Kayserispor 1-0 Beşiktaş [S.Toto S.Lig 9.Hafta]

son dakikada olması kötü bi durum ...ilginç top yuvarlar işte daı

arkadaş bu beşiktaşı bildim bileli son dakkada gol yer yahu.

kaderimidir bu takımın nedir anlamadım gitti.

ii ki izlememişim maçı.sinir olurdum kesin.

Sabaha Kadar Oynasak Atamayız Türünden Bir Maçtı Kayseri Çatır Çatır Top Oynadı Tebrik Ediyorum.
Tek TeseLLi Onur GüzeL Bir Performans SergiLedi ve Fatih Tekke Ufak Ufak Kendini Göstermeye BaşLadı.
Ayrıca Hoca KaLeyi Cenk'e Bırak Artık.

Daha ligde 9 hafta oldu ve BJK nin ve GS nin 4 er mağlubiyeti var. İnanılır gibi değil. GS ve BJK nin toparlanması gerekir. Hiçbir sene şampiyonluk yarışı bu iki takım olmadan çekilmez. Bu sene kuşkusuz çok farklı bir lig izliyoruz. Hadi hayırlısı bakalım.

Keşke, 10 tane daha Deli İbrahim olsaydı.
Kayseri sonuna kadar haketti, Yenseydik yazık olacaktı Kayseri' ye

son zmnLarda üzerinizde bi karabuLut doLaşıyo ama hayırLısı bakaLım

geçen seneki galatasaraya yapılanlarıın hemen hemen aynısı. kadro güzel olabilir ama oynamadan kimse kimseye 3 puan vermez. uefa da final filan biz de biraz fazla uçmadık mı sizce ?
var bi sıkıntı ama en kısa zamanda işallah giderilir yoksa kahroluruz

Malesef yıldız oyuncu almakla iyi takım olunmuyo.

Takım oynamadıktan sonra hava civa.

Bu bütün klüplerimiz için geçerli.

Kayseri iyi takım Biz 2-0 yenildiğimizde çok gülmüştü millet.

Demekki gülmemek gerekiyormuş.

Malesef yıldız oyuncu almakla iyi takım olunmuyo.

Takım oynamadıktan sonra hava civa.

Bu bütün klüplerimiz için geçerli.

Kayseri iyi takım Biz 2-0 yenildiğimizde çok gülmüştü millet.

Demekki gülmemek gerekiyormuş.

Hajı yalnız atladığın bi ayrıntı var yıldız oyuncularımız sakat. Guti 70n ci dk girdi oyuna. formsuzluğu her halinden belli oluyordu.

Hajı yalnız atladığın bi ayrıntı var yıldız oyuncularımız sakat. Guti 70n ci dk girdi oyuna. formsuzluğu her halinden belli oluyordu.

Biliyorum kanka sakat olduğunuda koca takımda bi iki kişimi iyi diğerleride futbolcu.

Bizim takımların kaderi 1 2 futbolcuya bağlı onlarda sakatlandımı böyle hangar gibi gelen geçen dalıyo =)

Geri