katillik testi mutlaka bakın

murat8656

Zo00oM
Reaction score
0
bu soruya eminim yanlış cevaplar vereceksiniz

bir kız kendi annesinin cenaze töreninde daha once hiç gormediği bir adama rastlamıs adam tam kızın hayallerindeki adammış ve kız adama asık olmus cenaze bitmiş biteli 1 yada 2 hafta olmus ki kız kız kardesını oldurmus
sizce neden olabılır alttakı cevaba bakmadan soylemeye calısın eger dogru cevap verirseniz gidin ve polıse teslım olun cunku bu testi amerikada bır hapıshanede uygulamıslar ve katıllerın buyuk bır kısmı dogru yanıt vermış

kız,kız kardeşini o adamı bı daa gorebılmek için oldurmus
insallah yanlıs yanıt vermıssınızdır (alıntıdır...)

ben bilemedim nasıl olur bilmem lazımdı :0(

gerçekten çok güzeldi

aha ben katılmıyım şimdii zuhhahahah bıldım demek!!
yaw olmaz ole bısı katıl falan..........

:çaliş Daha Önce DuymuŞtummmm Hatta Tahmİn EtmİŞtİm Burda Bİ ArkadaŞ Var Bana BİldİĞİm İÇİn Bİ Sorunun Varsa Bİzİmle PaylaŞ DemİŞtİ Çok GÜldÜm Cvbi Tahmİn EttİĞİm İÇİn KorkmuŞ Bana Yardim Etmek İstemİŞ Ne Garİp İnsanlar Var Yaaa.....:emzik

BENCE kız o adamı bır daha cenazede gormek ıcın ablasını oldurmustur yanısabıkam war ya ordan bılıorummm

Ben GErcekten Bildim SImdi KAtilmiyim :hhmanD

ben kardeşide adama aşık olmuştur ondan öldürmüştür die düşünmüştüm, saçmalamışım, doğru cwbı bulmalıydım =((

Bu Cok Verildi Beee Ama Brn Bunu Ilk Okulda Duydugumda İlk Seferde Dogru Cvp Vermistim Ben Bi Seri Katil Potansİyeline Sahİbİm

anlamadım nie öle? emeğine sağlık ama tahmin etmiştim

ben ganay a katılıyorum bencede cenazede tekrar görüşmek için çldürmüştür

Geri