Kayip Trİlyon Teranesİ Ve Adaletİn Terazİsİ

kekin kimin olduğu belli lapin gibi bilmediğin konuya atlama veya öğrenmeye çalış..

erbakanın patentli olduğu tankları üretilmiştir vede ürün başına para almıştır..ok

hadi sana selametle..

ben diyorum ki yerine getirilmeyen milyon tank vaadi sen diyon ki patent.....

bu şeye benziyo Madem yüzme bilmiyodun inye çıktın incir ağacına
yani alakaya musakka.......

sana da selametle...

ben diyorum ki yerine getirilmeyen milyon tank vaadi sen diyon ki patent.....

bu şeye benziyo Madem yüzme bilmiyodun inye çıktın incir ağacına
yani alakaya musakka.......

sana da selametle...

getirtmeyene sorcan onu ...erbakanın tankları üretilmeden tsk gösterdi tankları erbakana..
yaşın kaç bilmiyorum ama bunuda bilmen lasım..erbakana resmi şekilde darbe yapılmıştır..

diyosunki benim hırsızım iyidir..
yargı kararı da olsa ben hırsızıma sahip çıkarım. hırsızımı cumhurbaşkanı da yaparım...
erbakan trilyonları götürür..akepeciler deniz feneri vurgunu yapar..oğullarına gemizikler alırlar..tonlarca vergisiz mısır getirirler vs.vs.. hırsızımız, dolandırıcımız Allah diyince her şey mübah...
sizi gidi müslüman görünümlü din bezirganları sizi...halkı yıllarca din üzerinden kandırdınız,soyup soğana çevirdiniz hala gözünüz doymadı...
yeter artık ya çıkın Allah'la aramızdan...bizi dinimizle Allah'ımızla yalnız bırakın...

yaşasın DİN BEZİRGANLARI için CEHENNEM...
yaşasın ALLAH'LA ALDATANLAR için CEHENNEM...

cehennemle hep siz tehdit etmeyin biraz da biz yapalım...

arkadaşım devlet millet malını yiyenin üzerinden ateş eksik olmasın...

ne olucak peki 3-5 münafık çıktı din üzerinden siyaset yaptı die dindenmi olalım dinimi bırakalım..halkımız dini adam gibi öğrensinde kanmasın..senin gibide ortalama konuşmasın..kalkmış beni hırsızı bilmem neyi savunmayla yargılıyorsun..kimsinki sen..

benim için ahmet olmuş mehmet olmuş önemi yok..benim dinimi kafir bile savunsa ben ona oy veririm ...bunu o geri kalmış kafana sok..

senin gibi dini yaşamayıpta ,dini yaşayan insanları küçük görenlerin vede onları tek kefeye koyanların halinide görücez..

arkadaşlar burası kavga yeri değildir.fikirlerimizi düzeyli bir şekilde ifade edelim.
1. uğur dündar ın 1994 yılındaki işte hayatınız programında erbakan ın prof bırakalı 40 sene olmasına rağmen o an için dünyadaki ilk 3 motor uzmanından biri olduğunu alman prof söylemiştir.
2. kayıp trilyon davasına gerekçe gösterilen il ve ilçe teşkilatlarından sadece 2 tanesi ceza almış olup;
anayasa mahkemesine harcama delili olarak götürülen çuvallar dolusu fatura akşam teslim edilmiş, sabah ta karar açıklanmıştır.(geceleyin çuvallar dolusu fatura incelenmiş.büyük bir hız)
3.deutz fabrikasında (almanya)çalışmalarını yapmış olup leopar tanklarını çizmiştir.bizim genelkurmaya teklif etmiştir.ama amerika bize 2.dünya savaşından kalma tankları hibe edeceğim,bukadar yatırıma değmez dedikleri için olamamıştır.bu tanklardan dolayı erbakan a senelerden beri almanya dan para gelmektedir.
4. libya olayı abdullah gül ün kazığıdır.esasında kaddafi haklıdırda. sebebi ise 1974 kıbrıs çıkartmasında uçaklarına türk bayrağı çekmiş,petrol tankerlerini emrimize vermiştir.fakat amerika ambargo koyduğunda amerika dan sonra ilk uygulayan biz olduk.
5.die nin açıkladığı rakamlara baktığımızda cumhuriyet tarihinde atatürk ten sonra en hızlı ekonomik gelişmenin refahyol hükümeti zamanında olduğu,maaş rasyosuna baktığımızda yine en yüksek zamların o zaman yapıldığı yazar.İ(resmi veriler)denk bütçe olayı da eğer 28 şubat yapılmasaydı gerçekten gerçekleşmişti.
6.artık bunları konuşsak ta boşuna ama gerçekleri bilmemiz lazım.kul hakkı almamak gerek.daha birçok şeyler var ama burası tartışma yeri değil.elbette erbakan ın da hataları vardır.fakat memlekt sevgisi ve türkiye nin lider ülke olması için çalışma gayretini görmezden gelemeyiz en azından.yani şu anki iktidarın vbe öncekilerin etrafına bir bakın.hepsi ihya oldu.birde erbakan a bakın.tek söyledikleri 30kg altın.ne kadar yapar ki?ama bugün milyon dolarları iç ediyorlar.uyanık olalım.birbirimizi sevelim.ve şucu buzu deyip birbirimizden uzaklaşmayalım.hatalarımızı birlikte giderip memlektimizi namussuzların eline bırakmayalım.saygılar.

