Kemal Kılıçdaroğlu fena çuvalladı

mzahid53

New member
Reaction score
0
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiaları sonucu başlatılan soruşturmaya dayanak teşkil eden telefon numarasının 1230606 ile başlaması şüphe uyandırdı.

Kılıçdaroğlu, telefonun Amerika'dan açıldığını iddia etse de, polise yapılan ihbarın Ankara'dan hatta Çukurambar'dan gelmesi ihtimali yüksek.

SANKİ ABD'DEN ARIYORMUŞ GİBİ GÖSTERİYOR

Basit bir internet programı sayesinde, evde bulunan bilgisayar ile belli bir ücret karşılığında telefon görüşmesi yapmak mümkün. Low rate voip isimli bir program bilgisayara kurulduktan sonra tıpkı sabit telefon gibi kullanıcılarına sınırsız hizmet sunuyor.

Kredi kartı ile satın alınan bir miktar kredi sayesinde kullanıcılar, dünyanın neresinde olursa olsun istediği ülke ile konuşabiliyor. Bu programın özelliği ise, arama yapılırken o an için kullanıcıya sistem tarafından otomatik bir numaranın atanması. Amerikan telefon sistemine göre yapılan bu otomatik numaralandırma için mevcut olmayan bölge kodları kullanılıyor.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı numarada yer alan 230 da bu alan kodlarından biri. Bu program sayesinde Türkiye'den yapılan aramalar bile, sanki Amerika'dan yapılıyormuş izlenimi yaratabilir.
KAYNAK

birisi de bu kılıçtaroglunu bir korkutsun yav bu adamdan nedir çektiğimiz belediye başkanlık seçimini kaybetti ama hayla pehlivanlıga devam ediyor birde meclıste nasıl bulunuyor anlmadım
arkadaş bu adam millet vekiliğinden istifa etti ama secımı kaybeti yinede meclıste bu atanmıs degil seçilmiş seçilmişlerin böle bir hakkı var ki

Hastayım bu Adama ya Gözlüğüne , Kel kafana kurbann :durdurun

Birileri her zamanki gibi, işaret edilene değil, parmağa bakmakta.

Low rate voip isimli bir program bilgisayara kurulduktan sonra tıpkı sabit telefon gibi kullanıcılarına sınırsız hizmet sunuyor. hımm:eek:hmy:

ttkom dan daha mı hesaplı görüştürüyor acaba:mellow: bıktım ttkom dan :angry: 5 tl görüş 25 tl fatura öde nasıl iş ise :mad:

Dersimliler'e dinsiz diyen Fethullah'ın Adamları Kılıçdaroğlu'na saldırıyor

Dersimliler'e dinsiz diyen Fethullah'ın Adamları Kılıçdaroğlu'na saldırıyor

Pazar günü Kanaltürk TV'de, Sami Dadağlıoğlu'nun yönettiği Pazar Politika'da Dersim olaylarını yeniden konuştuk. Ortaya koyduğum belgeler karşısında Kürtçü-Fethullahçı Mehmet Metiner çok kızdı. Bugün, Dersim olaylarını kullanarak CHP'ye ve özellikle de Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran bu kesimin içyüzünü bilmeyen Tuncelili yurttaşlarımıza söyleyeceklerim var.

Kökü ta 1920 sonlarındaki Koçkırı ayaklanmasına uzanan ve 1937/38'de şiddetlenen ve acıklı bir biçimde biten Dersim olayları; kesinlikle ve kesinlikle Alevilerle ilgili değildir. Meselenin içinde de Kürdistan Teali Cemiyeti'nin yönlendirdiği bir kışkırtma vardır. Dersim'daki aşiretlerin bir bölümü bu Kürtçü politikaya alet olmuşlar, tam 2 kez af çıkarılmasına, araya elçiler ve nasihat heyetleri konulmasına karşın; ayaklanmaktan vazgeçmemişlerdir. Buna ilişkin belgeleri yeniden ve ayrıntılı biçimde ortaya koyacağım.

