keşke fenerde oynasaydımm...

bl@ckheart

New member
Reaction score
0
keşke fenerde oynasaydım
snp6pd.jpg

Sezon başında büyük ümitlerle Galatasaray’a transfer olmasına karşın, performansıyla hayal kırıklığı yaratan Lincoln’den olay sözler...
....................

Brezilyalı yıldızın, çok yakın bir arkadaşına dert yandığı ve, "Galatasaray’da mutlu değilim. Buraya gelirken çok farklı düşünceler içindeydim. Fakat karşılaştıklarım beni büyük hayal kırıklığına uğrattı" dediği iddia edildi.
3161efc.jpg

FREKANSLAR TUTMADI

Sambacı’nın, büyük sorunlar yaşadığı Teknik Direktör Feldkamp için de, "Onunla frekanslarımız tutmadı. Performansımın zirvesindeyken beni kadro dışı bırakmasını unutamıyorum. Beni bir türlü anlamak istemiyor.

Galatasaray’da beni hayal kırıklığına uğratmayan tek şey taraftar oldu. Onlar gerçekten de muhteşem" ifadesini kullandığı öğrenildi.
118fur7.jpg

YALNIZLIK ÇEKİYORUM
Yalnızlık yaşadığını belirten Lincoln"ün "Eğer Fenerbahçe’ye gitseydim böyle olmazdı. Çünkü takımı Brezilyalı bir teknik direktör çalıştırıyor ve yabancı futbolcuların büyük bölümü Brezilyalı.

Eğer onlarla birlikte oynasaydım performansım çok daha farklı olurdu. Türkiye’ye gelmekle doğru karar verdim ama galiba yanlış takıma geldim" dediği belirtildi.

Takvim

.................... yorum yoq.................

Lincoln'den yalanlama!!!!!!!

Lincoln'den yalanlama!!!!!!!
chvv4.jpg

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln, bazı basın organlarında çıkan 'Keşke Fenerbahçe'de oynasaydım' başlığı altında yazılmış haberlerin tamamıyla asılsız olduğunu söyledi.

Lincoln, Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray Ailesi'nin bir ferdi olmaktan ne kadar mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdiğini kaydederek, "Bazı basın organlarında çıkan 'Keşke Fenerbahçe'de oynasaydım' başlığı altında yazılmış haber tamamıyla asılsızdır. Bugüne kadar her fırsatta Galatasaray Ailesi'nin bir ferdi olmaktan ne kadar mutlu olduğumu ve Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp ile aramızda herhangi bir sorunumuzun olmadığını defalarca dile getirmiş olmama rağmen, bu tür asılsız haberlerin çıkmasını derin bir üzüntüyle karşılıyorum. Sezon başında birçok teklif olmasına karşın, Galatasaray'ı seçmemdeki temel neden, bana karşı halen sürmekte olan sıcak ve dost yaklaşımdı. Burada çok mutlu olduğumu bir kez daha belirtir; bunun için gerekli ortamın sağlayan tüm Galatasaray Ailesi'ne teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

11.03.2008

Kaynak : İHA

Haberin yalan olduguğu belliydi.

takvim-fotomaç sallarlar hep yine sallamışlar:)

ehueuhueuheuhe :D yaLaN Haßer..! işte:D

kesinlikle yalan haber
takımın dengesini bozmak için yapılmış bir spekülasyondan başka bir şey deil.....

keşke fenerde olsaydıda yerine alınacak başka adam ondan daha iyi olurdu nasılsa

şahsen ben bu tarz bi söz söyLediğine inanmıyorum ama bu üLke vakti zamanında kefen giyerim gs forması giymem diyen futboLcuLarı gördükten sonra nasıLda gs forması giydikLerini görmüştür...
o yüzden oLmaz oLmaz...

haberi Lincoln yalanladı Galatasarayda olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Biz hiçbir futbolcuya eyvallah demeyiz. birçok futbolcuya gitmek istediği zaman dur demedik ama Galatasarayda olmaktan onur duyan her futbolcu da bizim için önemlidir.

Geri