Kav - Kis Key Paketi - Sürekli Güncellenecek | TEK BAŞLIK |

Kİs-kav-12-10-2011 gÜcel keyler

kiskz.jpg

Kaspersky püre de mevcut
LİNK

Hotfile.com: One click file hosting: 14-10-2011.zip

8.10.2011 tarihli
kis-kav + Kaspersky PURE k.e.y paketi linki

4shared linki nerde hocam ???????

kARDEŞ TEŞEKKÜRLER...FAKAT BİR KONUDA AYDINLATMAN MÜMKÜN MÜ ??..2011 KAV DA SON 2 AYDA DENEDİĞİM KADARI İLE VERDİĞİN KEY LER MAKSİMUM 42 GÜN ..35 GÜN VE 23 GÜN İLE SINIRLI..KASPERSKY DE SÜREKLİ SARI RENK YAPIP UYARIYOR..DENEME SÜRÜMÜNÜZÜ TAM SÜRÜM YAPIN VS VS... VERDİĞİN KEYLERDE TARİHLERİN ÇOĞULUĞU 2013 Ü GÖSTERİYOR İŞLEMDEN SONRA 23 GÜN KALDIĞINI SÖYLÜYOR..AYDINLATMAN MÜMKÜNMÜ ??

kARDEŞ TEŞEKKÜRLER...FAKAT BİR KONUDA AYDINLATMAN MÜMKÜN MÜ ??..2011 KAV DA SON 2 AYDA DENEDİĞİM KADARI İLE VERDİĞİN KEY LER MAKSİMUM 42 GÜN ..35 GÜN VE 23 GÜN İLE SINIRLI..KASPERSKY DE SÜREKLİ SARI RENK YAPIP UYARIYOR..DENEME SÜRÜMÜNÜZÜ TAM SÜRÜM YAPIN VS VS... VERDİĞİN KEYLERDE TARİHLERİN ÇOĞULUĞU 2013 Ü GÖSTERİYOR İŞLEMDEN SONRA 23 GÜN KALDIĞINI SÖYLÜYOR..AYDINLATMAN MÜMKÜNMÜ ??
Arkadaşım keyler 2 senelik te olsa 1 hafta içinde blacklist oluyor.ayrıca ben yayınlanan keyleri bulup sizlere sunuyorum.yani keyi ben kendim üretmiyorum.sarı uyarı çıkıyorsa deneme keyini girmişsindir yani trial key dediğimiz keydir.mümkün olduğu kadar onları kullanma.çok mecbur kaldığında kullan.iyi akşamlar

mnike, ellerine sağlık. Ancak 28.10 tarihli tüm kis2012 keyler şu an bloke.

Malatyalı ellerine sağlık bu arada MALATYA'YIDA gördüm umduğumdan çok çok iyi bir memleket çıktı :))

Geri