Kayit DiŞi Telefonlar Hakkinda Soru!!!

leono

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, kayıt dışı bir telefon alsam kaydettirme şansım var mı hala?(baya ucuz da:durdurun ) Varsa nasıl olcak bu iş bilgisi olan veya böyle bir şey yapan oldu mu daha önce?

arkadasım sen iyimisin :D ya kayıtdısı adi üstünde elinde patlar uyarmadi deme :D Sakın ALMAAAAAAAA

Arkadasim DAha Öncede Yazmistim Ben YurtDisindayim Benim Telefonum Dogal Olarak Kayit Disi Oluyor Kayit Etmek icin Gümrükte Mühür Falan isi Lazim Ama 3,5 ay Beklemek Falan Gerekiyormus benim Tatilim Zaten 2 Aydi Tr De Onun Bi PArcasini Deistiriyorlar Kardesim 100 Ytlye Telefon Kayitli Oluo Otomatik :goz:

Güvendigin Telefoncular Yapar

eyw neron...
da..

bunun başka yolu yordamı yokmu arkadaşlar kocaman forumda yok mu bilen bu işleri?

eywallah ya koskoca hackhell de bi kişi bile yardımcı olmadı

kardeş diyarbakırda kayıt dışı telefonlar yapılıyo yapacağın nedir ? bi kayıt dışı telefon alacan ve yanında es ki nokya 3310 vs . bozukta olabilir bozuk olan telefondakı imei li kayıt dışı telefona yönlendiriyorlar ve kayıt lı oluyor tamam mı anladınmı arkadaşın varsa diyarbakırda yardımcı olur sana

Ya urfada da yapılıyo antepte de,,ama heba ettiğin eski telefon kayıtlı olmalı orası önemli.,,sonra takır takır çalışıyo,,

Arkadaşlar yurtdışından telefon getirildiğinde öncelikle alınan telefonun faturasını gümrükte imei numarası yazılarak giriş yapıyorlar(damga vuruyorlar).sonra bu kağıtla birlikte abone merkezlerine dilekçe ile başvuru yapılıyor.(fax çekiliyor).En Geç 1 hafta içinde genellikle 2 gün içinde onaylanıyor.Ancak bir husus var bazı uyanık telefoncular olmuyor diye 50-80 euro arasında para istiyorlar yada olmuyor diyorlar.
bende 2 ay önce telefon getirdim.2 gün içinde açıldı.

not: eğer telefon radyolu ise gümrükte 20 ytl civarında para alıyorlar.(kayıt parası)

Eğer herhangi bir sonuç alamazsanız turkcell-telsim-avea yada türk telekomun musteri hizmetleri ile irtibata geçin
sorununuzu kesinlikle halledecekler.
zaten cep telefoncularda aynı yöntemle tlf satıyorlar.Spot diye sattıkları tlflar bu yolla imei numarası kayıt edilip satıyorlar.
1 ocak 2007 ye kadar kişi yurtdışından (hediye) 4 tlf getirme hakkına sahipken şimdi bu rakam bire düştü.
herkese selamlar.

teşekkürler beyler yardımlarınız için.

heralde urfa diyarbakırda yapılan istanbulda da yapılır. ben bi araştırayım onu..

Evet Bazı arkadaşlarımın söylediği gibi eski marka telefonların ime si ile deiştiriyolar biraz telefoncularda araştır bu sana 10 veya 15 milyona patlar...
ama bu olayı araştırmadanda gidip telefonu alma kardeş...

By_Demez' Alıntı:
kardeş diyarbakırda kayıt dışı telefonlar yapılıyo yapacağın nedir ? bi kayıt dışı telefon alacan ve yanında es ki nokya 3310 vs . bozukta olabilir bozuk olan telefondakı imei li kayıt dışı telefona yönlendiriyorlar ve kayıt lı oluyor tamam mı anladınmı arkadaşın varsa diyarbakırda yardımcı olur sana

bn diyarbakır dayım nerdeymiş bu yer?:)

benım bı telım wardı kayıt dışı turkıyede kapandı babam bı yere gonderdı şu anda telefeonu her hattan kullanbılıyorum sanırım 90 ytl karşılında telefonu kayıt yaptıyolar

kasemo' Alıntı:
Arkadaşlar yurtdışından telefon getirildiğinde öncelikle alınan telefonun faturasını gümrükte imei numarası yazılarak giriş yapıyorlar(damga vuruyorlar).sonra bu kağıtla birlikte abone merkezlerine dilekçe ile başvuru yapılıyor.(fax çekiliyor).En Geç 1 hafta içinde genellikle 2 gün içinde onaylanıyor.Ancak bir husus var bazı uyanık telefoncular olmuyor diye 50-80 euro arasında para istiyorlar yada olmuyor diyorlar.
bende 2 ay önce telefon getirdim.2 gün içinde açıldı.

not: eğer telefon radyolu ise gümrükte 20 ytl civarında para alıyorlar.(kayıt parası)

Eğer herhangi bir sonuç alamazsanız turkcell-telsim-avea yada türk telekomun musteri hizmetleri ile irtibata geçin
sorununuzu kesinlikle halledecekler.
zaten cep telefoncularda aynı yöntemle tlf satıyorlar.Spot diye sattıkları tlflar bu yolla imei numarası kayıt edilip satıyorlar.
1 ocak 2007 ye kadar kişi yurtdışından (hediye) 4 tlf getirme hakkına sahipken şimdi bu rakam bire düştü.
herkese selamlar.

Ben de aynen burada arkadasin anlattigi sekilde yaptim fakat bana 7-10 gun arasi acilir dediler. Acilip acilmadigini nereden ogrenebiliriz? Zira karti takip eger acilmadiysa telefonun kitlenme ihtimali var..

hiçbişey olmaz.arkadaşım getir ,paşalar gibi kayıt ediyolar.03.01.2007 de kıbrıstan getirdim.gittim kayıt ettirdim.telefonun faturası ve o ülkeye giriş çıkış yaptığına dair belge yani pasaportunla git cep shoplara kaydediyorlar.hatta turkcell bayıleri hiçbisey istemiyor.gittim turkcell bayıne sadece telefonu gösterdim kaydettirler.(pasaport no lazım)

d

bence hiç uğraşma öyle şeylerleee ustaaaa

SAYGILARIMLA

benimde var dısardan getirdigim daha acılmadı gecen telekomunikasyondan posta aldım pasaportunla gsm operatorlerinden birine git acsınlar diyorlar 1 tane hak var her passport a budur yani yoksa imkanı yok acılmaz

Geri