Kavgayı ayırmak isteyen hamile kadını vurdular

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
ANKARA’nın Altındağ İlçesi’nde kavga eden iki grubun silahlı çatışmaya girmesi üzerine, oğlunun da olaya karıştığını fark eden 8 aylık hamile Nilüfer Kaplan, müdahale etmek istedi.

Ancak bu sırada, kime ait olduğu henüz belirlenemeyen bir silahtan çıkan kurşun, Kaplan’ın göğsüne isabet etti. Kaplan, komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye götürülmek istenen Kaplan yolda ölürken, bebeği ise sezaryenle alınarak kurtarıldı. Bebeğin durumu ciddiyetini koruyor.

hurriyet.com.tr​

Yazıklar olsun....
Üzüntümden kahroldum.
Memleketi AB normlarına uygun hale getireceğim diye kanunsuzluğa teslim edenler yani bu kanunları çıkaran herkesin de bu tarz olaylarda sorumlu olduğunu düşünüyorum.
Bir annenin daha doğmamış bebeğinden ayrılmasına sebep olan insanları devletimiz bu kanunlar yüzünden engellemekten aciz kaldı.
Devlete millete hesap vermekten bir şekilde kaçabilirsiniz.
Ama azcık inancınız varsa düşünün bakalım o kulun hakkını diğer mekanda nasıl ödeyeceksiniz?
Bizi bu duruma düşürüen bütün siyasetçileri kınıyorum.

karnında bebegı olan bı annenın kavgaya karısması iyi olmamıs ama soz konusu oglu olunca hakkaten analar canlarını bıle feda edıyolar for example...

Geri