Kav - Kis Key Paketi - Sürekli Güncellenecek | TEK BAŞLIK |

başka bir paylaşım sitesine yukleyemıyormusunuz veya özelden atabılırmısının KİS için key

Kaspersky kis-kav-pure setup ve k.e.y.l.e.r (sürekli güncel)

22222-22222-....-2222U lu kodu artık kabul etmiyor ne yapmalı
kardeşim kabul etmesi önemli değil sadece keyi girebilmek için bu kodu giriyoruz,etkinleştirme kodunu gir o tarayacak ve kabul etmeyecek o zaman sana seçenek sunacak keyi girmen için gözat buyonunu tıkla keylerden birini gir tamam.1 sayfada bunu anlatan benzer video sunumu var

kardeşim kabul etmesi önemli değil sadece keyi girebilmek için bu kodu giriyoruz,etkinleştirme kodunu gir o tarayacak ve kabul etmeyecek o zaman sana seçenek sunacak keyi girmen için gözat buyonunu tıkla keylerden birini gir tamam.1 sayfada bunu anlatan benzer video sunumu var

Demek istediğimde bu işte. gözat butonundan key seçme kısmı çıkmıyor. Yani yeni keyleri gösteremiyorum.

usta keyler silinmis dosyalar bulunamadi diye laf yapiyor elin sitesi bana

kardeş şu en son ocak ayı keyleri indirilmiyor linklerine tekrardan bi baksan

Eyvallah eline sağlık . Yalnız indirmeleri mega' dan paylaşsanda rahat rahat indirebilsek .

Dostum öncelikle çok teşekkürler.

Ben Pure kullanıyorum, bi süredir Pure için sadece Trial keyler paylaşıyosun. Ama o trialları ben kullanamıyorum, deneme sürümü doldu diyor. Normal key yok mu yada bu trialları kullanabilmenin başka bir yolu yok mu ??

Merhaba;

Ben pure kullanıyorum. Trial reset bir türlü olmuyor. Bir sefer tamam çıkıyor, basıyorum. Bir daha başka birşey olmuyor.

Geri