Kayseri 1-2 PSG [Uefa I.Tur I.Maç][Tek BaşLık]

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
PSG bilet fiyatları açıklandı

UEFA Kupası 1. turunda perşembe günü oynanacak Kayserispor-Paris Saint Germain maçının bilet fiyatları açıklandı.
news_manset_resim_ah_Kayseri_Kocaeli001.jpg

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, yaptığı açıklamada, perşembe günü sahalarında oynayacakları karşılaşmanın biletlerinin satışa çıktığını bildirdi.

Biletlerin kale arkası tribün için 10, açık tribün için 20 ve kapalı tribün için 100 YTL'den satıldığını ifade eden Şahin, taraftarlardan bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Ligde Kocaelispor karşısında aldıkları 3 puanın verdiği moralle Paris Saint Germain maçına çıkacaklarını kaydeden Şahin, rakipleri güçlü bir takım olsa da en iyi şekilde mücadele edip, deplasmanda oynayacakları rövanş maçına avantajlı çıkmak istediklerini söyledi.

BaŞaRıLaR KaYSeRi

Allah'ın İzniyle Yenicez..

Maça Kesin Gidicem..Hayırlısı..

BenDe ÇoK üZüLDüM YHa Ne GüZel 88 de at UzAtmada ye yha oldu mu şim di

Kaleci Varya Kaleci Allah Onun Belasını Versin Allahın Arabı Allahın Karası Çıkmıyo Topaaaaaaaa:mad::mad::mad: Git Adam Gibi Kaleci Al Süleymano Kim Yaw Allah Aşkına Denizliden Gelmiş Kaleciden Ne Bekliyonnnnnnnn Yaw Kriz Geçirecem Şerefsizim ßu Kadarda Olmaz Ayıp Ya ayıpppppppppppppp:Sopa Vallahi Varya Sinirden Elim Ayağım Titriyo Yazıklar Olsun Böyle Takıma Mehmet Topuzda Gitsinde Küme Düşsünler..!!!!

TEBRİKLER PARİS.!!

Nasıl oynadı kayseri? varmı ikinci maç için umut?

Maçı izLemedim doğrusu...
Ama her ne kadar iyi bir sonuç oLmasa da PSG kar$ısında yine de ümitLeri ye$ertecek bir skor...Paris'te Kayseri'nin i$i çok zor ama yine de yürekLerimiz Kayseri için atacak =)

Nasıl oynadı kayseri? varmı ikinci maç için umut?

Ne Umutu Kardeş ? Ne Umutu Adam Olmaz ßunlar.! Kümeye Düşerler İnşallah Orda En Az 5 Tane Yesinlerde Seyret.. ßundan Sonra Takım Filan Tutmuyom Hep Tarafsız Olacam.. Ne Doğruysa O Olacak Duygusal Davranmıycam. Tekrar Söylüyorum

İNŞALLAH KÜMEYE DÜŞERSİN KAYSERİSPOR.!

YHa BeLLi oLMaZ DePLaSMaNDa YaPaR BeLKi BiR SüPRiZ

нυѕєуιηƒв;3522461' Alıntı:
YHa BeLLi oLMaZ DePLaSMaNDa YaPaR BeLKi BiR SüPRiZ

Kardeş ßak 60 Dk Maçı İzledim Namerdimki Adam Gibi Atak Yok Ya Off Nie Geldimki Küfür Etseydim Keşke Stadda. Kimse Koşmuyo Adam Gibi Pas Atacak Taca Atıyo Yaw Bu Nasıl Takım Bu Nasıl Zihniyet:Sopa Off Herneyse ßanane Lanet Olsun

KÜMEYE KAYSERİSPOR.!!

Geri