Katsayıda Genelkurmay parmağı

€rd@ls10;4797707' Alıntı:
cevabını arkadaş vermiş yoruma gerek bile yok.

Ortaokulda calisaydi o zaman da Fen lisesine Anadolu lisesine gideydi. Laylaylom etmeyeydi.

Yumurta kapiya sikisinca dovizle gezmek kolay tabiki. Biz neden essek gibi calistik?

Yorumsuz

111s7fa.jpg

kardeşim katılıyorum sana sonuna kadar. Bu memlekette rum patrikhane liselinin edindiği hak kadar meslek liseli veya imam hatiplinin hakkı yok şunu iyi anlayın ben meslek lisesi mezunuyum ve bilgisayar öğretmeniyim fakülte zamanımda edindiğim yaşantılar şunu gösterdiki imam hatipliler bu ülkede hak hakkaniyet anlamında (tamamını demiyorum) denge unsurular ve çoğu milliyetçi arkadaşımdan dahada vatan perverler meslek liseliler ise ne umdum ne buldumla kalıyolar işer okadar sandıüğınız gibi basit değil her şeyin açılımı var şimdilerde varsın herkes eşit sınava girsin bilgisi olan olömayan zaten belli olacak zorunuza giden ne peki anlamıyorum?

Ortaokulda calisaydi o zaman da Fen lisesine Anadolu lisesine gideydi. Laylaylom etmeyeydi.

Yumurta kapiya sikisinca dovizle gezmek kolay tabiki. Biz neden essek gibi calistik?

sen eşşek gibi çalıştıysan inan bizde eşşeğlu eşşek gibi çalıştık bir meslek liselinin 4 yıllık fakülteyi kazanması çok zor nedeni erdoğan teziçin onadığı yasa katsayı meseleleri varken bide kendi bölümlerine ek puanla alınan meslek liselilerin durumu çok görerek düz liselilere haksızlık oluyor fırsat eşitliğini bozuyor manasında girebildiğimiz tek fakülteyede ek puanı %75 sınırladılar ve orayada düz liseliler girebildi buna ne diyeceksin hadi haktan bahsediyorsunuz bundan haberiniz bile yoktur bunada karşı çıkında görelim

İmam hatipler meslek lisesi ise gitsinler imamlık yapsınlar değilse birilerinin arka bahçesi ise kapatılsınlar.

Bas pezevenk fethullahtan cektik cekecegimizi zaten. Birde bunlar mi cikacak?

(Not olarak yaziyorum bilginiz olsun pezevenk eski turkcemizde yol gosterici anlamindadir. Rahatsiz olacaklara bastan yazayim. sonra kufur diye sikayet edersiniz diye anlaminida yaziyorum. Turk degilseniz Turkce konusmuyorsaniz ayri...)

