmekten

NIYE ASAMADINIZ???
OYUMU AKPYE ATMAYACAGIM

apoyu asılmasın imzasını atanların tam listesine bakarsan en başta abtullah gülün imzasını görürsün .

apoyu asılmasın imzasını atanların tam listesine bakarsan en başta abtullah gülün imzasını görürsün .

kendini denize attı galiba : )

erdoğanı ahmet türk ile barzani ile hatırlayacağız sonra aponun yol haritasını beklerken hatırlayacağız
albüme yenilerini eklemeli el-kaide el-fetih hamas hizbullah gibi : )

siz böyle admalardan anlıyorsunuz işte alsana kibar kıvırtan siyasetçi dan dun dğeil erdoğan gibi değilmi:) eee öööö diebilirizde meyebilirizdee caartt curttt bide başbakan olacakmış başbakana sor 2 snde fikrini söyler doğru yada yanlış ama sonuçta lider sokaktakine sorsan bundan az kıvırır.... Atatürkte sorunca eee diyodu demi hani örnek Atatürkçü ya o bakımdan...

NIYE ASAMADINIZ???
OYUMU AKPYE ATMAYACAGIM

el pençe divan duranlar onlar değil,bugünkü akp hükümetidir..bu cani bugün hiç olmadığı kadar özgür..bunun için yeni cezaevi yapan,odasına nem geçirmeyen duvar kağıdı döşeten,içerisi havasız diye odaya yeni pencereler açan,televizyon koyan,avukatları aracılığıyla hergün pkk ya talimat vermesine göz yuman,elinde olsa bugün salıverecek olan da yine akp hükümetidir.

Geri