Kemal Kılıçdaroğlu Kimdir ?

iftira atıp, belgelerle suratınıza tokat yemekten bıkmadınız degil mi?

ne kadar belgeli tokatlar da yeseniz hiç yüzünüz kızarmayacak utanmayacaksınız degil mi?

azıcık utanın yahu, o kadar iddaa getirdiniz hepsi elinize yüzünüze bulastı.

kemal kılıcdaroglu birilerinin canını fena yaktı anlasılan.

ee kolay degil, saban disli, mehmet dengir, melih gokcek...

saban disli ve mehmet dengir gururlu cıktı da istifa etmeyi bildiler. melih gokceki bilen biliyor zaten :D

attıgınız tum yalan dolan iftiralar icinde bogulmaya mahkumsunuz. hep oyle oldu zaten bugune kadar, forumun onceki sayfalarını takip edin ne iftiralar attınız birbirinizi desteklediniz bi de o kadar konustunuz kavga kıyamet..ee sonra? sonra noldu konuya ugrayan yok iftiracılardan.neden? cunku yine yuzlerine bulastı.

degistirin kendinizi azıcık, cok caresiz kaldınız anlıyoruz ama bu kadar da guldurmeyin bizi

ALtına kocaman puntolarla imzamı atıyroum

bu kılıçdaroglu düşmanlarının yarın ne olduğunu belgeleriyle yazıcam...
sabredin...:vur:vur:vur

siz şimdi bunu yazdım diye korkudan yatamazsınızda :durdurun:durdurun
merak etmeyin canım size sadece ayna tutacağım yarın görüşürüz!!!:durdurun:durdurun:durdurun

şuanda değerli vaktimi size ayıramam

Altın;Fetullah çamuruna da düşse altın altındır.Zaten Fetullah çetesi kim emperyalizme yani Fetullaha hizmet etmiyorsa hazır çamur paketlerini açıp onlara sıvarlar ama artık kimse yemiyooooooooooooooooooooooooooor.....

ben sadece ssk kurumunu batıran başkanı olarak biliodum..demek ki ne hünerler varmış onda...zaten bi türlü sevmemiştim onu demek bundan mış... :)

ha bide belgeleriyle ünlü birisi olarak da tanıdım..ama ne hikmetse çoğu zaman da o önem arzeden belgeleri göremedikk...sadece kendi söyleyip kendi onayladığı belgeler... acaba arkadaşlar bende mi bu belge işine girsem bi türlü karar veremedim..yaparız iki sahte belge alıcıda hazır nede olsa kılıçdaroğlu sağolsun :)

son dört cümle bir numara olmuş eline sağlık

bir de tuncelili kemal diyorlar ya.

savundugunuz tayyip erdogan, potomyalı degil mi? rum köyünden? hatta potomyo ya hosgeldin pankartlarıyla karsılanmadı mı kendi köyünde. potomyo guneysu'nun rumca adı degil mi?yani adamlar Türklügü içine sindirememiş hala rumca adını kullanıyorlar kendi içlerinde.

yazık yazık, yine yüzünüze gözünüze bulastı iftiralarınız =)

kardeşim açılan konuyla alakası yok ama sana bir hatırlatmada bulunayımm...trabzon rize ve yöresinde köylerin bir çoğu türk inkilaplarından sonra isimlerini değiştirmiştir..şuan bnm bağlı bulunduğum ilçenin köyleri hala rumca isimlerle bilinio...yeni isimleri söylesen yine bilen bilir ama çoğunluk tarafından bilinmez..o zmn sen benim yaşadığım ilçede ki herkesi vatan haini ilan ettin..niye rumca isim kullanıolar diye..hatta bazen ben bile kullanıyorum senin demene yatacak yerimiz bile yok bu vatanda...yani netice itibariyle bunun türklüğü içine sindirip sindirememe ile alakası yok cnm benim...

bir de tuncelili kemal diyorlar ya.

savundugunuz tayyip erdogan, potomyalı degil mi? rum köyünden? hatta potomyo ya hosgeldin pankartlarıyla karsılanmadı mı kendi köyünde. potomyo guneysu'nun rumca adı degil mi?yani adamlar Türklügü içine sindirememiş hala rumca adını kullanıyorlar kendi içlerinde.

yazık yazık, yine yüzünüze gözünüze bulastı iftiralarınız =)

Anlamadığın konularda boş boş konuşma. O yörelerin hepsinde rumca isimler halen var. tabi Türkçe isimlerde. Rumlukla ne alakası var. Bende Trabzonluyum. rum muyum şimdi. Buraların sonradan Türkleştirildiğini unutuyorsun galiba. Bu yörelerin hepsi sonradan göç ettirilmiştir ve tek bir tane rum kalmamıştır.

gene iftira kampanyası :D

DHKPC liymişşşş :D:D

TAYYİP YASASI İLE HAPİSLERDEN ÇIKARTILIP MİLLETVEKİLİ YAPILAN PKK LILAR AKP TARAFINDAN MECLİSE SOKULMUŞKEN GEÇİNN BUNLARI YEMEZLER...