Eyvah eyvah...
Lamagro; online üyeler arasında yaş ortalamasının çoğu zaman 20' nin altına düştüğü bir ortamda, seni onlardan farklı sanırdım da, şu yazınla hüsrana uğrattın beni. Hiç gerek yoktu, p.....k' in anlamı yok yol göstericiymiş, aman yanlış anlaşılmasınmış gibi ucuz numaralarla bir insana hakaret etmeye. Hakaret ettiğin kişiden ne çektin lütfen söylesene? Ailenden ya da yakın tanıdıklarından bazı gençleri aldı zimmetine mi geçirdi? Onları dağa mı kaldırdı? Silahlı eylemlerde mi kullanıldılar? İffetinize, namusunuza, ekmeğinize balta vuran mı oldu?
Ayrıca sen Hindistan' dasın. Nasıl ev buldun orada? Çalışıyor musun, öğrenci misin? Kiralık ev ararken, Müslüman olduğunu söylediğinde hiç mi kapılar yüzüne kapanmadı senin? İyi dinle bak masal anlatmıyorum, tamamen gerçek. Benim öğretmen arkadaşım eşiyle Hindistan' a görevli gittiğinde 6 ay orada burada, onun bunun evinde kalmak zorunda kaldı. Bebeği hastalandı, ölümle burun buruna geldi. Ama, 6 ay boyunca sırf Müslüman olduğunu söylediği için ev bulamadı. Çünkü her ev sahibi onun ilk olarak hangi inançtan olduğunu öğrenmek istediler. Müslümanım dediğinde de "Muhammed mi? ev yok ev yok" şeklinde cevap aldı. Bu işkencenin sonunda bebeğin de sağlığının kötüye gitmesiyle beraber, aldıkları izin sayesinde Müslüman olduklarını gizleyip sonunda ilk ev sahibine "BİZ TABİATSEVERİZ, YANİ HERHANGİ BİR DİNE İNANMIYORUZ" demek yoluyla ancak ev bulabildiler. Sen hiç böyle bir sıkıntı yaşadın mı orada? Aynı duruma maruz kalsaydın, sen de 6 ay "ben müslümanım" demekten taviz vermeden direnebilir miydin? Okuluna yakın ev bulamadığı için 6 ay boyunca hanımıyla beraber, inançları gereği tamamen çıplak gezen insanların içinden geçmek zorunda kalan bir insan durumuna düştün mü hiç? Onların hiç kimseleri yoktu ilk başta Allah' tan başka Hindistan' a indiklerinde? Birbirleri dışında üçüncü bir kişiyi tanımıyorlardı. Seni kimler karşıladı, şu an rahatın nasıl, anlatsana biraz? Al sana Fethullahçı dediğiniz kişilerin içinden bir öğretmenin hayatından bir bölüm anlattım. Kim kimden ne kadar çekmiş, kimler rahatın içinde, kimler insanlık adına birşeyler yapmaya çalışıyor her türlü sıkıntıya "ya sabır" lar çekip. Sen dua et, kendilerine küfür ya da hakaret edildiğinde bunu bile hoşgörü ile karşılayabilen bir guruba bu kadar rahat hakaret edebiliyorsun. Onlar, kendilerine yapılana her türlü olumsuz yaklaşıma ne misli ile, ne de zerre kadar orantıyla geri karşılık vermezler. Karşılarındaki insan kim ve ne olursa olsun, ona karşı duydukları sevgi ve hoşgörüyü ölçmenin mümkünatı yoktur. Yukarıda yazdıklarını başka bir gurup ya da millet için söylemiş olsaydın, ben adım gibi eminim ki Hackhell' de şu anda kan gövdeyi götürüyor olurdu. Ama Fethullahçılara yapılınca bak gördün mü, hiç ses çıkaran, sana da küfreden var mı? Ezilenler kim?
T, konu için teşekkürler...

