Kara Kartal
Banned
- Reaction score
- 0
Kemalizmi öğrenmeye gerek yok ki...Zaten istesek de yapamayız.Çünkü solcusu da kemalist,sağcısı da,masonu da.Hangisi bize hangi kemalizmi öğretecek? Bu kemalizm lastik gibi ne tarafa çeksen geliyor(!) maşallah
Yaşadaığımız sene 2008.1930 model bir görüşü savunmak ne derece doğru ayrı mesele.Bir zamanların Leninist Rusya sı artık Lenini takip etmiyor ve Amerika ile Avrupa ya meydan okuyabiliyor.Leninist kafa ile gitseydi enerji yolu ile Avrupa yı tehdit edebilir miydi acaba?Her putçu zihniyet günümüzde yıkılmağa yüz tutmuştur.Çünkü çağımız statüko ile ilermeye,skolastik düşünce ile-ki bunun adı Türkiyede kemalizm olsa gerek- bir yere varmağa müsade etmiyor.Artık dünyaya alemşumul dava ile bakabilenler bu dünyaya hükmedeceklerdir.Bunun adı da hak-batıl çatışmasından başka birşey değildir.
Sağcılık,solculuk,laiklik ilh pekçok beşeri nizam,insanın fıtri yapısına uygun değildir.İnsanın yapısına uygun olan tek nizam Yaradıcı'nın programladığı ve bizlere emrettiği nizamdır.Bu ise apaçık bir şekilde belirtilmiştir.Tabi ki duyan kulak ve gören gözlere...
Allahın bize emrettiği nizam ne olakii??? Yoğsam ŞERİATMI Demek istiyorsun
Şeriatı kastteddiğini varsayıyorum
ve sana soruyorum
Şeriat allahın nizamıydıda neden sapıklıkların geri kalmışlıkların adaletsizliklerin odağı oluyor yoksa tanrı sapıkmı??? HAŞAAAA ADINA ALLAHIN NİZAMI DEDİĞİN NİZAMDA BEŞERİ NİZAMDIR bu nizamı uygulayacak olanda uyacak olanda beşer dir(insandır)
Ayrıca hangi rejim olursa olsun Allahın Nizamını Değiştirmeye Allahın Nizamına AYKIRI düşmeye gücü yetmez ...
bu zamana kadar hiç bir rejimde güneşin tutuklandığını duymadım deprem yüzünden dünyanın hapse atılmasını duymadım hiçbir dağdan vergi alındığını hiçbir denizden asker yapıldığını duymadım
bende isterdim azrail benim işçim olsun ona yevmiye veriim ustalık yapsın ama bu mümkün değil.
Allahın nizamını hiç bir beşer kuramaz hakim olamaz buna gücü yetmez.
eğer dediğin gibi olsaydı şeriatla yönetilen ülkeler sapıklık içinde zillet içinde hayvanlar gibi yaşamazdı.
yani senin allahın nizamı olarak bahsettiğin nizam beşeri nizamdır ,Allahın nizamına hakim olabilecek hiç bir beşer yoktur (kısmende olsa süleyman peygamber buna vakıf olmuş diye biliyorum)