sen bize geçerli serialleri versene kara listede olanları ayrı bir klasöre koymanın ne gereği var süresi bitenlerde öyle KAV keylere gereken önem verilmemiş kav 2010 serialide yok
içinde.vereceğin serialler kullanılabilenler olsun süresi dolanları karalistede olanları klasöre
koymanın bunları vermenin bir mantığı yok bence. bazı klasörlerinde içi boş neden?
böyle insanları görünce sinir oluyorum. direk engeleyin böyle tipleri görmezden gelin. teşekkür etmek yerine abuk sabuk şeyler yazmış. sanki millet zorunlu burda key vermek için! biz yıllardır burdan key alıp kullanıyoruz sağolsunlar hiç eksik etmiyorlar ama eminim senin gibi tipleri gorunce adamların şevki kırılıyordur. piskolojik sorunlarınızı buralara kadar taşıyorsunuz. önce bi teşekkür et verilen emeğe sonra adam gibi yorum yap.
yalakalık yapma sen kendi işine bak adam karalisteye alınanlar klasörü bile yapmış bunun anlamı ne ölmüş şifre demek bunu vermenin ne gereği var kullanılabilkir serialleri vermesi daha güzel değilmi salak salak konuşma orda sen kendi işine bak ben 53 yaşındayım sen bana bu sekilde hitap edemezsin sen evvela kendi tipine bak.yeri gelince teşekkür etmeyide bilirim senden öğrenecek değilim.
arkadaşlar tartışmaya gerek yok ben sadece arkadaşın seviyesine düşmek istemem
arkadaş sadece kav-10 key olmamasına kafaya takmış bu sorunsa bunuda yaparım
zaten bunu pek kulanan yok o yuzden pek gereyinni duymadım.Her zaman eleştiriye acık oldum için :smile: geçerim.herkeze saygılar
buyur kardeşeline sağlık kardeş yalnız KAV 12 nin keylerini bulamadım
saol dostumda en son key listesini indireyim dedim 2. on dakikadan geri sayıyor. inmiyor bir türlü.
edit: 4shared den de inmiyor