Kaykay 2 Süper Fıkra

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Nette dolaşırken okudum sizinlede paylaşayım dedim

Kaykay

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."

----

Papağan İle Maymun

bir gün bir yolcu uçagının içinde papağanın birisi yolculuk yapmaktadır.yol git git bitmez.
e tabi papagan beyin canı sıkılır bu durumdan ve kendine oyun arar.kafasını kaldırmış düşünürken çağrı düğmesini görür ve butona basar.

hostes hanım gelir:buyrun niçin çağırdınız?
papağan: hiiiiççç ip..elik olsun diye

hostes gider.

papagan yine basar butona
hostes hanım yine gelir:buyrun niçin çağırdınız?
papağan:hiiiççç ip..lik olsun diye:)

bu esnada papaganın hostesi kafaya alması, arka koltukda oturan maymunun çok hoşuna gider.
maymunda basar çağrı butonuna...
hostes hanım bu defa maymunun yanında: buyrun niçin çağırdınız?
maymun:hiiiçççç ip..lik olsun diye çağırdım

hostes artık kafaları yemiş vaziyette ağlayarak pilotun yanına gider;
"efendim yolcular arasında bi papaganla bi maymun ikide bir beni çağırıyolar niçin çagırdınız diyince ib..elik olsun diye çağırdık diyorlar"ne yapıyım lütfen söyleyin bana

pilot: ben iniş takımlarını açayım sen onları ordaki boşluktan aşağı bırakıver der

hostes büyük bir menuniyetle papagını ve maymunu alıp bi güzel bırakır aşagıya

papagan atılır atılmaz kanatları açar yola devam eder ya maymuna ne demeli maymun bey de büyük bir hızla yeryüzüne dogru inişe geçer.

papagan kıskıs gülerek maymunun yanına gelir havada süzülerek ;

uçmayı bilmiyon niye ip..elik yapıyon a maymun

:D :D

çok iiydi yaaa.eline sağlık

Kaykay Bikaç kere daha werildi ama alltaki yoktu..
Eline Sağlık.. ;)

2. sini hiç duymamıştım eline sağlık....

Geri