Keşke bütün AKP’liler Atatürk filmlerini izlese

zülfücüm kendini alis harikalar diyarındamı sanıyorsun?

Atamızı putperestlerin allahı olarak algılayan bir zihniyet için bu dediklerini yapmaları bilakis kafirliktir maazallah dinden çıkarlar yavv ...

Zülfücüğüm en iyisi polyannacılık oynamaktan vazgeç, Hainliği görmeye gayret et....

Şu ülkedeki bütün AKP'yi yönetenleri ve AKP'ye destek verenleri (hangi kafayla destek veriyorlarsa) toplasanız; Atamız'ın tırnağı bile etmezler.

[Bu ifade etmek istediğimin düşüncenin kibar versiyonudur.]

Ne Bu Öfke Ne Bu Kin.
Siyasi Görüşü NedeniyLe BiriLerini Hain, Terörist İLan Etmek Ne Kadar ALçak Bir Davranış.
KonuyLa ALakaLı Bir Örnek Verecek OLursak FiLan Kişi Dini İçerikLi Bir BeLgeseL Yapıyor ve Tüm TopLumun İzLemesini İstiyor Şimdi CHP Seçmeni Arasında İnançsız OLan Bir Kısım İnsan Var Diye Tüm CHPLiLere "Siz İsLami BeLgeseLden Ne AnLarsınız Lan" ŞekLinde YakLaşmak Ne Kadar Doğru OLur?
Ben Atatürkçüyüm Diyen Birisinin Karşısındaki İnsanın GörüşLerine KatıLmasa BiLe Saygı Göstermeyi BiLmesi Gerekir.
Atatürk Hangi Konuda İnsanLarın GörüşLerine SaygısızLık Etmiş SizLerin Açısından Bakmıştır ki Siz Utanmadan Atam İzindeyiz DiyebiLiyorsunuz Yazık...

Zülfü değil miydi zamanında siyasete atılan anlaşılan seçim yaklaşırken alttan alta gene Atatürkü kullanmaya başlamış , Atatürkün filmini izlesin diyenlere hitaben ben de diyorum ki Atatürkü kullanan onca şeyden çok gerçekten Atatürk ü izlesinler , kaçınız tarih biliyo inkılap tarihini , Conkbayırını , Seddülbahiri , Bingaziyi Trablusgarbı , bu sitede bile ne kadar Atatürk kullanılıyor , çoğu onu gerçekten tanımıyor , Nutuk u kaçınız okudu kimbilir , İnönü siyasetini bize Atatürkçülük diye yutturmaya çalışıyorlar,
Oysa Atatürkün ecdadını tanıdıkça güç kazanacağını umduğu Türk gençliğinde ecdadına Osmanlıya cehaletinden dolayı küfreden kin besleyenler var ...
Sonra yazmışlar Atatürk de Atatürk... sen kimi kandırıyorsun be?
Bi yorumda okudum Kanuniden beri süregelen borcu Atatürk ödedi diye yazmış cahil...
Oysa ilk borc 1852 de alındı ve 2.Abdülhamid bir kısmını Atatürk bir kısmını ödedi...
aynaya baktığınızda kendinizle görüntünüzün tamamen aynı olduğunu sanırsınız , oysa en başta eksenel fark vardır aranızda , belli bir zümreye dahil olduğunuz için belli başlı sınırlarla kısıtlamayın kendinizi yoksa ekseninizi oturtamazsınız , Yavuz a zebun , Abdülhamid e kızılsultan , kendinize Atatürkçü der durursunuz sorgulamadan...

Geri