Genelev iftiranız patladı şimdi dhkpc iftirası atıyorsunuz buda yüzünüze yapışacak :D

Anlamadığın konularda boş boş konuşma. O yörelerin hepsinde rumca isimler halen var. tabi Türkçe isimlerde. Rumlukla ne alakası var. Bende Trabzonluyum. rum muyum şimdi. Buraların sonradan Türkleştirildiğini unutuyorsun galiba. Bu yörelerin hepsi sonradan göç ettirilmiştir ve tek bir tane rum kalmamıştır.

Türkçe ismi varken neden hala rumca ismini kullanıyorsun?

trabzon rum imparatorlugundan kalan ve hala trabzonda yasayan rum kökenli bir cok vatandaşımız var.

Türkçesi varken rumcasını kullanmanın İstanbula constantinopolis,İzmire smyrna demekten farkı yoktur.

hepsi göç ettirilmiyor ayrıca, kalan rumlar ve rum köyleri oluyor.

o zaman diyarbakıra da amet diyene kızmaya hakkınız yok, ya da guneydoguya kurdistan. cunku osmanlı zamanında da guneydoguya kurdistan eyaleti deniyor, sonucta eskiden kalma bir isim diyebilirler ona da ve oyle olunca da haklı olduklarımı anlasılır? sacmalıktan baska bir sey degil.

Türkçesi varken neden rumcasını kullanır insan?sadece bunu acıkla. de ki rumcası daha cok hosuma gidiyor, ya da rum kokenliyim ondan kullanıyorum de. cunku Türkçesi varken rumcasını kullanmanın sebebi baska ne olabilir ki?bir sebep göster rumcasını Türkçeye neden tercih ettigine dair?

melih gökçek kokusu alıyorum

K€LKiTLi;3917526' Alıntı:
KEMAL KILIÇDAROĞLU

Ulusalcı, Atatürkçü, Milliyetçi CHP'lilerin DHKPC'li gözde siyasetçisi.

Kemal Kılıçdaroğlu SSK ve BAĞKUR genel müdürlüğü yapmıştır.

Karnesine baktığınızda, Türkiye'nin parlak bürokratlarındandır.

Danıştay'daki alevi bloklaşmasının kilit ismidir.

Danıştay ve Bölge İdare Mahkemesinde alevi örgütlenmesinden istediği sonucu elde edebilecek güçtedir.

İptal edilen adli ve idari yargı sınavlarında, YARSAV-KILIÇDAROĞLU ikilisinin parmağı var.

Son derece tehlikeli bir insan.

Uzaktan hayran olunabilecek insan.

Vurguncu siyaseti ortaya çıkaran adam gibi gözüküyor.

Ama mercek altına aldığınızda karşınıza CANAVAR ÇIKIYOR.

DHKPC BAĞLANTISI

KILIÇDAROĞLU bilindiği gibi Tunceli doğumlu.

28 şubat Döneminin, SSK genel müdürü, kemal kılıçdaroğlu'nun dosyasında nüfus verilerinden, eğitim amaçlı olarak gönderildiği Paris'teki faaliyetlerine kadar çarpıcı bilgilere yer verildiği ortaya çıktı. MİT raporuna atfen düşülen notta, Kılıçdaroğlu'nun burslu olarak gönderildiği dönemde, Paris Kürt enstitüsü'nün, müdavimlerinden olduğu iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun gerçek soyadının "karabulut" olduğunu ve 1966 yılında değiştirdiğine dikkat çekilirken, Dersim isyanına katılan kureyşan aşiretine, mensup olduğu iddia ediliyor. ayrıca annesinin isminin Yamoş olmasına dikkat çekiliyor.

Şecere bilgileriyle bir şeyler kanıtlamaya çalışmayacağım.

Çünkü şeceresi ve sülalesinin karıştığı her şeyin altında ANARŞİZM çıkıyor.

DHKPC ve PKK'ya desteğide bu yüzdendir

Bununla ilgili fotoğraflar ise belli bir kesimin elindedir. O kesime dokunamayacak Kılıçdaroğlu. DOKUNDUĞU AN, TÜRKİYE'Yİ SARSAN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKACAKTIR. BU YÜZDEN O KESİME ASLA DOKUNAMAZ. Hangi kesimden, bahsettiğimi söylemeyeceğim.

