Kav - Kis Key Paketi - Sürekli Güncellenecek | TEK BAŞLIK |

başlığı değiştirdim.eski başlıkta 8 sürümünden falan bahsediyodu.yeni başlığın daha ii olacağını düşündüm.

eğer eski halini istersen eski haline çevirebilirim.

kaspersky internet security 8.0.0.506 çalışan key paketi (sürekli güncellenecek)

KasperSky InTeRNeT SeCuRitY/AnTiViRüS 2007,2010,2011 KeYLeR[SüReKLi GüNCeL]

~~~KaSPerSkY InTeRNeT SeCuRitY/AnTiViRüS 2007-2009-2010-2011 KeYLeR[SüReKLi GüNCeL]~~~

Keyler yabancı siteden indirilip kontrol edilerek sizlere sunulmaktadır.ÇALIŞMASI GARANTİDİR.

2ml73m.gif

Herzaman en son yüklenen keyi yükleyiniz.Upload tarihine bakarak yeni keyleri indiriniz.

KIS07-KIS09(KIS2010)-KIS11-KAV07-KAV09(KAV2010)-KAV11 keyleri içinde bulunmaktadır[en az 2 tane]...

10opis6.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

İNTERNETİ KESMEDEN KEY GİRMEK İÇİN GEREKEN KOD

Kod:
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
kaspersky2.gif

download-button.gif

Kod:
http://hotfile.com/dl/121012134/9d130b0/Kasper_AllKey_15-06-11_by_v4paTRon.rar.html
http://hotfile.com/dl/121012134/9d130b0/Kasper_AllKey_15-06-11_by_v4paTRon.rar.html

:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.BİR TEŞEKKÜR ETMEK ZOR OLMASA GEREK:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.

konuyu güncel tutacağınıza inandığım için konuyu sabite taşıyorum.

yok mu başka güncel key konusu vercek ya :D
Herkes yarış içinde herkez para kazanma peşinde :D ehehe

ama keyler bloke olduğunda en hızlısı benim :p

var mı başka güncel key konusu vermek isteyen ? :D

Hızlı olması önemli tabi ama sağlam olmasıda bir o kadar önemli benim 8-5 dersim var fakültede ancak akşam düzenleyip upload yapabiliyorum :)

konuyu güncel tutacağınıza inandığım için konuyu sabite taşıyorum.

Teşekkürler sabitlediğin için her sefer ayrı konu açıyordum senin açtığın konuyu gördüm forum kirliliği ile ilgili o zaman tek konu altında paylaşmaya karar verdim...

Başarılar dostum...key alıcısı çoktur.

19-10-2010 tarihinde keyler yeniden guncellendi.

Geri