Katılımsız Windows Xp MediaCenter Edition 2005 Türkçe *No Rapid*

Paylaatıgın Cın Tşk Ama 4 Part Sılımıs Ve Bukadar Emege Kotaya Yazık Yahu Yaptın Bı Hayır Tut Bacagından ıkıye Ayır Lutfen ılgılenırmısın Tşk

slm arkadaslar bu partları tekrar yukleyebilecek kimse varmı lütfen. 4 ve 5 inci partlar yok calısmıyor.lütfen hayrına su partları tekrar yukleyin.bu kadar emek boşa gitmesin.paylasım yapalım lütfen..

4. part yok arkadaşlar biri ilgilenirse güzel olcak... teşekkürler...5. partta yokmuş

Beyler bayanlar acil part 4 lazim kardesim bir ilgilen sunla

kardes part 4 olmus inmiyor... tekrar yuklersen sevinirimm :)

arkadasim paylasim icin tesekkurler oncelikle . ama cd keyi vermemisiniz.kurulumda cd key istiyor. nlitenin kusurlarindan biri bu normal key i yazmana ragmen olusan iso dosyasini yazdirdigin zaman cd veya dvd ye kurulum asamasinda seriali tekrar istemesi.
(nette yaptigim arastirma sonucu buldugum calisan serial
C4BH3-P4J7W-9MT6X-PGKC8-J4JTM
:) )

kardeşim verdiğin key çalışmıyor!!!!

bildiğimiz XP kurlum cd si fakat eklenti ve düzenleme yapılmş deil mi?

ya bu ne böle 4 ve 5 inci part çalışmıyor şu linkleri bi kontrol edin işe bk okadar süre diğer partları indiriyoruz sonra 4 uncu part mefta 5 mefta paylaşımları doğrudüzgün yapın adam konuyu açmış sonra kontrol bile etmemiş linklerde sorun çıktımı insanlar ne yorum yaptı bi baksa herşey çözülecek biri bakıversin 4 ve 5 inci partlara ...

İnsanlara bu işkence neden. 4. Part silinmiş ama ilgilenen yok. Silin konuyu gitsin o zaman. Alıntı mı yapılmıştı. alıntı olmasa cevap verilirdi. Demekki alıntı. Bari altına Alıntıdır yazın millet bilsin dimi

üstad 4. link silinmiş 1 2 3 5 i indirdim bi tek 4 kaldı bi bakarsan sevinirim

Arkadaşım Cok Saolasın ındırıyorum Inşallah Sorun Cıkmaz Başarılar Dılerım

kardeş 4-5 te sorun var yenılermısın teşekkurler

Ya Anlamadığım Birşey Haledaha Neden Silmezler Bunu
4.part çalışmıyooo
Silin Gitsin Millet Hale Daha Indirmeye çalışıyorr.

arkadaşım öncelikle paylaşım için teşekkürler indiriyodum ama part 4 hatalı 1,2,3,5 i indirdim ilgilenirsen sevinirim

4. part hatalı biri ilgilensin şununla mod'lar nerde ya niye ilgilenilmiyo

ya kaç yıldır bu siteye üyeyim bazen şifremi unuttuğum için kullanıcı adımı filan değişti ancak böyle bişi görmemiştim site yönetiminin ilgilenmesini istiyorum lütfen 4. part ile ilgili bunu upload eden arkadaşa bilgi verebilirmisiniz tekrar upload etsin teşekkür ederim

len böyle olayın ben ta.... ne diyeyim ya bi konu niye silinmez üyenin ceza almasını ıstıyorum ...

1001Design AL O HATALI LİNKLERİ .... ANLADIN SEEEEEEN BIRAK SEN BİŞE PAYLAŞMA MİLLETE FAYDANDAN ÇOK ZARARIN OLUYO

Geri