Kaspersky mi Nod32 mi

Kaspersky mi Nod 32 mi

• Kullanılan toplam oy
    273
ikisini de denedim 2 ayda bir formatladım bilgisaarı şimdi 4 aydır anti vürüs programsız kullanıorm
hiç bi kasma yok virüs warsada war artık napam göz görmeyince gönül katlanıor çok memnunun tavsiye ederim:victory

ben nerdeyse tüm av leri kullandım 2 tanesinden memnun kaldım. kaspersky & mcafee virusscan enterprise. şimdi pc de Kaspersky Internet Security 7.0 yüklü çok memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor ama anti hacker yerine agnitum outpost firewall kullanmak isterdim:victory
kaspersky yi tercih etmemi ve kullanmamı yazmakla bitiremem...

ben nerdeyse tüm av leri kullandım 2 tanesinden memnun kaldım. kaspersky & mcafee virusscan enterprise. şimdi pc de Kaspersky Internet Security 7.0 yüklü çok memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor ama anti hacker yerine agnitum outpost firewall kullanmak isterdim:victory
kaspersky yi tercih etmemi ve kullanmamı yazmakla bitiremem...

valla ben ikisinide kullanıyorm:D:D

Ya şimdi 512 ramlık bi makinaya kurarsan kasması normal. Bende 2gb ram var hissetmiyorum bile :)

bence kaspersky daha iyi ne kadar kassada....

bencede nod32 sistemi kayspersky göre daha az yoruyor. Belleği fazla olan arkadaşlar kayspersky i tercih etmeleri yaranına olacaktır...Normal kullanıcılar için nod32 bulunmaz nimet

kardeş eğer çift çekirdek xp kullanıyosan kasper kullan yok tek çekirdek kasmasın diyosan nod ve antivir i beraber kullanabilirsin

bilgisayariniz kasmadan rahat rahat calisiyorsa
kaspersky kesinlikle, hic dusunmeyin derim

nod32 den alamadigim performansi aliyorum. cok saglikli bence

kaspersky ile nod32'nin aynı kategoride değerlendirilmesi bence yanlış.. Kaspersky ve mks deseniz, kıyaslanır derim.

kesinlikle kaspersky...dünyanın 1 numaralı antivirüs programı bence.

nod32 güzel ama lisans lı olursa güzel :D yoksa hata verip duruyor ....

benim kullandığım Kaspersky

gayette memnunum :D

Kaspere oy verdim

hocam sana şöle söyleyeyim
bilgisayarı ilk aldığımda direk avast! yükledim.İyiydi güzeldi fakat silemiyor ve sıklıkla güncellimiyordu.Nod yükledim çalışırken arka planda yokmuş gibi hissediyordum fakat silmiyordu biraz önce yine kasper yükledim.Zaten kasperde pc yi full taratırsanız pek kasmıyor tercihim kaspersky

kaspersky ve nod 32 ikisinide kullandım ama şunu diyebilirim ki

kaspersky herşeyi sana soruyor ve hiçbir şeyi kaçırmıyor... tr olarak kullnırsan ve birazda bilgin var ise kaspersky kullan...

yok ben bunlarla uğraşamam diyorsan kara liste keyler vs vs vs tamamını unut ve nod32 ile devam et...

Geri