yaw yeter yawwww.. her gözümün çarptığı yer şeriyatçı dolu... yok mu bir cumhuriyet çocuğu bu form da ... nerden alıyosunuz ulen böyle konuşma gücünü... kalavye cambazları !!!!!
"Çarşaf kazandı, kılık kıyafet devrimi kaybetti."
Cüneyt ARCAYÜREK yanlış yorumlamış
ne kazanan çarşaf
nede kaybeden kılık kıyafet devrimi
bu ülkede gerici şeriatçı kesim hep vardı olmayada devam edecek
çarşaf giymeyen bir tek kişi kalmasa idi kazanan devrimlermi olacaktı türk halkımı
ayrıca devrimleri kaybetti diye sevinenlere
hala O'nun kurduğu laik cumhuriyette yaşıyorsunuz ve yaşamaya devam edeceksiniz
hatta sizin torunlarınızın torunlarının torunlarıda laik cumhuriyette yaşayacaklar
hadi gidin siz vurun kafanızı taşlara
€rd@ls10;3851965' Alıntı:Bir zamanlar bu ülkede Allah demek suçtu Milli Şef döneminde ..Kuran okumak okutmak suçtu kardeşim afedersin milletin ölüsü ortada kalmış yıkatacak adam bulamamışlar baskıcı tek parti tek kafalı yönetim yüzünden....
hollandadan mı bahsediyosun ...
not: hollanda da hemen hemen %90 ateist var...
€rd@ls10;3852010' Alıntı:sen git Hollanda da yaşa koko01 . Türkiye gerçeklerinden yaşanan olaylardan bahsediyorum.işine gelmedi galiba
ya böle bi idda olurmu kanka ... saçmalama allahesen....bana şimdi türk islam tarihini araştırıp , buraya kopyalayıp yapıştırtma ..
(bu arada hollandada yaşamamı istedin ki... ben ateist deilim ... ayrıca hollandad ayaşamayı kim istemez ki.. sık sık giderim )
bkz... red light street(bu da kapak olsun )
saygılar güzel arkadaşım ...
€rd@ls10;3852043' Alıntı:sana ateist diyen olmadı yanlış anlama dostum
söylemek istediğim.tek parti döneminde yaşanan olaylardan bahsetmek .Yaşayan hala yüzlerce insan var şahidi git onlara sor cevabını alırsın.
Türk islam tarihinden de bahsetmiyoruz .Canlı tarihlerden hala sağ olanlar oldukça fazla![]()
Gecmısınden bugune kadar kara çarşafa türbana baglı kalan İran var
İran da yasamaya devam edebilirsiniz
Benım gecmısım ne kara çarşafdır ne türbandır..
senin haberin yok galiba CHP ve Baykalda türbanı bırak Karaçarşafın önünde selamama durdu
CHP ve Bykalın yaptığını AKP bile hatta saadet bile yapmaya cüret edemedi
demekki önce CHP ve Baykal bir İran an gitsin sonra biz onları takip ederiz![]()
kardeş ... baykal ayrı şey chp ayrı şey . bu olay baykalın chp yi satma pahasına oy için yaptığı yanlış bir virajdır....
chp yle bunu bağdaştıramazsın
bu arada iran sen ve senin gibi sömürülmüş ve beyni yıkanmış şahsiyetler için harika ötesi bir ülke ...
önden buyrun ..
önden Baykal buyurmuş zaten
onun peşinden biz değil CHP liler olarak sizlerin gitmesi gerekir
hadi bakimm
takın Baykal abinizin pşine![]()