Kav - Kis Key Paketi - Sürekli Güncellenecek | TEK BAŞLIK |

dostum keyblocked diyor umarım kısa zamanda yenilenit teşekkürler.

sen bize geçerli serialleri versene kara listede olanları ayrı bir klasöre koymanın ne gereği var süresi bitenlerde öyle KAV keylere gereken önem verilmemiş kav 2010 serialide yok
içinde.vereceğin serialler kullanılabilenler olsun süresi dolanları karalistede olanları klasöre
koymanın bunları vermenin bir mantığı yok bence. bazı klasörlerinde içi boş neden?

böyle insanları görünce sinir oluyorum. direk engeleyin böyle tipleri görmezden gelin. teşekkür etmek yerine abuk sabuk şeyler yazmış. sanki millet zorunlu burda key vermek için! biz yıllardır burdan key alıp kullanıyoruz sağolsunlar hiç eksik etmiyorlar ama eminim senin gibi tipleri gorunce adamların şevki kırılıyordur. piskolojik sorunlarınızı buralara kadar taşıyorsunuz. önce bi teşekkür et verilen emeğe sonra adam gibi yorum yap.

link yenilendi.keyler güncelendi.saygılar

böyle insanları görünce sinir oluyorum. direk engeleyin böyle tipleri görmezden gelin. teşekkür etmek yerine abuk sabuk şeyler yazmış. sanki millet zorunlu burda key vermek için! biz yıllardır burdan key alıp kullanıyoruz sağolsunlar hiç eksik etmiyorlar ama eminim senin gibi tipleri gorunce adamların şevki kırılıyordur. piskolojik sorunlarınızı buralara kadar taşıyorsunuz. önce bi teşekkür et verilen emeğe sonra adam gibi yorum yap.

yalakalık yapma sen kendi işine bak adam karalisteye alınanlar klasörü bile yapmış bunun anlamı ne ölmüş şifre demek bunu vermenin ne gereği var kullanılabilkir serialleri vermesi daha güzel değilmi salak salak konuşma orda sen kendi işine bak ben 53 yaşındayım sen bana bu sekilde hitap edemezsin sen evvela kendi tipine bak.yeri gelince teşekkür etmeyide bilirim senden öğrenecek değilim.

yalakalık yapma sen kendi işine bak adam karalisteye alınanlar klasörü bile yapmış bunun anlamı ne ölmüş şifre demek bunu vermenin ne gereği var kullanılabilkir serialleri vermesi daha güzel değilmi salak salak konuşma orda sen kendi işine bak ben 53 yaşındayım sen bana bu sekilde hitap edemezsin sen evvela kendi tipine bak.yeri gelince teşekkür etmeyide bilirim senden öğrenecek değilim.

arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben sadece arkadaşın seviyesine düşmek istemem
arkadaş sadece kav-10 key olmamasına kafaya takmış bu sorunsa bunuda yaparım
zaten bunu pek kulanan yok o yuzden pek gereyinni duymadım.Her zaman eleştiriye acık oldum için :smile: geçerim.herkeze saygılar

arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben sadece arkadaşın seviyesine düşmek istemem
arkadaş sadece kav-10 key olmamasına kafaya takmış bu sorunsa bunuda yaparım
zaten bunu pek kulanan yok o yuzden pek gereyinni duymadım.Her zaman eleştiriye acık oldum için :smile: geçerim.herkeze saygılar

ne varmış seviyemde ben kav 10 keyi istemedim yok dedim ayrıca kav10 kullanmıyorum ben, seviyesiz sizsiniz gerizekalıların içinde kaldık yazdığımız karalisteleri neden veriyon
kav10 yok neden bazı klasörlerin içi boş key yoksa boş klasörü neden koydunuz dedim
olay nerelere geldi yazdıklarımı nerenizden anlıyorsunuz bilmem birtane cins çıktı olayı nerelere taşıdı.herkes kendi seviyesine baksın evvela sonra konuşsun.ne haliniz varsa görün.anlaşılan burda eleştiri yapmak bazılarını rahatsız ediyor.

eline sağlık kardeş yalnız KAV 12 nin keylerini bulamadım

teşekkürler yalnız bu link free indirime izin vermiyor sağ olasın yinede

Allah Razı olsun ede kayıt olmak gerekiyomuş, kayıt olunca indirdi

saol dostumda en son key listesini indireyim dedim 2. on dakikadan geri sayıyor. inmiyor bir türlü.

edit: 4shared den de inmiyor

Geri