Kılıçdaroğlu, başkanlığı döneminde özellikle bölgesel kadrolaşmaya gitmiş, batı illerinde ve özellikle Büyükşehirlerde yüzde 50'ye varan personel açığı varken Tunceli, Sivas, Elazığ ve Amasya gibi bölgelerde yüzde 80'den fazla personel istihdam edilerek bölgecili, mezhepçilik yapılmış. söz konusu belgelere, göre yüze yakın akrabasını kurumda işe almış. BÇG belgelerinde, işe alınan bütün akrabalarının tek tek nüfus örneklerine yer verilmiş.

AYRICA İŞE ALDIĞI KİŞİLERİN:
"haklarında kamu hizmetinden, ömür boyu men kararı olan çok sayıda örgüt mensubu kritik noktalarda işe alınmıştır."

"SSK ankara başhekimi yapılan, DR. g.a'nın kuruma aldığı ambulans telsizleri kırsalda, ölü ele geçirilen PKK militanlarının üzerinde çıkmıştır. istihbarat kurumlarının uyarılarına rağmen çok sayıda örgüt mensubu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kurumlara yönetici olarak atanmıştır" (alıntı)

BÜYÜKANIT'ın zırhlı aracına, saldırısının arkasında böyle bir TÜRKİYE düşmanlığı bulunuyor.

Amerika'da emekli Genelkurmay başkanı 50 trilyonluk tank gibi
arabayla emekli edilirken, 1 trilyonluk arabaya söz söylemiştir. Ve bence siyasetdeki ilk hatasını yapmıştır.

Bakmayın bu adamın insancıl, şerefli duruşuna;

Bu adam PKK'nın DTP'den daha önem verdiği bir numaralı siyasetçidir.

Kitap okumayan Türkiye gençliği, Kılıçdaroğlu'nun peşinden Atatürk marşlarıyla yürümeye devam.

Karı, kız için çakma sol ayağına eylem yapacağınıza, 3 sayfa kitap okuyun.

KAYNAK

kardeşimi melih gökçek yolladı buraya sanırım, çamur at izi kalsın hikayesi,
BALONLARI PATLATTIM, BALONLARI PATLATTIM, BALONLARI PATLATTIM :):):):)

bi insanın suratında meymenet yoksa kesin o adamda bişe vardır
ben bu adama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççç ısınamadım
deniz baykal bu adamdan daha sevimli gelio bana

haberleri takip etmedigini, ne kadar kulaktan dolma konustugunu bu mesajınla kanıtlamıs oldun.

baktıkca gülüyorum bir yandan da üzülüyorum

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bişi yazsana, beni karıştırma bu işe:durdurun

Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bişi yazsana, beni karıştırma bu işe:durdurun

al arkadasım buyur burdan bak en basta atılan iftiraları oku daha sonra da belgeli cevapları oku belki gorurde utanırsın biraz olsun.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/506572-alin-size-kemal-kilicdaroglu.html

ilk basta iftira ustune iftira atanlar , belgeler yüzlerine tokat gibi carpıktan sonra ortadan kayboldular, ne konuyu acan ne iftiraları atanlar kaldı ortada o belgeler ortaya cıkınca

oku hepsini o konunun.

hocam kılıçdaroğluyla akrabalığın mı var ya koyacam dedin koydun valla bravoo :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

yok wallaa:goz:

hangi parti olursa olsun sağcı- solcu - muhafazakar olsun ama ahlaklı dürüst olsun...bizim siyasette böyle dürüst adamlar bulmak zor.....
barii bulduğumuzada sahip çıkalım düşüncesi...
bu kadar iftira atıpta hiç bişey yokmuş gibi davranmalarıda onların ne olduğunun kanıtı...
bende onlara ayna tutuyorum :biggrin:biggrin

yok wallaa:goz:

hangi parti olursa olsun sağcı- solcu - muhafazakar olsun ama ahlaklı dürüst olsun...bizim siyasette böyle dürüst adamlar bulmak zor.....
barii bulduğumuzada sahip çıkalım düşüncesi...
bu kadar iftira atıpta hiç bişey yokmuş gibi davranmalarıda onların ne olduğunun kanıtı...
bende onlara ayna tutuyorum :biggrin:biggrin

yakında gazetelerde duyarız www.hackhell.com adlı sitede bi kaç tane genç ergenekondan alındı diye..!!! beyin takımından olan gençler tutuklanarak cezaevine konuldu :D :D :D

Geri