arkadaşım devlet millet malını yiyenin üzerinden ateş eksik olmasın...

ne olucak peki 3-5 münafık çıktı din üzerinden siyaset yaptı die dindenmi olalım dinimi bırakalım..halkımız dini adam gibi öğrensinde kanmasın..senin gibide ortalama konuşmasın..kalkmış beni hırsızı bilmem neyi savunmayla yargılıyorsun..kimsinki sen..

benim için ahmet olmuş mehmet olmuş önemi yok..benim dinimi kafir bile savunsa ben ona oy veririm ...bunu o geri kalmış kafana sok..

senin gibi dini yaşamayıpta ,dini yaşayan insanları küçük görenlerin vede onları tek kefeye koyanların halinide görücez..

sana dinden çık diyen mi var.. din bezirganlarını iyi tanı ona göre tavır al diyoruz. sen o GERİ KAFANLA din bezirganlarını savunma.

beni tanıyormusun da o GERİ KAFANLA dini yaşayıp yaşamadığımı mı hangi hakla sorguluyorsun.(siz dincilerin tipik özelliği eleştirildiğiniz zaman hemen kafirlikle suçlayın)

GERİ KAFAN din bezirganalrını dindar sanacak kadar küçükse yapacak bir şey yok. din bezirganları gerçek dindar görecek kadar GERİ KAFALI olduğun için senin adına üzgünüm.

dinini istediğin kadar yaşayabilirsin. hiç kimse dinimize yaşamamıza engel olamaz. ama sen diyorsun ki benim dinim din bezirganlarının gösterdiği dindir. o zaman iyi dini yaşamlar... din bezirganlarıyla sana mutluluklar...

bu muhabbet sıktı beni yaa biz ne desek sizin düşüncelerininz siz ne deseniz bizim düşüncelerimizz değişmicek onun için herkes bildiğini kendine saklasın bu konu için en azından....

sana dinden çık diyen mi var.. din bezirganlarını iyi tanı ona göre tavır al diyoruz. sen o GERİ KAFANLA din bezirganlarını savunma.

beni tanıyormusun da o GERİ KAFANLA dini yaşayıp yaşamadığımı mı hangi hakla sorguluyorsun.(siz dincilerin tipik özelliği eleştirildiğiniz zaman hemen kafirlikle suçlayın)

GERİ KAFAN din bezirganalrını dindar sanacak kadar küçükse yapacak bir şey yok. din bezirganları gerçek dindar görecek kadar GERİ KAFALI olduğun için senin adına üzgünüm.

dinini istediğin kadar yaşayabilirsin. hiç kimse dinimize yaşamamıza engel olamaz. ama sen diyorsun ki benim dinim din bezirganlarının gösterdiği dindir. o zaman iyi dini yaşamlar... din bezirganlarıyla sana mutluluklar...

sen anlama özürlüsün heralde ben diorimki adamın önüne engel koydular tankı yaptırmadılar sen kalkmış bezirganlıktan bahsediyorsun....

ben diorum ki benim dinimi kafir savunsun ona oy vereyim vızır vızır konuşuyorsun..

bende diorumki insanlar dinini öğrensin senin gibi GERİ KAFALI olmasın onada laf atıyorsun hadi o zaman yolun açık olsun...

GÖrdÜk GÖrdÜk

MercÜmeklerİ
DİŞlİlerİ
Yumurtacilari
Hayalİ İhracatÇilari
KaÇakÇilari
Fenercİlerİ
Zİkİrcİlerİ
Dİncİlerİ
trilyonları kaybedenleri
gemicikleri olanları

Hepsİnİ GÖrdÜk Neyİn Ne Mal OlduĞunu Bİlİyoruz