Kazık bir Hack SORUSU kendine güvenenlere..

anakartın üzerine kezzap dök ama dikkat et işlemciye değmesin uha uha ha

deep frezinin şifresi : 123456 dır . :D

veya ne gerek var . gir C ye sağ tık biçimlendir tmmdır :D

aradasımsana en basıt yolunu soylıyım bılgısayara ta vındows surucunu format atarken tam ortasındayken fısı ceıver gıtsın hem bunun hackle alakası ne buda olmadı programları kaldır sıs 32 de sılebılecegın kadar cok seyı sı buda olmadı partıon.magıc yukle dısk formatlayı sec gerısıne karısma daha bunun gıbı bınlerce yo var ufff

sanırım en iyi yöntem benimki olacakk :)
pc çalışırken kasayı dik harddisk dakikada 7200 veyla 5400 devirde döndügü için çevirelimm bir iki kere sallayalım daha sonhraa güç kaynağından veya pirazden çıkartalımm okuyucu kafa sektörleri çizecektir ve bozulacaktırr. donanımsal yanii bu da bendenn zuxhahahah

bu devirde demo kaldı mı?

N i h i L' Alıntı:
Bak şiimdiii-->( bu konunun web hackle alakası yok)
Şimdi
Deep Freeze cozmen için bios ayarlarından tarihi bi 2bucuk ay ılerıye at..(BU Bİ İHTİMALDİR EGER SHARWARE İSE İŞE YARAYACAKTIR)
Windows oturum şifresi içinde forum sitesine bi bakk buraya.. ok bi halelt işte..

hehhee komik
bu devirde böle forumlar warken adam nie demo kullansın canım salak mı?

:D
hehehehehe

bu arada admin arkadaşın dediği gibi en güzeli format ama giripte kod yazmana gerek yok

Hard formater die bi pro wardı onla yapabilün ama yok yok
en iyisi ne bilion mu
Cİh
çernobil
heheheheheh
en güzeli
tarihide 26 nisan yap
o bilgisayar bidaha açılırsa beni ....
hehehee

DeeRPaRtY' Alıntı:
inrahim
Misafir

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Hastayım BöyLe AdamLara Yaw :)

Kim BiLir Kimin canını Yakmaya caLışıo Arkadaş ;)

kardeş bende senn yaptığın yorumu yapanalra hastayım zuahaha :D bazılarıda format c:// faln dio illa oretcekler:D

dostum hıc ugrasma sat gıtsın yenısını al begen medınmı fıkrımı at gıtsın ozaman

blackwolf' Alıntı:
bios pilini çıkarmak işe yararmı bilmem dene olmadı anakartın üzerine az şekerli su dök k3sin çözüm :D:D
muhahahaa yok asit döksün kesin çözüm hahahaa:biggrin :biggrin

kardeş evidence eliminator adlı programı kur zaten program bu sitede mevcut ardından bilgisayrın otomatik çöker
:S

Yapman gereken en iyi şey..!Pc kasasını gizlice söküp hdd ıde kablosunu sökmek..!o zman aksatmalar yaşanacaktır...

Regedit den yani kayıt dosyalarından birşeyler yapabilir siniz...
isterseniz regeditden deepfreeze nin full versiyonunu demo yapıp devre dışı kalmasını sonra da regedit dosyalarından sistemi çökertebilirsiniz
test edildi işe yarıyor...

Bu hasta halimde gülmeden geberdim Suan hastanedeyım Kucagımda Laptopum Gülemiyorum bile heryerım agrıyor arkadaslar alemsiniz ya

Bi tane metin belgesi aç.uzantısını cmd yap.sonra içine format c: calıstır formatıy esin zuhaaaa

deep frezin c yive deyi bişeyler yüklenmesini engelliyor zateno yüzden yapamayız bunun için güvenli modda açalımhepsi devre dışı oluyor ondan ordan kaldır hemen sil kesin çözüm

regeditten deepfreeze le ilgili tüm dosyaları sil anında çöker ben kendi bilgisayarımı çökerttim öyle bidaha açma imkanın olmaz

Geri