Eyvah eyvah...
Lamagro; online üyeler arasında yaş ortalamasının çoğu zaman 20' nin altına düştüğü bir ortamda, seni onlardan farklı sanırdım da, şu yazınla hüsrana uğrattın beni. Hiç gerek yoktu, p.....k' in anlamı yok yol göstericiymiş, aman yanlış anlaşılmasınmış gibi ucuz numaralarla bir insana hakaret etmeye. Hakaret ettiğin kişiden ne çektin lütfen söylesene? Ailenden ya da yakın tanıdıklarından bazı gençleri aldı zimmetine mi geçirdi? Onları dağa mı kaldırdı? Silahlı eylemlerde mi kullanıldılar? İffetinize, namusunuza, ekmeğinize balta vuran mı oldu?
Ayrıca sen Hindistan' dasın. Nasıl ev buldun orada? Çalışıyor musun, öğrenci misin? Kiralık ev ararken, Müslüman olduğunu söylediğinde hiç mi kapılar yüzüne kapanmadı senin? İyi dinle bak masal anlatmıyorum, tamamen gerçek. Benim öğretmen arkadaşım eşiyle Hindistan' a görevli gittiğinde 6 ay orada burada, onun bunun evinde kalmak zorunda kaldı. Bebeği hastalandı, ölümle burun buruna geldi. Ama, 6 ay boyunca sırf Müslüman olduğunu söylediği için ev bulamadı. Çünkü her ev sahibi onun ilk olarak hangi inançtan olduğunu öğrenmek istediler. Müslümanım dediğinde de "Muhammed mi? ev yok ev yok" şeklinde cevap aldı. Bu işkencenin sonunda bebeğin de sağlığının kötüye gitmesiyle beraber, aldıkları izin sayesinde Müslüman olduklarını gizleyip sonunda ilk ev sahibine "BİZ TABİATSEVERİZ, YANİ HERHANGİ BİR DİNE İNANMIYORUZ" demek yoluyla ancak ev bulabildiler. Sen hiç böyle bir sıkıntı yaşadın mı orada? Aynı duruma maruz kalsaydın, sen de 6 ay "ben müslümanım" demekten taviz vermeden direnebilir miydin? Okuluna yakın ev bulamadığı için 6 ay boyunca hanımıyla beraber, inançları gereği tamamen çıplak gezen insanların içinden geçmek zorunda kalan bir insan durumuna düştün mü hiç? Onların hiç kimseleri yoktu ilk başta Allah' tan başka Hindistan' a indiklerinde? Birbirleri dışında üçüncü bir kişiyi tanımıyorlardı. Seni kimler karşıladı, şu an rahatın nasıl, anlatsana biraz? Al sana Fethullahçı dediğiniz kişilerin içinden bir öğretmenin hayatından bir bölüm anlattım. Kim kimden ne kadar çekmiş, kimler rahatın içinde, kimler insanlık adına birşeyler yapmaya çalışıyor her türlü sıkıntıya "ya sabır" lar çekip. Sen dua et, kendilerine küfür ya da hakaret edildiğinde bunu bile hoşgörü ile karşılayabilen bir guruba bu kadar rahat hakaret edebiliyorsun. Onlar, kendilerine yapılana her türlü olumsuz yaklaşıma ne misli ile, ne de zerre kadar orantıyla geri karşılık vermezler. Karşılarındaki insan kim ve ne olursa olsun, ona karşı duydukları sevgi ve hoşgörüyü ölçmenin mümkünatı yoktur. Yukarıda yazdıklarını başka bir gurup ya da millet için söylemiş olsaydın, ben adım gibi eminim ki Hackhell' de şu anda kan gövdeyi götürüyor olurdu. Ama Fethullahçılara yapılınca bak gördün mü, hiç ses çıkaran, sana da küfreden var mı? Ezilenler kim?
T, konu için teşekkürler...

Tek tek cevaplayayayim :

"Hakaret ettiğin kişiden ne çektin lütfen söylesene? Ailenden ya da yakın tanıdıklarından bazı gençleri aldı zimmetine mi geçirdi? Onları dağa mı kaldırdı? Silahlı eylemlerde mi kullanıldılar? İffetinize, namusunuza, ekmeğinize balta vuran mı oldu?"

Bazi nefret ettiginiz devlet buyuklerimiz size aynisini yapmadiysa bir problem yok.

"Ayrıca sen Hindistan' dasın. Nasıl ev buldun orada? Çalışıyor musun, öğrenci misin? Kiralık ev ararken, Müslüman olduğunu söylediğinde hiç mi kapılar yüzüne kapanmadı senin? İyi dinle bak masal anlatmıyorum, tamamen gerçek. Benim öğretmen arkadaşım eşiyle Hindistan' a görevli gittiğinde 6 ay orada burada, onun bunun evinde kalmak zorunda kaldı. Bebeği hastalandı, ölümle burun buruna geldi. Ama, 6 ay boyunca sırf Müslüman olduğunu söylediği için ev bulamadı. Çünkü her ev sahibi onun ilk olarak hangi inançtan olduğunu öğrenmek istediler. Müslümanım dediğinde de "Muhammed mi? ev yok ev yok" şeklinde cevap aldı. Bu işkencenin sonunda bebeğin de sağlığının kötüye gitmesiyle beraber, aldıkları izin sayesinde Müslüman olduklarını gizleyip sonunda ilk ev sahibine "BİZ TABİATSEVERİZ, YANİ HERHANGİ BİR DİNE İNANMIYORUZ" demek yoluyla ancak ev bulabildiler. Sen hiç böyle bir sıkıntı yaşadın mı orada? Aynı duruma maruz kalsaydın, sen de 6 ay "ben müslümanım" demekten taviz vermeden direnebilir miydin? Okuluna yakın ev bulamadığı için 6 ay boyunca hanımıyla beraber, inançları gereği tamamen çıplak gezen insanların içinden geçmek zorunda kalan bir insan durumuna düştün mü hiç? Onların hiç kimseleri yoktu ilk başta Allah' tan başka Hindistan' a indiklerinde?"

