Kazım Devre Arası YoLcu..~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SanaL DeLikanLıLar Sizi.. Çizik Yakışmış Ama.. (=

İyi ForumLar.. (=

Babanın Oğlu Ya Haber Yanlış Sölüo :D Sen Gitme Deyince Gitmez :D:D

Mert' e karşı bi kininiz olabilir adam zaten yayın organlarında da verilen bi haberi paylaşmış linkini vermiş. Konu üzerinden atıp tutmayın varsa sorununuz sanal delikanlılık yapmayın. Mekanımız dolmabahçe gelirsiniz. gelmezseniz de biz geliriz adres verin.

Aynı bunun gibi bi konuyu bende Beşiktaş kısmına açmıştım.

Ortalığı karıştırıyosun diye banlamışlardı.

Mekan konusuna gelince ben bunu buraya daha öncede yazmıştım.Arkandan küfür ediyoruz demişlerdi bende az biraz delikanlıysanız gelin yüzüme söleyin dedim kimsenin sesi çıkmadı.Halada çıkmıyo.Bende hala bekliyorum.

Ankaragücü-Beşiktaş maçında gelin isterseniz =)

He unutmayın.Sizin o dolmabahçenizi daha Fenerbahçelilerden başka basan takım yok.Boş iskele basmaya benzemez bu işler =)

Neyse derdi olan özelden halletsin.Burayı kirletmeyin.

Konuya gelince gönderilceğini ve daumun bırakacağını sanmıyorum.Ağır para cezası verirler kapanır konu.

futbolcu dedigin ahlaklı olmalı işte

neyse birader uzamasın bu iş. ne çarşı dan herkes herkül ne sizin gfb den.

ya derdiniz ne sizin beyler.Kazım gidecekmi gitmeyecekmiden millet açık adres vermeye geldi.kazım gitsin gitmesin bizene ya size bi faydasımı var.ha hadi bakalım adet yerini bulsun.bende Konya Cumhuriyet teyim gelin bi çay içelim muhabbet edelim.nedir bu ya

yazık geleceği parlak çok kalite bir futbolcu, bence eğitilmeli, gönderilmemeli...

Yeterince kavga etmişsiniz daha fazLasına gerek yok!

KAPALI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri