Kaybedilmiş bir şey yok...

тнєĵøкєя

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Adnan Polat, ligde şampiyonluk şansını kaybetmediklerini söylerek 'Sezon sonunda biz güleceğiz' dedi.

Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Polat, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirtirken, ''Önümüzde daha 9 maç ve kazanılacak 27 puan var. Şampiyonluk için her şey bitmiş gibi bir hava yaratıldı ama biten hiçbir şey yok. Hala şansımız sürüyor. Ben de oyuncularım da şampiyon olacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Kalan haftalarda rakiplerin de mutlaka puan kaybedeceğini savunan Polat ''Her takım sürpriz puan kayıpları yaşayacaktır. Şu an sıralamada üstümüzde olan dört takımın üçüyle maçımız var. Yani kalan maçlarımızın tamamını kazanırsak, şampiyon olacağımızı düşünüyorum ve buna inanıyorum. İnancımızı kaybetmedik '' ifadesini kullandı.

Polat, izin almadan ülkesine giden Lincoln'e de dönüşünde gerekli cezanın verileceğini de sözlerine ekledi

(AA)

Adnancım hala kaybedilmiş bişi yok diosun.
Şampiyonlar ligi gitti...
uefa gitti...
kupa gitti....
kanımca ligte gitti...
hala hangi yüzle cıkıp kaybedilmiş bişey yk diyebiliosun anlamıyorum?!

Sezgin + Polat adnanlar gitmeden bu takım düzelmez...

bi galatasaraylı olarak sivassporun şampiyon olmasnı isterim

ßence Sezon sonu güLen taraf biz oLacağız..Adnan PoLat'a Tam destek. Arkandayız Büyük Başkan =)

-Sayın Adnan polat bu Sözleri Sizden duymak güzel Hala kaybettiğimiz bir şey yok hedeflerimizden birer birer saptık.:goz:

-Camia olarak Moralsiz olduğumuz için umut Dağıtıyorsunuz.Ben bu açıklamayı Futbolculardan beklerdim fakat Yönetim Futbolculara konuşma yasağı getirmiş.Bence Yönetimin tek Yanlışı bu oldu.:victory

-Tek Hedef Şampiyonluk Bu hedefe kilitlenmeliyiz.Takım olarak Bülent hoca iyi Motive Ettiği Takdirde ben O Işığı Görüyorum Takımda hayırlısıyla Bütün maçları Kazanırsak Şampiyon Olmamız Mucize değil!:clap

Geri