Hindistanin tamamini bilemem cok gezmedim. Hyderabaddayim Eski nizamlarin sehrinde. Ev bulmam cidden cok zor oldu cunku karar veremedim. bundan onceki 2 ev sahibim musluman 1 adet de hindu var. Hangi tarihten bahsettigini anlamadim hindistanin neresine gitmis onu hic anlamadim. belkide bahsettigin dostlarin benim kadar cesur degildir. becerikli degildir?

"Birbirleri dışında üçüncü bir kişiyi tanımıyorlardı. Seni kimler karşıladı, şu an rahatın nasıl, anlatsana biraz?"

Beni valizim ve bir taksici karsiladi. Herhangi bir taksici olabilirdi. O gun pakistanlisi denk geldi. Klavye basindan konusmak kolay arkadasim. Ben geldigim yere birileri vasitasiyla gelmedim malesef. Okulu buldum. Is buldum. Geldim okudum ve calistim. Tamamiyle kor geldim buraya. Yardimsiz.

Orda klavye basinda oturup bana bunlari anlattirmak hatta belki rezil ederim edasiyla beklemek gercekten ayip. Ben cevaplarimi verdim. Tamam midir? Buraya geldikten 4-5 ay sonra turklerle(hizmetle) tanistim. bu zamana kadar bu grupla ne bir baglantim, ne de bir onyargim vardi. davet ettiler eyvallah dedim. gittim gordum. igrencligi cirkinligi. o gruba girmendeki amac ne ve dusuncelerin ne yonde degisiyor. insanlarin (hepsinin degil) Ataturk ve CHP dusmani yetistigini bizzat gordum. Sonrasini tahmin edersin. Hatri sayili dostlarim var yok degil ama, ben o grubu gordukten sonra ne o bahsettigim adami sallarim ne de seni sallarim.

Beni yargilayabilmen sorgulayabilmen icin once benim yaptiklarimi yapabilmen gerekir ki dengim oldugunu goreyim..

Saygilar arkadasim..

İmam hatipler meslek lisesi ise gitsinler imamlık yapsınlar değilse birilerinin arka bahçesi ise kapatılsınlar.

İşte Söylenecek Sözün Sonu..... Herkes Senin Gibi Düşünmüyor Dostum...

Dünya Üzerinde Bu Kadar Çok Ayrılıklı Bir Eğitim Yok...

Almanyada İngiltere'de 4. 5. Sınıf'a giden Öğrenciden Başlıyor Üniversitede Nereye Gideceği... Bizdeki Gibi Zorla Puan'ın Düşükse Meslek Yüksekse Anadolu Fen Lisesi Olmuyor... İşte.. Bu Yüzden Bu Kadar İmam Hatipler Önde Duruyor Ve Ayrıca Tarikat Ve Cemaat'lerin Hortlaması Kendine Kişisel Tarikatçi Yaratmasına Yol Açıyor....

Ayrıca... 2002'de Söz Verilmemiş Miydi.. Başbakan Olunca İlk İşimiz İmam Hatiplerin Önünü Açacağız Diye... Neden 7 Sene Bekledin ???

Kürt Açılımı Fos Olunca Mı... Her Gün Duyulan PKK Ayaklanmasını Engellemek İçin Mi...

Ayrıca Genelkurmay'ında Hiç İşi Gücü Kalmamış Kat Sayısına El Koyacak...:goz:

esit sartlarda sınava giriliyor kimse aglamasın.neden mi eşit?

iyi olan, iyi calısan anadolu ve fen lisesine giriyor.calısmayan gezip tozan ve derse ilgisi olmayanlarda buralara giremiyor.

sonucta bu kişilerle calısmayan haylazlık eden kişiler arasında bir fark olmalı.bu "haklı" fark neden rahatsız ediyor sizi?ayrıca bazıları demiş ki dinini ogrenmek isteyenler gidiyor imam-hatip lisesine diye, bu liselere gitmeyenler dinini ogrenmiyor mu?din insanla-inandıgı arasındadır, ogrenmek isteyen kendi basına cok ama cok rahat ogrenebilir.

Verecek cevaplari yok arkadasim. Neden esit degil diyorlar o adamlarda calisiyor diyorlar. E kardesim calissin tutanmi var haylazlik etmesin dedigin gibi anadolu veya fen lisesine gitsinler. dini ogrenmekmis? din okuldan mi ogreniliyor?

Allah ile kul arasina birinin girmesini israrla reddediyorum!

ulen ne kadarda belgeli calısan bi milletmisiz biz yav? ama iyi oluyo tüm bunlar, herkesin gercek yüzü ortaya cıkıo, darbeye hayır

Turistler cami lere gidiyor evet ama gelmişken 2 rekat namaz kılayım demiyor .. Artı sayın başbuğ duvara sarılmış öperken çekilmiş resimler dostum gezerken deil , internette araştır , bana hak vermesen bile doğru söylediğimi göreceksin

Bak onun kucağına marilyn monroe yuda oturtursun o fotoğrafta o ne kadar gerçek acaba ona bakmak lazım mahkemede fotoğrafların delil niteliği yok çünkü çok rahat oynanabiliyor

5 sene evvel 15000 imam açığı var dendi , doğan medya grubu (yani sizin medya grubunuz) ver yansın yaptı , hükümet gelir gelmez hemen imamlara yol açtı bilmem ne , imamhatiptan her mezun olan imam olmak için mezun olmuyor arkadaşım .. Adam istediği bölüme girmek istiyor ama dininide öğrenmek istiyor .. Kuran kursları yasaklandı mecburi din dersi kaldırılacak , gerçek ten samimi bir müslüman dinini nerede ögrenecek söylermisiniz .. Ve eyer imamhatipli bi sayısalcıdan fazla puan alabiliyorsa yada bir sözel den fazla puan alabiliyorsa sonuçta bu bir yarış , hazmedeksin hemşerim .. 2000 li yıllarda 3 tane türkiye birincisi imam hatip tan çıktı yer yerinden oynadı , sizde haklısınız korkmakta , adamlar ders çalışıyor , karı kız ayağı olmaz içki olmaz dolayısıyla yaptıkları işi sağlam yapıyorlar korkmakta haklısıınız , unutmayınız korkularınız başınızda patlayacak İnşallah bir gün ......

Bak kardeşim kuran kursları yasaklanmadı bu ülkede birçok camide hala devam ediyor cemaaat evlerinde gerekli eğitim veriliyor isteyene bunun yanında sen hangi cami imamına gittin bana şu konu hakkında yardımcı ol dedinde o seni çevirdi az biraz üfürüyon sanki yok dinimi öğrenecem şu bu imama hatip lisesi mi vardı eskiden yüzyıllar boyunca adamlar bir şekilde dinini öğrendi yaşadı hemde şimdikine göre daha iyi yaşadılar sanki imama hatip lisesi kuruldu millet dinini daha iyi öğrendi yok öle şey
Sana gözümün önünde olan bir olayı anlatayım yer Kütahya saat kulesinin orada otobüs duraklarının hemen önünde teyzenin biri yolun ortasına oturmuş veryansın ediyor hiçkimse oralı değil uzun saçlı iki arkadaş kadının yanına gitti az konuştu ikna edip yolun kenarına aldılar onu .....
Çok muhterem insanlar çıkmıştır bu liselerden ona diyeceğim yok ama benden sana tavsiye her sakallıya eyvallah deme

askerler herşeye burnunu sokuyor ama siz hala askere saldırı yapıldığına inanıyorsunuz. eğer askerler kendi asıl görevini bırakıp kendisini ilgilendirmeyen konularla ilgilenirse elbette orduya saldırılmalıdır.

