Katılımsız Windows Xp MediaCenter Edition 2005 Türkçe *No Rapid*

peki orjinale çevirebirlirmiyiz ha bide ben yeniyim bunu extarc yapınca bişi çıkmıyo neden acaba tamamen anlatırsan sevinirim :=

Program 60 günlük Xp Pro gibi bunuda lisanslayacak (legal hale getirecek) bi program varmı

Arkadaşım Teşekkürler Ama File Factory Sitesinden Nasıl Indirecez

Kardeş acaba xp driverleri bu media center edition da çalışıyormu?

acaba saf haliyle media centre yükliyebilirmisiniz?
paylaşım için teşekkürler

Arkadaşım Teşekkürler Ama File Factory Sitesinden Nasıl Indirecez
Kardeş önce free downloadu tıklıyorsun. Sonra rapiddeki gibi 4 adet karakter geliyor.Karakterleri girdikten sonra continue diyorsun. Sonra zaten Begin Download çıkıyor hemen altında. Onu tıklayarak indirmeye başlayabilirsin. Bu arada flashget yada idman gibi indirme yardımcılarını kullanabilirsin.:goz:

ikinci ve beşinci partlarda cilt hatası veriyor tekrardan download yaptım bu sefer 1 partta verdi 1 partı tekrardan download yaptım bu seferde birinci partı geçti tekrardan ikinci partta hata verdi sonra bir ve ikinci partı bir kez daha indirdim bir iki üç dört partlarda hata vermeden geçti fakat üzgünimki 5 partta hata verdi indirmekten nıada geldi

Çalişiyor Yukaridaki arkadasim Ayrica ßuda ModifiyeLi Xp oLdugu için Cd Key iStemez Pc yi yeniden ßaşLatarak Format Atin Pc açikken kurmaYı denerseniz Tüm ModifiyeLi XpLer Sifre iSter :goz:

Seri Numarasını Girmeme Rağmen Sistem Gösterilen Yolu Bulamadı Diye Bir Hata Veriyor Bu Sorunu Naasıl Giderebilirim Bi Cevap Yazarsanız Sevinirim

slm ben bunları ındırdım CD yede kopyaladım ama format atamıyorum??yardımcı olurmusunuz pls

emeğine sağlık 1001....

4.part bulanamıyor.elinde olan varsa tekrar yükleyebilir mi???

Emegine cok tesekkurler..Fakat dördüncü link calısmıyor galiba .. bi kontrol etseniz..Digerlerinii indirdim.. dördüncü eksik kaldı.. Bi bakarsanız şahane olacagına eminim..Tekrar teşekkürler emeklerine..

4ncü link hala çalışmıyor. Dosya silindi mesajı veriyor. İlgilenirsen seviniriz.

kardeşim 4.link çalışmıyor ilgilenirsen çok sevinirim...Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

4.part çalışmıyoı Bakmayı Düşünüyormu Su Veya Olan Varsa Yükleyebiltrimi ?

Geri