Keira kendini izlemeyi seviyor !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

xWeWjSRR.jpg

Birinin sizi aldattığına ne zaman inanırsınız? Başkasına aşık olduğunda mı, başkasıyla yattığında mı? İhanet konusunda yanıtlanması zor sorular ortaya atan ‘Last Night’ filminin başrol oyuncularından Keira Knightley, sette bunun üzerine kafa yormuş. Cevap mı? Aklı epey karışık görünüyor. Ama o, galiba böyle seksi. Düşünceli, gizemli, cool haliyle

* 25 yaşındasınız ama uzun yıllardır çalışıyorsunuz. Hayatınızla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Uzunca bir süre gerçekten çok meşguldüm, yoğun bir dönem geçirdim. Epey başım döndü, ama çok güzel bir dönemdi ve olağanüstü deneyimler kazandım. Sonra bir yıl ara verdim ve şu an o kadar yoğun değilim.

* ‘Last Night’ı çekerken sette, hangi aldatmanın daha kötü olduğunun tartışıldığını söylediniz. Erkekler, cinsel aldatmanın daha kötü olduğunu düşünürken; kadınların fikri, başka birine aşık olmanın daha kötü olduğu yönündeydi. Ya sizce?
Bu konuda hiçbir fikrim yok; gerçekten bilemiyorum. Bu filmi izleyen herkes, hikayeyi ve karakterleri kendi deneyimleri ve yaşadıklarıyla yargılayacak ve sanırım filmin etkileyici yönlerinden biri de bu.

* Peki konuyla ilgili ilk fikriniz neydi?
Önce başka birine aşık olmanın daha kötü olduğunu düşündüm; sonra birden, ‘Adam başka biriyle yattı’ dedim kendi kendime ve bunun ötekinden bin kat daha kötü olduğunu fark ettim.

* Size göre hikayenin sonu nasıl bitiyor?
Filmi her izleyenin farklı bir sonu olacak. Ben kendi kafamdakini empoze etmek istemiyorum.

“Çok az vazgeçilmezim var”

* Günümüzde ilişkilerin, eskisine göre daha karmaşık olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben ilişkilerin hep karmaşık olduğunu düşünüyorum. “Eskiden daha kolaydı!” deyip duruyoruz, ama ben buna pek inanmıyorum. Hiç başka bir zamanda yaşamadım ki. Biriyle birlikteyseniz, bir şeyler değişiyor mu? Herkes değişir. Herkesin iyi anları, kötü anları olur. Mutluysanız harika, ama mutsuzsanız bir şeyleri değiştirmeniz gerekir. Her ilişki farklıdır ve bu yüzden bir cevabım yok.

* Sürekli “Bilmiyorum”, “Hiçbir fikrim yok” gibi yanıtlar veriyorsunuz? Peki, neyi bilmek isterdiniz?
Genel olarak hayat hakkında düşünüyorum. Aslında yanılıyor olabilirim, ama bence çok az vazgeçilmezimiz var, her şey değişiyor. Her şeyi kontrol edebilmemiz imkansız, o yüzden bilmiyorum derken, bilmiyorum (gülüyor).

* İçgüdülerinize eskisine göre daha fazla güveniyor musunuz?
Ben oyunculuk eğitimi almadım. İşimde içgüdülerim ön planda. Gelecek yıl ne yapacağımı bilmek bende klostrofobiye neden oluyor mesela. Bana hep, “Önümüzdeki beş yıl için planın nedir?” diye soruyorlar. Hiçbir fikrim yok. Düşünsenize, bir otobüsün altında kalabilirim. O zaman beş yıllık planıma ne olacak? Hayat değişiyor, onu durduramazsınız ve üzerinde kontrolüm olmadığını bilmek bana huzur veriyor.

* Rahatlamak için ne yapıyorsunuz? Bir tekneniz olduğunu okumuştum.
Önce Fransa’da bir evim vardı, sonra Amerika’ya taşınıyordum şimdi de teknem mi oldu? (gülüyor). Hayır teknem yok, hayır Fransa’da yaşamıyorum ve hayır Amerika’ya taşınmıyorum.

* Kafanızı toplamak için kullandığınız özel bir yöntem var mı?
Ailemle ve arkadaşlarımla birlikte zaman geçirmek, okumak, biraz etrafta dolaşmak, düşüncelerimi toparlamama yardımcı olan şeyler.

* Yeni birileriyle tanıştığınızda, onlara gerçek Keira’yla tanışma şansı veriyor musunuz?
Bir arkadaş ortamındaysam, özel alanımdaysam, açığımdır. Kendimi saklamam. Ama eğer iş ortamındaysak, o zaman durum farklı.

* Son 10 yıldır deliler gibi çalışıyorsunuz. Kariyeriniz ve özel hayatınız arasında bir denge kurabildiniz mi?
İki yıl önce ‘The Dutchess’ filminden sonra çok yorulduğumu fark ettim, “Artık yapamayacağım” dedim ve durdum. Bir yıl işe ara verdim ve şu anda yardımcı rollerde oynuyorum, hiç başrol oynamadım. Bu şekilde denge oluşturmaya çalışıyorum. Yaşamak zorundasınız; kendinize, hata yapmak ve etrafınızda olup biteni izlemek için zaman tanımanız gerekiyor.

* Daha önce kendi filmlerinizi izlerken zorlandığınızı söylemiştiniz.
Evet, kendimi izlemeyi sevmiyorum.

Chanel kadını
* Peki filmlerinizin prömiyerlerine de gitmiyor musunuz?
Bir filmin yapımında 500 kişi çalışıyor, onların emeğine saygı duyduğum için orada oturup filmi izlemek benim için çok önemli. Ama kendimi izlemek bana bir şey katmıyor.

* Paris’te bir reklam çekimi yaptınız. Chanel ailesinin parçası olmak nasıl bir duygu?
Dört yıldır onlarla birlikte çalışıyorum. Başta tutup tutmayacağı konusunda bir fikrimiz yoktu. Sonuçta çok iyi oldu ve yeni bir tane daha yaptık. Gerçekten çok eğlendim.

* Modanın hayatınızdaki yeri nedir?
Dün gece çok eğlenceli bir elbise giydim ve içinde kendimi çok iyi hissettim. Eğer bir elbise size bunu yapabiliyorsa, bence bu harika.

* Bundan sonra ne yapacağınızı biliyor musunuz?
Hayır, bu yaz David Cronenberg’in ‘A Dangerous Method’ filminde oynadım. Onunla çalışmak bir ayrıcalık. Ama çok yoğun bir dönem geçirdim, bunun hemen arkasından yeni bir işe başlamak istemiyorum. Çekimlerden sonra biraz soluklanmaya ihtiyacım olduğuna karar verdim. Karşıma, “Budur” diyeceğim bir iş çıkana kadar bekleyeceğim.

qD9sPoq6.jpg

FEMgX7XZ.jpg

ZSVllckh.jpg

xm811UIX.jpg

Geri