Koçum her türk asker doğar unutma bunu

anlamını bilmediğin şeriat(hukuk demek),anlamını bilmediğin kutlu doğum haftası(hz. Muhammedin doğumunu anma ki müslümanların kutsalıdır.) ne kadar kolay karalanıyor.siz hiç erbakanı şeriatçı olmakla itham edenlerin şeriata sövdüğünü gördünüzmü?
1-doğrusunu öğrenmeden sallamıyacaksın.önyargılı olmayacaksın.takım tutmuyosun FANATİK hiç olmayacaksın.
2-asker bile bu belgenin arkasında dururken sen duruşunu bozmayacaksın.KIVIRMAYACAKSIN

Sözcüklerin sözlükteki anlamları ile kullanılmadığını düşünüyorum, şeriat isteyen kim bu ülkede tam anlamıyla şeriatı kimse istemez uygalayamaz mevcut iktidar hiç uygulayamaz çünkü kendi adamlarını kayırmaktan kul hakkından şimdiye kırbaçtan alayı gitmişti Necmettin ERBAKAN ile RTE karşılaştırılamaz bunuda unutma o adamda vicdan vardı milliyetçilik vardı insanlık vardı kutlu doğum haftasındaki faaliyetler beni bağlamaz ama siz milleti oraya gideceksiniz diye bağlarsanız işte ona dur derim

Başbakan danıştay kararına tepki göstererek yargıya müdahale edebiliyorda asker neden sussun?Ben şunu bir türlü anlayamam...Katsayı talebi bu kadar mausmsa hangi bilimsel kriterle cami çıkışında protesto edilir.. Okulunda, meydanda hakkını ara.. ama...Cami çıkışında hak arıyorsan Amacın okumak olmadığı ortaya çıkar..amaç kötü ise vatanın geleceği için hassas her kurum buna karışır......

anlamını bilmediğin şeriat(hukuk demek),anlamını bilmediğin kutlu doğum haftası(hz. Muhammedin doğumunu anma ki müslümanların kutsalıdır.) ne kadar kolay karalanıyor.siz hiç erbakanı şeriatçı olmakla itham edenlerin şeriata sövdüğünü gördünüzmü?
1-doğrusunu öğrenmeden sallamıyacaksın.önyargılı olmayacaksın.takım tutmuyosun FANATİK hiç olmayacaksın.
2-asker bile bu belgenin arkasında dururken sen duruşunu bozmayacaksın.KIVIRMAYACAKSIN

şu kutlu dogum olayı biraz şaibeli bir durum.peygamberin dogum günü mevlit kandili olarak zaten kutlanırken, kutlu dogum haftası saçmalığı ile (ilgisi olmayan bir zamanda)acaba TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ FETHULLAH GÜLENİN dogum günü mü kutlanıyor?

İmamhatip lilerden bu kadar ürktüğünüzü bilmiyordum .. Bir imamhatipli den ne zarar gördünüz şimdiye kadar söylermisiniz ? Hangi ilahiyatta bir olay duydunuz söylermisin .. Bana bi tane ilahiyat fakültesi mezunu terorist gösterirmisiniz yada o okuldan ayrılıp dağa çıkan .. Size sizi satanlar sizi sırtınızdan vuranlar yaranır .. Size ancak ve ancak sizin fikirlerinize sahip insanlar yaranır ..

daga çıkmadan da terörist olunuyor.şehirlerde çok imamhatipli ilahiyatlı terörist.hatta cami imamları bile gördüm.hücre evlerinde medrese egitimiyapanlarını.iranda, afganistanda mederese okuduklarını söyleyenleri çok gördüm.devletin maaşını alıp içinden yıkmak için çabalayanları gördüm.kafir devleti yıkalım yerine şeriat devleti kuralım diyen, halifelik kurulacak diye propoganda yapan çok gördüm.bunlar terörist olmuyor mu?

şu kutlu dogum olayı biraz şaibeli bir durum.peygamberin dogum günü mevlit kandili olarak zaten kutlanırken, kutlu dogum haftası saçmalığı ile (ilgisi olmayan bir zamanda)acaba TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ FETHULLAH GÜLENİN dogum günü mü kutlanıyor?

