Kedilerin adı neden nanköre çıktı?

Sonuçta hayvan iç güdüleriyle hareket ediyor,fazla kurcalamayalım.

Allah hiç bi canlıyı boş yere yaratmamışdır. Kedileri bende severim şirin ve tatlı hayvanlar. Hatta böyle ip yumağı ile oynuyanları izlemesi komik oluyo. Ama akrep Hz Muhammed ( sav ) namaz kılarken onu ısırdığı için melun hayvan denildiğini duydum oda kainatın efendisi peygamberimizi bide namaz kılarken ısırdığı için diye söylemiş alimler.

tsk bende 3 kedi var 3 ü de birbirinden tatlı ve bana hiç yamuk yapmadılar :D :D :D

Kediler gen yapılarından dolayı yapıyorlar bazen bu agresif davranışları
nede olsa en yakın akrabaları kaplan ve aslanlar kanlarında var yani tabi leopar ve
jaguarıda unutmamak gerekir

aiyy yerim ben onları hiç nankör denirmi :D

Bende wan kedisi war gelip yanımda uyumaktan baska bişey yabmıor waLLa :D

Verilmişti malesef!!!

valla o işin boyutunu bilmem ama dini boyutu söyle Köpekler kendilerine verilen her yiycek için insanoğluna minnettarlık duyar ve ona itaatkar davranır kediler ise insanoğlunun yaptığı tümyardımlar için Allah a şükreder ve insan a itaat etmez.Benim bildiğim kadarıyla olayın dini boyutu bu ;)

yaf işte nankörlüğüne bakmican zaten .. herkezin sevdiği hayvan olabilir .. mesela bende balıkları çok severim .. ama bir nankörlüğü görmedim :hhmanD

eğer sohbet başlığı gibi olduysa özür dilerim...

zaten zavallıların 5sn lik hafızaları var. neyi hatırlayıpta nankörlük etsin işte ööle bön bön bakınıyolar etrafa yazık!

resimdeki tatlı bişeymiş....

Geri