İŞTE DERSİMCİLERİN ŞEYHİ

Bugün medyayı ele geçirmiş olan Fethullahçılar, güya dersimlileri savunuyorlar... Tamamen yalan. Çünkü; bunların başındaki kişi; yani Fethullah Hoca; Dersimlileri dinsiz, bölücü sayan birisidir. İşte size Otatv.com'da yayımlanan, Fethullah Gülen'in 1990 sonrasında yaptığı bir konuşmasından bazı bölümler. İsteyenler odatv.com'dan bunu sesli olarak dinleyebilirler.

Misak-ı Milli ile Balkanları, Adaları, Süleymaniye ve Kerkük'ü vermemizi eleştiren Fethullah Gülen şöyle devam ediyor: 'Güneydoğu’daki vatandaşı baştan çıkarmak için Ermeni’yi, Süryani’yi, ateisti kullanıyor. Bir zaman komünizm perdesi altında yapıyorlardı. O yıkılınca biraz işleri zorlaştı. Artık Kürt İstiklali, vatanı filan diyorlar şimdi.

Eğer eskiden yaptıkları gibi burayı da verelim derlerse, burayı da bertaraf ederlerse, Türkiye’de Kızılbaş meselesi geliyor. Şimdi bunların içinde Mollalar, hocalar, şeyhler, dindarlar var.

Açtığımız okullarda orada ve kurslarda bunlarla diyalog kurabiliyoruz. Bu sertlikleri, dalgayı kırma imkanı oluyor.

Fakat Türkiye’de ben Alevi demiyorum. Onlar Alevi değildir. Anadolu’daki Aleviler Yörükler, bizim tahtacılar onlar bizim her zaman anlaşacağımız insanlardır. Fakat aslen Nusayri olan Ermenilerden, Süryanilerden meydana gelmiş aslen Nusayri olan Tunceli civarındaki Aleviler bu işin arkasında. Bunlar Türkiye’de gaileler açtığı zaman devletinizle, ordunuzla bu işin karşısına çıkamazsınız. Ve bunların dinleri yoktur. Nusayri akidesi vardır.

Biz Güneydoğu'yu verelim dediğimiz zaman bile Sivas'a kadar talepler gelecektir. Çünkü bu talebi yapabilecek şeyler şimdiden kazınmaya başlamıştır. Çok sıkı durmak lazım. Taviz vermemek lazım bu mevzuda. :::) Akılları başlarına gelir de ne o tampon devlet teşekkül eder ne de arkadan gelenlerin iştahları kabarır.'
Görüldüğü gibi Fethullah Gülen, 1990'larda devleti yönetenlerin sıkı durmasını; Kürtçülere ve dinsiz dediği Tunceli halkına göz açtırmamasını öneriyor.
Peki ne oldu da Fethullahçılar şimdi bunları unutup Dersimlileri savunur konuma geldiler? İşin içinde ABD planının olduğunu görmemek için insanın kör olması gerekmez mi?

DTP KIŞKIRTMASINA KANMAYIN
Ne yazık, ne yazık ki... 1937/38'de aşiret reisleri, gerici seyitler ve Kürtçüler işbirliği yapıp masum Dersim halkının katledilmesine yol açtılar. Şimdi o gerici ağaları ilerici halk kahramanı gibi göstermeye kalkışanlar; bölücü DTP'lilerdir. Dersim olaylarında; isyan edenlerin hiçbirisinin Alevilik adına talepte bulunmadıklarını belgeler ortaya koyuyor. Tam aksine daha 1926'da Vali Ali Cemal; 'Dersim'e okullar yapalım, burada Alevilik temelinde dersler okutalım!' dediğinde başta Seyit Rıza olmak üzere bölgenin Kürtçüleri bu isteğe karşı çıkmışlardır. Devlet bu tarihlerde Elazığ'daki askeri garnizonda balolar düzenlemiş; bu balolara Dersimli aşiret reisleri çağrılmış; bunlar, 'Şah, şah!' nidaları ile semah etmişlerdir. Semah dönenlerden birisi de Dersim milletvekili Diyap Ağa'dır.

Seyit Rıza ise Hasan Hayri gibi Atatürk düşmanlarının koruyucusudur. Bunun belgeleri; o isyanı örgütleyenlerden Baytar Nuri'nin yazdığı kitaptadır ve bunları da zamanla yayımlayacağız.