İnanmayabilirsin, ama başkalarının inançlarına bu derece saygısızca davranamazsın. İnsanların adını bu derece lekeleyemezsin. İslamiyet uğruna uğraşan herkese önyargıyla yaklaşıp, onları kötüleyenleri dostun göremezsin. Aslında yapabilirsin bunların hepsini, ama insanlığından, dürüstlüğünden şüphe edilir o zaman. Fethullah Gülen hanginizin akrabasını "şehit" etti de adama gavur muamelesi yapıyosunuz? Hanginizin parasını hortumladı da adama demediğinizi bırakmıyosunuz. Hanginizin hakkını çaldı da adama sürekli nefretle yaklaşıyosunuz. Ben söyliyim. "Aydın" diye nitelendirilen bazıları (belki öyledirler ama sanmıyorum pek), seneler boyu uğraşıp bu ülkede bişeyleri öldürmeye, bazı duyguları bitirmeye uğraştılar. Hatta bu uğurda kaç kişiyi öldü bilinmez.. Sonra bu adam geldi, tereyağından kıl çeker gibi birden bir kitle bağlandı ona. Hem de her an büyüyerek. Ama kitleye baksan hiçbiri vatana ihanet etmemiştir, Günahsız değildirler, elbette hak yedikleri, günaha girdikleri olmuştur. İnsanlar abartmaya gerek yok. Herneyse, bu aydın beyler emeklerinin heba olduğunu görünce b.k atmaya başladılar adama. Bal gibi de b.k atmaktı, kendileri bal gibi de biliyolardı bunu. Ama onlar da inandılar kendi yalanlarına, bazı inanmak isteyenler de..
Uzun oldu ama açıklamaya çalıştım kendimce. Şimdi bana cevap verecek olan kişi, en değerli şeyleri adına bir söylesin, ne çekmiş Fethullah Gülen ve ona bağlı olanlardan, hangisi ekmeğini çalmış bir söylesin de duyalım...

İnanmayabilirsin, ama başkalarının inançlarına bu derece saygısızca davranamazsın. İnsanların adını bu derece lekeleyemezsin. İslamiyet uğruna uğraşan herkese önyargıyla yaklaşıp, onları kötüleyenleri dostun göremezsin. Aslında yapabilirsin bunların hepsini, ama insanlığından, dürüstlüğünden şüphe edilir o zaman. Fethullah Gülen hanginizin akrabasını "şehit" etti de adama gavur muamelesi yapıyosunuz? Hanginizin parasını hortumladı da adama demediğinizi bırakmıyosunuz. Hanginizin hakkını çaldı da adama sürekli nefretle yaklaşıyosunuz. Ben söyliyim. "Aydın" diye nitelendirilen bazıları (belki öyledirler ama sanmıyorum pek), seneler boyu uğraşıp bu ülkede bişeyleri öldürmeye, bazı duyguları bitirmeye uğraştılar. Hatta bu uğurda kaç kişiyi öldü bilinmez.. Sonra bu adam geldi, tereyağından kıl çeker gibi birden bir kitle bağlandı ona. Hem de her an büyüyerek. Ama kitleye baksan hiçbiri vatana ihanet etmemiştir, Günahsız değildirler, elbette hak yedikleri, günaha girdikleri olmuştur. İnsanlar abartmaya gerek yok. Herneyse, bu aydın beyler emeklerinin heba olduğunu görünce b.k atmaya başladılar adama. Bal gibi de b.k atmaktı, kendileri bal gibi de biliyolardı bunu. Ama onlar da inandılar kendi yalanlarına, bazı inanmak isteyenler de..
Uzun oldu ama açıklamaya çalıştım kendimce. Şimdi bana cevap verecek olan kişi, en değerli şeyleri adına bir söylesin, ne çekmiş Fethullah Gülen ve ona bağlı olanlardan, hangisi ekmeğini çalmış bir söylesin de duyalım...

Inanc konusu o kadar gorecelidir ki. Dedigin gibi insanlarin adini lekeleyemezsin degil. Sen oyle inanirsin ben ayri inanirim bu konuda kimse kimseye birseyleri ispat etmek zorunda degildir.
Istedigimiz insana istedigimiz sekilde muamele gosteririz ki bu kul hakkidir ve senin bu kul hakkinda en ufak bir payin bile yoktur.

Geri