Kayseri 1-2 BJK [TSL 23. Hafta - Tek BaşLık]

ßLu£

Banned
Reaction score
0
www.manzara.be_-_Besiktas_Amblemini_Tasyan_Kartal.jpg

Denizli, kritik Kayseri maçı öncesi sistemi değiştirdi

Zorlu deplasmandan alınacak bir beraberliğin ya da mağlubiyetin 8 puanlık farkı daha da açacağını dikkate alan Kartal’ın hocası, Nobre ile Bobo’yu aynı anda 11’e koyacak

Şampiyonluk yarışında kritik virajda olan Beşiktaş’ta galibiyet dışında bir ihtimal artık gündemde yok. Yarın Kayserispor ile zorlu bir puan mücadelesi verecek olan Siyah-Beyazlı takımın hocası da bu nedenle sahaya çift forvetle çıkma kararı aldı. Olası bir beraberlik veya yenilgi halinde zirve ile puan farkının kapanamayacak boyuta ulaşabilme ihtimali, Mustafa Hoca’yı risk almaya zorladı.

Haber1903

Bu maçta puan alamazsak, hiç bir iddamız kalmaz.

Beşiktaşımıza Başaraılar İnş Kazanırız

zor bir deplasman ama lamı cimi yok bu işin çıkıp beşiktaş gibi oynayıp kazanmamış lazım gerisi fasafiso..

KartaLım zoru sever..Napıp ne edip bu maçı kazanmaLıyız..Aksi durumu düşünmek biLe istemiyorum...

Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

İŞTE MUHTEMEL 11'İMİZ
İŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZİŞTE MUHTEMEL 11'İMİZ
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı ekibimiz, teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Siyah Beyazlı takımda oğlunun rahatsızlığı sebebiyle Mert Nobre kadroya alınmadı. Ayrıca hafta başından bu yana çeşitli sakatlıkları nedeniyle antrenmalara düzenli olarak çıkamayan Holosko, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Ernst'in durumlarının iyi olduğu ve görev verilmesi halinde yarın takımdaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Nobre dışındaki tüm oyuncularını Kayserispor maçı kafilesine dahil ettiği öğrenildi.

Beşiktaşımızın Kayserispor karşısına şu ilk 11'le çıkması bekleniyor:

Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Nihat, Tabata, Ekrem ve Bobo

Beşiktaş İçin Kader Maçı, Kayseri İkinci YarıyLa BirLikte Dengesiz Bir FutboL Oynuyor, Ankaraspor Maçını Saymazsak, Son 5 Maçta 10 Puan Kaybetti Ki, BunLardan En İLginci Son Oynadığı Maçta DenizLispor'a Kaybetmesiydi Ki, DenizLi Ligdeki İLk Resmi Maç Oynayarak 3 Puanını ALdı Bu Maçta, Yani Siz AnLayın İşte Kayseri'nin İçinde BuLunduğu Durumu, Beşiktaşsız Lig OLmaz, Kayseri'nin Bu Kötü Durumdan FaydaLanıp 3 Puan ALmanızı Temenni Ediyorum, BaşarıLar Beşiktaş'a, Bu Artık Son ŞansLar Çünkü, MutLak 3 Puan Lazım, İnşaLLah Başarırsınız...

gerçekten zor maç..Kayseri'nin ikinci yarıdaki grafiği kimseyi yanıltmasın..evinde Beşiktaş'a karşı dirençli oynayacaktır..eli boş dönebileceğimiz maçlardan biri bu..inşallah iyi bir oyunla alırız 3 puanı..gerçi artık iyi oyunun da bi önemi kalmadı ya neyse..3 puan gelsin de isterse kötü oyunla gelsin..başarılar Beşiktaş'ım..

Bjk li futbolcular iddaalı kayseri son üç maçta kendi stadında yenememiş Bjk kazanır

Allah aşkına ilk yarı 0 bitsin :D şu tekten yatma serimi bitirmek istiyorum nolur ya:D

Beşiktaş İçin Kader Maçı, Kayseri İkinci YarıyLa BirLikte Dengesiz Bir FutboL Oynuyor, Ankaraspor Maçını Saymazsak, Son 5 Maçta 10 Puan Kaybetti Ki, BunLardan En İLginci Son Oynadığı Maçta DenizLispor'a Kaybetmesiydi Ki, DenizLi Ligdeki İLk Resmi Maç Oynayarak 3 Puanını ALdı Bu Maçta, Yani Siz AnLayın İşte Kayseri'nin İçinde BuLunduğu Durumu, Beşiktaşsız Lig OLmaz, Kayseri'nin Bu Kötü Durumdan FaydaLanıp 3 Puan ALmanızı Temenni Ediyorum, BaşarıLar Beşiktaş'a, Bu Artık Son ŞansLar Çünkü, MutLak 3 Puan Lazım, İnşaLLah Başarırsınız...

Dediğim Gibi Kazanan Beşiktaş OLdu, YaLan YanLış Mı Yazıyoruz, GerçekLeri Mi Kapağı Bırakıyorum...

Beşiktaş'ı Ve BeşiktaşLı ArkadaşLarı KutLuyorum, Lige HavLu Atıp Atmama AnLamında Çok ÖnemLi Bir Virajı GeçtiLer TebrikLer...

Geri