CAHİLLERE BİLGİ: Dersim konusunda alimlik taslayan ama Alişer ile Alişan'ı bile aynı kişi sanan sözde akademisyenlere küçük bir not: Dersimli Alevileri, Kürt Teali Cemiyeti'nin istekleri doğrultusunda kışkırtıp isyan ettirenlerden Alişer; Alişan Bey'in torunudur. Alişan Bey; devletle olumlu ilişkiler içinde olmasına karşın, Alişer; Ruslarla işbirliği dahil her türlü yıkıcı ilişki içinde bulunmuş bir Kürtçüdür.
Rıza Zelyut | Dersimliler'e dinsiz diyen Fethullah'ın Adamları Kılıçdaroğlu'na saldırıyor

Bir müslüman bir kafire dahi kafir demez , inanç Allahla kul arasındadır kimse karışamaz kimsenin kimseye dinsiz dediği yok palavra atmayın...

Her zaman birşey savunulacak diye birşey yoktur.Kılıçdaroğluda haksız. Fetullahın yukarıdaki söyleikleri de haksız.Söyleyip söylemediğini bilmiyorum.Ama arkadaş kendine güvenip koyduğuna için destekledim.

Karışamaz trafoo biri sana sen niye namaz kılmıyorsun derse benim dediğimi de , ama müslüman müslümanı düşündüğünden ibadet etsen iyi olmaz mı gibi telkiinlerde bulunabilir ama bir zorlama kesinlikle olamaz...

Karışamaz trafoo biri sana sen niye namaz kılmıyorsun derse benim dediğimi de , ama müslüman müslümanı düşündüğünden ibadet etsen iyi olmaz mı gibi telkiinlerde bulunabilir ama bir zorlama kesinlikle olamaz...

Zorunlu din dersi ne oluyor o zaman ? Demekki karışılabiliniyor.

Ben zorla bir sürü arapça öğrendim öğrenmesem dersten kalıcaktım buna ne diyorsun?

Zorunlu din dersi ne oluyor o zaman ? Demekki karışılabiliniyor.

Ben zorla bir sürü arapça öğrendim öğrenmesem dersten kalıcaktım buna ne diyorsun?

İmam hatip dışında arapça dersi verilmiyor.Diğer liselerde din kültürü ve ahlak bilgisi dersi veriliyor.Din kültürü dersindede sana öğretecekleri en fazla bi fatihadır.Trafoo imam hatip mi okudun sen?

o ders din kültürü ve ahlak bilgisidir sadece din dersi diye geçiştirme...

arapça dediğin şeyler namaz sureleri olsa gerek , ya da namaz duaları

bana derslerde sure ya da dua ezberletmediler şahsen , sadece 7. sınıfta Ayet-el kürs-i mealini sormuştu hocamız o da Türkçe ve 3 satır şey zaten...

açıkçası müfredatta şu sureyi öğretin diye birşey yok , islamın ve imanın şartları , 32 farz , peygamber efendimizin sıfatları , tasavvuf , fıkıh gibi terimlerin anlamları , 4 halife dönemi ve Türklerin islamı seçmeleri güzel ahlak temizlik yardımseverlik gibi şeyler vardır

olaki sen bir zorlamayla karsılastıysan o hocanın yanlısıdır

din para için not için değil Allah rızası için öğretilir

ama din kültürü ve ahlak bilgisi gereklidir çünkü ortada bir sürü hizbullahçı katolik misyoner dolaşıyor gençlerin bu gibi şeylere kanmaması lazım ...
bu da cehaleti gidermekle olur

İmam hatip dışında arapça dersi verilmiyor.Diğer liselerde din kültürü ve ahlak bilgisi dersi veriliyor.Din kültürü dersindede sana öğretecekleri en fazla bi fatihadır.Trafoo imam hatip mi okudun sen?

Fatiha, Ayetel Kürsi ,Fil ,Kurayş ,Maun ,Kevser ,Kafirun, Tebbet, İhlaz,Felek,Nas sureleri ve süpaneke duvası ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha vardı neyseeee.

Bunların hepsini bilsen dahiiiiiiii ayetel kürsiyi bilmiyorsam dersten geçemezdim.

din kültürü ve ahlak bilgisi adı altında arapçı mezhepçi din kültürü zorla öğretiliyor .

imam lisesinde okumadım normal lisede okudum...

Geri