Kazanç Kapısı =) || Hotfile ||

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
www.hotfile.com

Tek seferde 400 mb. upload yapabileceğiniz ve upload yaptıkça para kazanabileceğiniz bir upload sitesi.
Download ve upload hızı da oldukça yüksek. Rapide kafam girsin :)

Detaylar için tıklayın

Her geçen gün bu rapidin alternatifleri artıyor ama arttıkçada belli bir zaman
sonra yine onlarda rapide benzemeye başlıyorlar : ( bu siteyi iyi bulmuşsun gerçekten tşk..

yapılmayacak iş değil eline sağlık benim de kafam girsin ...

Ya şu Rapidi Ucuzdan Verip Sürümden Kazansalar Olmazmı :D :D :D :D :D

Resim örnek olsun. Bir arkadaşın 1-2 günde kazandığı miktar. Her pazartesi 15 $ ödeme alıyormuş :)

paypal , webmoney , bişey daha vardı :D unuttum :D o tür hesapları olanlar için süper bi site denemeye deqer çok tşk.. kaydoldum bile :D

Rapid Kabak Tadı Vermeye BaşLadfı Çoktandır

Yükleyeceğiniz 5-50mb arası boyutlu dosyaların her 1000. downloadında 5 dolar :D deli para :)

Üye olma aşamsındayım ve PayPal'da hesap oluşturup buraya girmek istiyorum ama hangi bilgileri girmeliyim lütfen yardım

1. Downloads are counted only if done from the following countries: United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine, Liechtenstein, Kuwait, Qatar, United Arab Emirates, Saudi Arabia and Bahrain.

1. indirmeler eğer adı geçen ülkelerden yapılırsa sayılır diyor

yoksa böyle diyorda yine oluyormu içinde Türkiye yok da

Peki rapid misali belli bir süre sonra yapılan uploadlarda silinme oluyor mu ?
Bu süre sanırım 3 aydı ?

GüzeL sitede o kdr up La ugrasamam ben upLoader Lar için iyimiş!!!

Onu bunu bırakın da bu dolarlar nasıl canlı bi şekilde elimizde oluyor, ondan haber verin :)

Onu bunu bırakın da bu dolarlar nasıl canlı bi şekilde elimizde oluyor, ondan haber verin :)

paypalını webmaster forumlarında bozdurabilirsin ya da nette direk alışveriş yapabilirsin.
kullanışlıymış deneyecem. tesekkürler

Geri