Katılımsız Kurulum ve Portable Yapımı (HD & Sesli)

M.H.Orhan

New member
Reaction score
0
Birçok sitede örneklerini bulabileceğinizin ve alışılmışın dışında Videolu ve sesli anlatımlar hazırladım.

Portable işi ile uğraşacak arkadaşlara öncelikli hatırlatmamı yapmak istiyorum;

Bir programı tamamladığınızda birkaç Pc de denemeden ve çalışırlığından emin olmadan kesinlikle sunmayın.
Yapacağınız işte ilerlemekten ziyade insanların sizi rencide etmesine neden olur.
Bende hata yaptım, ama zamanla atlattım, program bir şekilde birçok siteye yayılacaktır, orada da indirenler kusurlardan bahsedecektir, ve isminiz hatalı program yapan adam olarak anılmaya başladığında artık her paylaşımda eleştiriler alırsınız. (Bu şekilde eleştirilmedim, ancak çok kişiyi sürekli eleştirir ve programlarını da indirmem.)

Yapacağınız iş karşılığında bir teşekkürden daha fazlasını elde edemeyeceğiniz bir iş olduğundan başından sonuna kadar bu inançla yapmalı, vazgeçmemelisiniz.

İçerik;

Thinapp 4.5 ile Win7 uyumlu portable yapımı Sesli Videolu anlatım.
(Video 1680x1050 HD çözünürlüktedir)
Mediafire - Part1!
Mediafire - Part 2!

Katılımsız Kurulum ile ilgili video; (3part HD 1680x1050 Sesli anlatım)
Mediafire Part 1!
Mediafire Part 2!
Mediafire Part 3!

Adı Geçen Smart İnstall Maker Programı;
Mediafire (Smart install maker Tr!)

Anlatımlar Muhteşem sayılabilecek bir görsellikte yapılmıştır, Win7 üzerinde yaptığım anlatımda kullanılan tema ve ekstra içeriği yakında paylaşacağım.

katılımsız kurulum yapıyosunuz bunun videosunu cekiyosunuz ama adam gibi biyere upload edemiyosunuz.
helal olsun oda bi başarı

mediafire dan daha güzel nereye upload edecek hem hızlı hem ücretsiz elinize kolunuza sağlık hocam çok güzel bir paylaşım.

Bekleme yapmadan indirebilmek çok güzel linize emeğinize anlatımınıza sağlık..

emeğine vede yüreğine sağlık saol hacı

Geri