Kav - Kis Key Paketi - Sürekli Güncellenecek | TEK BAŞLIK |

kis 2009 için keyler çalışmıyor rica etsem bir kontrol edebilir misiniz?

Sayın mnike,
KIS 2009 kullanıyorum. KIS11 olarak başlayan keylerin uyumlu olmadığı belirtiliyor. Diğerleri de blacklist olmuş durumda...

Sayın Hacked,
KIS için yayınladığınız keylerinden hiç yararlanamıyorum. İngilizce KIS 2009 kullanıyorum ve yayınladığınız keylerin uyumlu olmadığı belirtiliyor.
Key girerken gelen mesaj aynen şöyle: "License is not compatible with this application"

Sayın Hacked,
KIS için yayınladığınız keylerinden hiç yararlanamıyorum. İngilizce KIS 2009 kullanıyorum ve yayınladığınız keylerin uyumlu olmadığı belirtiliyor.
Key girerken gelen mesaj aynen şöyle: "License is not compatible with this application"

tabiki size bu konuda yardımcı olayım öncelikle bende sizin gibi kis 2009 kulacısıyın oyuzden keyleri önce kendi pc test edip oyle yukluyorum . 2009 keyleri benim yayınladıgın KIS2011-CM keyleri ile uyum saglıyor siz yuklerken ya bunun dışında yada kav keylerinden birini denemiş olmaısınız gelen uyarı mesajıda keylerin uyumlu olmadıgını gösteriyor deidigim gibi KIS2011-CM keylerini denediginiz taktirde hiç bir sorun kalmıyacaktır . Kolay gelsin

Sayın Hacked,
KAV ile KIS ayrımını bilmeyecek kadar yeni değilim. Kaspersky kullanmaya KAV ile başladım, başlangıcımın yaklaşık 10 senelik mazisi var, belki de daha fazla... O zamanlar, Kasperky casusları böyle KEY avına başlamadıklarından, bir key rahat bir sene giderdi. Beş seneden fazladır da KIS kullanıyorum.
Benim kullandığım Kaspersky Internet Security 2009, özellikle KIS2011-CM, KIS2011-CN keyleri ile uyumsuzluk gösteriyor ki, benim de anlamadığım burasıdır.
Yeni eklediğiniz Kaspersky-All-Versions-Keys-17-06-2011 paketindeki KIS2010-CN, KIS2011-CN keylerin tümünde aynı olumsuz mesajı aldım. CM ve CN olmayan keyler, blacklist olmadığı sürece işime yarıyor.
Ayrıca, mnike'ın eklediği keylerden, KIS11 olanlardan da aynı olumsuz mesajı alıyorum. Ancak KIS09'a kadar olan keylerden yararlanabiliuyorum.
Bu olumsuzluğun nerden kaynaklandığını çözebilirseniz, ben de öğrenmek isterim.

Teşekkürler mnike!
Ancak bir sorum olacak. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi, İngilizce KIS 2009 kullanıyorum. Yayınladığınız key paketinde KIS için sadece KIS09'a kadar olan keyleri kullanabiliyorum. Nedense KIS11 olarak başlayan keyler için, kullandığım KIS 2009 ile uyumsuz olduğu mesajı çıkıyor.
Bu konuda bir bilginiz var mı?

Aga çok saol birkaç tane key paketi indirdim hepsi blacklist ama snnkinler çalışıo

kardes key ler kara listede napcaz,aradım netten debulamadım

Geri